Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

11111

1 Like

:stuck_out_tongue:

Ξέχασα να αναφέρω κι εγώ Black Crowes που το ψάχνω για φθινόπωρο. Και θα ήθελα και κάτι σε Savatage, σνιφ.

1 Like

Μ’ αρέσει πάντως που η αφίσα ξεκαθαρίζει πως “all ages welcome” (να υπήρχε άραγε κάτω όριο ή μήπως… άνω όριο ηλικίας σε συναυλίες του είδους; )

Μιας και το έφερε η κουβέντα, τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα μου περιλαμβάνουν και μουσικούς που είναι είτε νεκροί είτε πολύ γέροι, οπότε μια… χρονομηχανή θα ήταν η μοναδική λύση!

Θέλω να πω ότι, ακόμη κι αν αποφάσιζα να δω τους Who (το συγκρότημα που μάλλον εκτιμώ περισσότερο από κάθε άλλο) χωρίς τους Entwistle και Moon, πόσο γελοίο θα ήταν να παρακολουθώ δύο τύπους στα πρόθυρα των 80 να τραγουδάνε “hope I die before I get old”;

4 Likes

Γελοιο δεν ξερω, αλλα ρομαντικο θα ηταν σιγουρα.

1 Like

Εγώ τα περισσότερα ρεαλιστικά απωθημένα τα έχω εκπληρώσει. Μακάρι να γίνει το θαύμα και να δούμε Savatage κάποια στιγμή. Επίσης, μακάρι να ήμουν λίγο μεγαλύτερος (2-3 χρόνια, όχι πολλά) για να μπορούσα να προλάβω να δω Rush σε κάποια Ευρωπαϊκή περιοδεία τους.

5 Likes

Ένα μικρό teaser από σημερινή αρχειακή ανακάλυψη… Τι μπορεί να είναι λέτε?

@Lupin

4 Likes

Εισιτήρια από Village Cinemas

5 Likes

Βαλτα στις αγγελίες

5 Likes

Να είναι με περασμένη ημερομηνία όμως…

4 Likes

Και ιδανικα, να ειναι απο τα Village που εχουν κλεισει εδω και δεκαετια.

3 Likes

Wow, nice stuff!!

Village πήγα πρώτη φορά μεγάλος, -παίζει να ήταν δηλαδή στο Hobbit το πρώτο ίσως- μιας και έμενα κέντρο και το πιο κοντινό multiplex που μπορούσα ήταν τα Ster στα Πατήσια (που νομίζω δεν υπάρχουν πια)…

Καλή φάση τα εισιτήρια κινηματογράφου, τα μάζευα και εγώ κάποτε για καμιά 6ετία περίπου, αλλά στην post-φοιτητική μου ζωή, όταν και έγινε η προσωρινή μετακόμιση Αθήνα - Ηράκλειο, πετάχτηκαν κατά λάθος (ή και όχι, ακόμα αμφιβάλλω) μαζί με ένα σωρό άλλα πράγματα (ίδια κούτα με εισιτήρια συναυλιών, που αυτά και αν άξιζε να συλλέγει κανείς τότε στα τέλη 90s και 00s :confused: )

3 Likes

Είναι ΟΛΑ με ημερομηνία, ξεκινώντας από καλοκαίρι 1999 έως Δεκέμβριο 2008, και η συντριπτική πλειοψηφία είναι από τα Village Μαρούσι. Κάποια λίγα είναι από Κηφισιά και 2-3 ίσως από άλλους κινηματογράφους.

Έχω ιστορία για κάθε ένα από τα εισιτήρια, καθώς οι αναμνήσεις μου είναι πάντοτε συνδεδεμένες με ταινίες , γενέθλια, μουσικές, συναυλίες, διακοπές και όλα αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως time stamps @Leper_Jesus

Κάποια στιγμή θα γράψω την λίστα με όλες τις ταινίες στο κουτί, τα μισά είναι ταινιαρες, άλλο ένα 30% μέτριες και ένα 20% σκουπίδια :smiling_imp:

