Τζίμης Πανούσης

Μαλλον ακουει Νταλαρα.:lol:

…λες?:smiley:

τι εχει ο νταλαρας?:-s

:lol2:

far out,dude…

Κοιτα δεν εχεις και αδικο,απλα το πολυ υπερβολικο ειναι…υπερβολικο μια και αποτελει πλεονασμο.:stuck_out_tongue:

Η αληθεια ειναι παντως πως προσωπικα βρισκω την σατιρα του περισσοτερο ευστοχη απο κατι παπαγαλακια στιλ Λαζοπουλου που αγονται και φερονται αναλογα με το πακετο που εισπραττουν.

ναι νταξ…σε αυτο με την σατιρα εχεις δικιο…αλλα τ ν βγαινει τρ με την εικονα της παναγιας σε κοτοstyle…ειναι υπερβολικο…

megatherion εχεις κτ με τον νταλαρα?

point taken…and granted…

κανει σαφως πιο εξυπνη σατυρα και ΠΟΛΥ πιο “κοφτερη”

μην ξεχναμε τα οσα εχει τραβηξει με την υγεια του κιολας!!!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!!

+10000

Χωρια οτι ο Λαζοπουλος χρησιμοποιει ετοιματζιδικες ατακες φτιαγμενες απο ενα ολοκληρο επιτελειο για να πεισει το κοσμο.

Οτι εχω κι εγω

Δεν τον γουσταρουμε:p

o πανουσης δεν εχει εκπομπη στ αλφα ομως…:stuck_out_tongue:

πρωτα απ’ολα…που ειναι το προβλημα με την κοτα???το image που εχεις στο μυαλο σου ειναι κατι καθαρα συμβολικο οπως εξ’αλλου και ο συμβολισμος του με την κοτα…

με τον ΝΤΑΛΑΡΑ δεν εχω τιποτε…εχεις μηπως εσυ?:-k

ποσοστα? ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ?:lol:

Ευτυχως…

Γιατι?

δεν μπορει να μ αρεσει δλδ ενας ελληνας καλλιτεχνης οπως πιθανον σ αρεσουν κ σενα καποιοι???

Ε,και τι μ’αυτο?Εκπομπη στον αλφα εχει και ο Αυτιας,δεν εχει να κανει.:stuck_out_tongue:

Ρε Παπαρδέλα αν μπαίνεις να γράψεις για τον Πανούση, σου μιλάνε για τον Νταλάρα και δεν μπορείς καν να καταλάβεις για ποιόν λόγο στο λένε τότε μάλλον δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά για τον Τζιμάκο…

καταλαβαινω ρε συ τι τρεχει με νταλαρα και πανουση…και γνωριζω τ τι εχει γινει μεταξυ τσ…απλα αυτοι τ πανε σ αλλο επιπεδο…:slight_smile: ενιγουεει…το σταματαω εδω…

Γιατι το να πολεμας το συστημα εκ των εσω ειναι πλεον ουτοπια στη σημερινη τηλεοπτικη πραγματικοτητα.Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη…:wink:

Καλυτερα μεσω αυτου που τοσα χρονια ξερει και κανει και μαλιστα πετυχημενα,παρα απο ενα μεσο που προσβαλλει τη νοημοσυνη και ενος λοβοτομημενου αυστραλοπιθηκου.

o Nταλαρας…ειναι η περιπτωση που θα κραζαμε αν ηταν μεταλλας!!

Ειναι αυτος που “Ξεπουληθηκε” και απο τη φτωχεια και την εργατειά…κατεληξε στα “αφιλοκερδη” για τους Εβραιους…

οταν τον Εκραζε ο Τζιμης ισως να ηξερε και κατι παραπανω…κι εμενα μου αρεσει ενας Ελληνας καλλιτεχνης!!

Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ!:stuck_out_tongue:

καλα…δεν ειναι βεβαια κρυφο οτι ο Πανουσης δεν ειχε ποτε αναγκη απο χρηματα…απο την αρχη της καριερας του…
Αντε …ισως να κολωσε λιγο στα προστιμα του “ακατανομαστου”…
Ελεγε πολλες φορες το ονομα του στο προγραμμα!!:stuck_out_tongue: