Α ναι το είχα ξεχάσει αυτό με το Φανερό Δείπνο της Ένωσης Άθεων τη Μεγάλη Παρασκευή! Πέρσι νομίζω δεν είχε γίνει λόγω κόβιντ. Τώρα είμαστε χαλαροί αλλά από Σεπτέμβρη να δούμε τι θα γίνει με κρούσματα κτλ.
Συνεχιζω με τις αηδιες μου εγω, σημερα εχουμε φιλετο σολομου Νορβηγιας, ντοματουλα, kale (με το οποιο ειχα σχεση μισους καποτε, πλεον εχω μαθει να υποκρινομαι οτι δεν ειναι απιστευτα και θεορατα αγευστο και βαρετο), και λιγη light μαγιονεζα για συνοδεια.
Εγώ πάλι βρέθηκα στην Κέρκυρα και είπα σήμερα να τσιμπήσω κάναν γύρο έτσι ταπεινά. Έλα μου όμως που αρκετά γυραδικα εδώ βάζου και σάλτσα κοκκινιστου στο πιτογυρο πράγμα που δεν μου άρεσε. Μην πειράζετε το πιτογυρο μωρέ
Στα πλαίσια του προαιρετικου είναι ωραίο που κάποια σουβλατζίδικα έχουν και άλλες επιλογές, όπως κόκκινη σάλτσα, σάλτσα από πιπεριές, Tabasco κτλ. Αλλά το default δεν είναι ωραίο να το πειράζει κάποιος!!
Έιχε ένα γυραδικο στο Διδυμότειχο που εβάζε μια καυτερή σάλτσα/τσίλι που ήταν σούπερ!!
Επίσης είχε και μια πολύ ωραία πιτσαρία εκεί, τη La Fontana και έναν ωραίο φούρνο. Πλάκα πλάκα τέλεια έτρωγα στον στρατό (μεσα-εξω)
Καλά όλα αυτά αλλά υπάρχει σχετικό thread
Είναι ψάρι ρε
Κρέας είναι και το ψάρι.
Στο χωριό μου είναι αρκετά σύνηθες να βάζουν μουστάρδα και τζατζίκι. Είναι φοβερός συνδυασμός, αλλά καλό είναι να ξέρεις εκ των προτέρων τι να περιμένεις. Η κόκκινη χειροποίητη σάλτσα μου αρέσει πολύ, πλέον ελάχιστα σουβλατζίδικα έχουν όμως.
Εγώ το σουβλάκι το τρώω κρέας πατάτα κέτσαπ
Ε καλά, ξέρεις πως λειτουργούμε εδώ, ψάρι = φρούτο
Και κοτοπουλο = οριακα κρεας
Πατατες στο σουβλακι ειναι λαθος κ υπερβολη.
Kαλα η κετσαπ ασχολιαστη
Υπάρχει κανείς που σκέφτεται να κάνει την 4η δόση ή είμαι η μόνη πανελλαδικά;
Εδώ δεν έχουμε κάνει την 3η δόση
Πατάτες σε σουβλάκι κατανοώ γτ να φαίνεται too much αλλά τις θέλω οπωσδήποτε. Κέτσαπ πουθενά, έχω δει ανθρώπους να βάζουν σε μακαρόνια και ανακατεύτηκα
Είναι αναγκαίο κακό αν θες να ταξιδέψεις εκτός, αναρωτιέμαι αν αξίζει.
Είναι ωραία στο σουβλάκι η κέτσαπ ρε, για πολλά χρόνια το έτρωγα σκέτο κρέας πατάτα, μια φορά είδα έναν φίλο μου πριν 10+ χρόνια να βάζει, το δοκίμασα, και ίσως είναι ο λόγος που είμαστε ακόμα φίλοι
Σως, τζατζίκι κλπ απλά ποτέ, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι αν είναι τρώω σαλάτα ξέρω γω (αν και δεν τρώω την απλή ντομάτα), θα δοκίμαζα καμιά bbq σως, αλλά θα μου θυμίζει μπεργκεράκι, για το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε hangover (εγώ το τρώω στα Fridays), που πάνω απ’το μπιφτέκι βάζουν τηγανητό αυγό και όταν σπάει ο κρόκος
Τζατζίκι πάντα και παντού και με κάθε ευκαιρία. Ντομάτα σε σουβλάκι ποτέ, είναι πάντα μα πάντα άθλιες. Εγώ είμαι απλός, κρέας, τζατζίκι (ή σως αν είναι κοτόπουλο), πατάτες, κρεμμύδι. Τώρα που αποφάσισα να προσέξω την διατροφή, αν θελήσω σαβούρα, έχει μόνο “υγιεινό” σουβλάκι για να ξεγελάσω την λιγούρα μου, τουτέστιν καλαμάκι κοτόπουλο, κρεμμύδι, μαρούλι, τζατζίκι. Γύρος, χοιρινά, σως, πατάτες κομμένα.