Βρέθηκε και κουτί με εισιτήρια συναυλιών, θα κλάψουν μανουλες κι εκεί

1 Like

Να πω την αλήθεια… αρχικά είδα το μήνυμα του @pantelis79 για εισιτήρια, νόμιζα ότι θέλει να δώσει/πουλήσει, αφού ακολούθησε η παραπλανητική απάντηση του @nnnkkk για να τα βάλει στις αγγελίες.
Αυτά συμβαίνουν όταν δεν πατάτε το κουμπάκι reply :face_with_raised_eyebrow:

καλησπέρα λοιπόν. Σε λίγες εβδομάδες θα κατέβω Αθηνα για δουλειές και madrugada και επειδη θα εχω 3 μερες συνεχόμενης μετακινησης με μετρό κατα βάση, πείτε μου λίγο με τα εισιτηρια και τις τιμές τί παίζει?
καποιος μου είπε οτι μπορεις να βγάλεις κάρτα σαν προπληρωμένη και να μπαινοβγαίνεις άνετος απο μετρο σε μετρο όλη μέρα και για όσες μέρες εσυ ορίσεις. ισχύει? είμαι άσχετος απο αυτά, μια ζωη κατέβαινα με αυτοκίνητο…

Εσένα σε συμφέρει να αγοράσεις χρόνο και όχι διαδρομές, για να πηγαινοέρχεσαι όσο θέλεις για τις ημέρες που θα είσαι Αθήνα, χωρίς άγχος.

Δες κι εδώ.

Θα πρότεινα είτε το πενθήμερο, είτε το τουριστικό (αν έχεις και μετακίνηση προς/από αεροδρόμιο).

2 Likes

τέλεια. χτυπάω δλδ ενα 5ήμερο με 8+ ευρά και είμαι κούκλος!

2 Likes

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα η καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση.

Θα πας μία φορά στο μηχάνημα για αγορά και μετά θα κουβαλάς το εισιτήριο πάνω σου (προσοχή μην το πετάξεις, ε!). Μάλιστα, κάθε φορά που θα το “ακυρώνεις” στις πύλες, θα σου δείχνει και πόσος χρόνος υπολείπεται μέχρι να λήξει.

Προσοχή μόνο: Αυτό το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει καμία διαδρομή με οποιοδήποτε μέσο (λεωφορείο/μετρό) προς/από αεροδρόμιο. Το κόστος για το αεροδρόμιο είναι έξτρα.

2 Likes

Είμαι αεροδρόμιο και ζήτημα να φοράει 1 στους 20 μάσκα. Έλληνες, ξένοι, προσωπικό στα Π Α Π Α Ρ Α Κ Ι Α τους όλα.

7 Likes

Ουτε οι αεροσυνοδοι δε φορανε, λες να φοραγανε οι υπολοιποι; Εχεις και μεγαλη πτηση κακομοιρη, καλη τυχη…!

5 Likes

Βιέννη λίγο καλύτερα τα πράγματα, με μόνο μελανό σημείο ότι πήγα να τις παίξω με έναν Ούγγρο που μου έφτιαξε καφέ, γιατί επέμενε να μιλάει Γερμανικά (?) και όταν του έδειξα το μηχάνημα για να πληρώσω με κάρτα στράβωσε και με κορόιδευε στον επόμενο (και καλά ήμουν αγενής).

Ελα όμως που είμαι φοβερός σε context κι ας μην ξέρω τη γλώσσα συννενοουμε άψογα (την έχω γλυτώσει πολλές φορές σε Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σερβία, Γερμανία, με λίγη τύχη κιόλας έχω βρει ο,τι ήθελα να βρω μετά από σπαστη συνεννόηση με ντόπιους χωρίς να έχω χάσει κανένα νεφρό), και τον κατάλαβα που με κορόιδευε με τον επόμενο της σειράς Χανς (φαινόταν ο φλώρος ότι είναι Χανς) και του ζήτησα τα ρέστα. Μου είπε κάνα δυο βλακείες που δεν τις κατάλαβα, τον ρωτάω που είναι το customer support και το όνομα του για να αφήσω review, δε μου απάντησε με την πρώτη (ή δε με κατάλαβε) και τελικά σκέφτηκα ότι κρίμα είναι και τον άφησα τον παπαρακο. Ο espresso μια χαρά πάντως

11 Likes