oπως σχολιασε ο πανουσης στο ραδιο “για αυτον βγηκε το βιβλιο που εγινε και ταινια Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ PRADA”
Kαι εμένα μου λέιπουν οι εμφανίσεις του Μετρό…
Οι “χοντράδες” είχαν γέλιο, γελούσαν και τα ίδια τα “θύματα” του. Θυμάμαι που κατέβαινε στο κοινό και έψαχνε τις τσάντες γυναικών στα τραπέζια και έκανε απίστευτα σχόλια. Αυτές κοκκίνιζαν αλλά γελούσαν και οι ίδιες.
Ιανουάριος 96, παραμονή της ψηφοφορίας στο ΠΑΣΟΚ για το ποιός θα γίνει πρωθυπουργός στην θέση του Παπανδρέου μεταξύ Σημίτη και Αρσένη. Ο Πανούσης αρχίζει να παίρνει τηλέφωνα για φάρσες, 11 το βράδυ τώρα:
“Καλησπέρα σας, από εταιρεία ερευνών Πανούση σας παίρνουμε. Θέλουμε να μας πείτε αν προτιμάτε Σημίτη ή Αρσένη για πρωθυπουργό”
“Ε τώρα… Αυτά δεν λέγονται” του απαντά μία κάπως φοβισμένη γυναικεία φωνή.
Πανούσης: “Koιτάξτε… Για να σας βοηθήσω: Eμείς οι gay στηρίζουμε Αρσένη” :lol::lol:
Nαι αν εχεις λεφτα και εισαι ο οποιοσδηποτε οκ.Αν εισαι ο ‘‘Ταδε’’(με τις ταδε πεποιθησεις) δεν χρειαζεται να το παρακανεις.
Για το σνομπ που λες δεν εχει σημασια.
Απανθρωπο οχι αλλα ο αναρχισμος εκπροσωπει παρα πολλα πραγματα που δεν χρειαζεται να αναλυσουμε εδω πολυ αντιθετα απο το να μενεις Εκαλη…Και δεν εννοω φυσικα να μενεις σε κουτι απο παπουτσια στα Εξαρχεια.
Τον έχω ακούσει κάνα-δυο φορές και εκτός του ότι ρίχνω πολύ γέλιο με τον τρόπο του και συμφωνώ με αυτά που λέει βάζει και πολύ καλή μουσική.
Kaι γω τωρα που κορποσκυλιαζω τον ακουω και μετα φυσικα ελληνοφρενια!8)…Στο Σκαι ηταν καλυτερος απο οτι θυμαμαι αλλα και εδω ειναι ωραιος…Ειδικα προχτες που ειχε βαλει αποσπασματα απο παλι εριξα το γελιο.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη η σατιρα του Πανουση δεν θιγει προσωπα και πραγματα ΑΛΛΑ ανθρωπινα ελαττωματα.
Ο λογος του Πανουση εχει προκλητικο περιβλυμα ,χιουμοριστικη προσεγγιση και αληθεια.
δε με ενδιαφερει η ζωη του ουτε και η μυθοπλασια γυρω απο αυτον.δε με νοιαζει ο τροπος που ζει ουτε και η σχεση που εχει με το περιβαλλον του.
το μονο που με ενδιαφερει ειναι το καλλιτεχνικο του πονημα να συντονιζεται με τον ψυχισμο μου.τοτε μονο ξερω οτι αυτο που βιωνω ειναι αληθινο,το νιωθω.
Τα τραγουδια και η σατιρα του Πανουση καταφερνουν να με διασκεδαζουν αλλα και να με ψυχαγωγουν.
Δε θα υπερασπιστω τον Πανουση.Δεν τον ξερω και δε με ενδιαφερει να τον μαθω,αλλα τα τραγουδια και το στιχο του δε μπορω να μην τα υπερασπιστω.Μιλανε στην ψυχη μου και ειτε τα τραγουδαγε ο Πανουσης ειτε ο Ιουδας ο Ισκαριωτης η ουσια που κρυβουνε μεσα τους δεν επηρεαζεται.Γιατι ειναι αληθινη.Και η αληθεια δεν εχει αναγκη απο προσωπα και πραγματα ειναι αυθυπαρκτη.
θεος ο τζιμακος φοβερη σατιρα και αν διβαζε κανεις τη συνεντευξη του στο χαμμερ τα ειπε πολυ καλα και μου φανηκε ισως η πιο σοβαρη συνεντευξη του
Βλέπω οι περισσότεροι απο μας έχουμε την ίδια άποψη για τον Τζιμάκο! αυτά είναι!!
ε…
ανθρωποι που ακουνε ροκ…και να ειναι αντιθετοι στο εργο του Πανουση…θα ηταν τρυπιο!!
that is so true
?? ποτε? την εχει πουθενα στο νετ?
δεν νομιζω να ειναι που θενα στο διαδικτυο αλλα το τευχος ακομα κυκλοφορει
αυτου του μηνα? σιγα μην το αγορασω. οποιος το παρει ας την σκαναρει και θα χει την ευχη μου
εγω ειμαι κατα του πανουση…!
Εισαι συγγενης του Νταλαρα?
Αν και το μισώ αυτό το περιοδικό θα το πάρω μόνο για την συνέντευξη. Μπήκα στο site του Ηammer αλλά ανεβάσει μόνο την εξής ατάκα: «δεν συμφωνώ με όρους και ταμπέλες του στυλ αυτός είναι σκυλάς και ο άλλος ροκάς, διότι έχω γνωρίσει λαϊκούς ανθρώπους και μουσικούς που είναι πολύ πιο rock περσόνες από κάποιους που δηλώνουν μεταλλάδες».
Εγώ πάντως την βρήκα ελαφρώς ανούσια.
οχι…απλα τον βρισκω πολυ υπερβολικο…υπερβολικο βρισκω και τον θαυμασμο ορισμενων για αυτον…!
μαλλον εισαι υπερβολικος…:lol: