Περαστικά! Αυτό με την απώλεια γεύσης πρέπει να είναι το χειρότερο (όταν το περνάς ήπια φυσικά).
Πολύ ήπια ευτυχώς. Άντε τις πρώτες 2 μέρες ήταν δύσκολα και την πέρασα στο κρεβάτι αλλά από τότε είμαι μια χαρά
Έκανα την τρίτη δόση την Τετάρτη το μεσημέρι, όλα καλά μέχρι στιγμής.
Πέρα από ένα μικρό πονο στο μπράτσο τίποτα άλλο. Moderna αυτή τη φορά, τις άλλες δύο είχα κάνει Astrazeneka.
Στην πρώτη με πήρε και με σήκωσε με 39+ πυρετο, την δεύτερη δεν την κατάλαβα καθόλου.
Ευτυχώς το ίδιο γίνεται και τώρα, μεχρι στιγμης τουλάχιστον.
Περαστικά σε όλους.
1η δοση: μηδεν παρενεργειες
2η δοση: λιγο αυξημενη κουραση και υπνος νωρις το βραδακι, αν και ειχα κοιμηθει λιγο
3η δοση: μηδεν παρενεργειες
Δεν θεωρω παρενεργεια το “σκληρο” δερμα και τον ελαφρυ πονο στο μπρατσο. Αυτο ερχεται με καθε εμβολιο.
Ε, ναι τι να μας πει τώρα αυτή η Τζέσικα μπροστά στο Κατερινάκι…
…τελικά κάθε εποχή έχει την “ξαδέλφη Νταίζη” που της αξίζει!
Τι είπες τώρα, έπος! Υδροπλάνα, κατασκοπεία, Γερμανοί, Ιάπωνες, ένας μονόφθαλμος σκύλος και τι πώρωση ήταν αυτή με την μουσική της σειράς!
Ποιοι και πόσοι όμως πρόλαβαν/θυμούνται το παρακάτω; Έπεσα τυχαία πάνω του πριν λίγα χρόνια στο youtube και έχοντας να το ακούσω κυριολεκτικά δεκαετίες, ένιωσα φευγαλέα σαν να ήμουν ξανά 5 ετών ή κάπου εκεί! Εννοείται δεν θυμάμαι τίποτε για υπόθεση κλπ, άλλωστε δεν πρέπει να ήμουν σε θέση να διαβάσω τους υπότιτλους αρκετά γρήγορα τότε, άσε που λογικά θα παιζόταν αργά για ένα παιδάκι! Μάλλον μόνο την έναρξη έβλεπα!
Για να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω:
Μπορεί να φτιάξω απόψε ένα στα γρήγορα αν προλάβω, μιαμ μιαμ.
Δύο δόσεις Moderna, είχα παρενέργειες με κούραση και δέκατα πάνω στο 24ωρο όταν έκανα τη δεύτερη. Χέρι βαρίδι και τις δύο φορές, πολύς πόνος επί διήμερο στη δεύτερη δόση.
Τρίτη δόση Pfeizer, δεν κατάλαβα τίποτα, κάποια στιγμή ξέχασα ότι την είχα κάνει. Φανταστείτε ότι το επόμενο πρωί ξύπνησα πάνω στο αριστερό χέρι όπου είχα κάνει την ένεση, δεν πονούσε στο ελάχιστο.
fixxxed…
So true
Λοιπόν…τώρα έχω αρχίσει να συνέρχομαι κάπως, εχθές μετά τα δέκατα ανέβασα 39 πυρετό και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είχε κοκκινίσει όλο το σώμα μου (παραμένει ακόμα κόκκινο)
ενώ παράλληλα νιώθω εξάντληση και μυοσκελετικούς πόνους. Υποθέτω κάποια αντίδραση στο εμβόλιο, για κάλο και για κακό έκανα self test το οποίο βγήκε αρνητικό.
Ήταν η τρίτη Pfizer δόση, οι προηγούμενες περάσαν και δεν ακούμπησαν, με αυτήν την άκουσα κανονικά.
@sevek Ντροπή δεν είναι αλλά σε μπάνιο χωρίς θέρμανση, με τον “θρόνο” παγωμένο και χωρίς κουράγιο να μεταφέρω αερόθερμο η φάση ήταν hit and run.
@Ian_Metalhead Hawai 5-0 all time classic το main them, για την σειρά τώρα δεν θυμάμαι και πολλά. Κάτι αντίστοιχο του James Bond την θεωρούσα τότε με το παιδικό μου μυαλό αλλά πιθανόν να λέω και βλακείες.
Ταξιδιώτες μέσα στον χρόνο το θυμάται κάνεις; Το Όμνι ήταν η απολυτή παιδική μου φαντασίωση!
Μπα δεν το θυμάμαι. Βλέπαμε και Dr.Who όμως
Επίσης να πω ότι στο MacGyver το επεισόδιο που μου έχει μείνει περισσότερο χαραγμένο, από παιδάκι που το είχα δει, ήταν αυτό με την πρόωρη γήρανση ε.
Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια εδώ μέσα!
Χαμόγελα μονο σε όλους!
Καλή χρονια σε ολους
Καλή Χρονιά!
Υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα!
Καλή χρονιά παίδες!
Με υγεία και πολλή καλή μουσική.
Ευχαριστώ παιδιά
Χρήστος-Βασιλης? Η γενέθλια?
Συνήθως στα γενέθλια μου μου λένε ότι είμαι η φωτεινή ηλιαχτίδα του φόρουμ. Όχι καλή χρόνια
Καλή χρονιά! Υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο!
Να είμαστε καλά ρε παιδιά!
Αστον, ειναι το “αστειακι” του
Καλη χρονια και να ειστε ολοι καλα
Εγραφα νεο τοπικ με τιτλο “Απολογισμος 2021 - Ευχες για το 2022” αλλα το σιχαθηκα ακομα κι εγω ο ιδιος και το παρατησα. Παρολα αυτα, σας ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να εχετε ενα πολυ ευτυχισμενο 2022 σε προσωπικο και επαγγελματικο επιπεδο, και σε παγκοσμιο επιπεδο ευχομαι να αυξηθει κατα πολυ η οποια κανονικοτητα μπορεσαμε να βιωσουμε το 2021 σε σχεση με το απιθανο 2020.
Λεω να ανοιξω τοπικ Resolutions 2022 που θα ειναι ακομα χειροτερο.