Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Παιδια μιλάμε για τιτάνα της διανόησης, ο πλέον αντισυστημικός και βαθυστόχαστος τύπος

7 Likes

Ειστε αδικοι με τους τραπερς, πανε κοντρα στο συστημα και φλεξαρουν χρημα, μισογυνισμο και μαγκια οχι σαν το γαμημενο το συστημα στην Ελλαδα που χαρακτηριζεται απο επιδειξη χρηματος, μισογυνισμο και μαγκια

22 Likes

Εθνικος θησαυρος ο σνικαρος, μονο μη μας τον κλεψουν σαν τα ελγινεια!

6 Likes

Δώσε πόνο μπρο μου :exclamation:

Εννοείται ότι όλοι εδώ παρακολουθούμε τουήτερ νέγκα και περιμένουμε να την ταπώσει ο μεγάλος επαναστάτης.

5 Likes

Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε…

1 Like

Παργαλάτσος = Αρνητής τόνων

2 Likes

Χαχα πραγματι. Οταν γραφω απο τον υπολογιστη βαριεμαι να βαζω τονους και δεν εχω καποιο οτοκορεκτορα οποτε μπορει να ξεφυγει και κανα ορθογραφικο που και που (ελπιζω οχι πολλα). Οταν γραφω απο το κινητο το android τους βαζει απο μονο του :smiley:

6 Likes

Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ. Περιττοί οι τόνοι στο 99% των λέξεων. Όπου χρειάζονται, τους βάζω. Χρησιμεύουν μόνο για κάποιον ξένο που μαθαίνει την γλώσσα. Το κείμενο σου επίσης μου θύμισε πόσο καλύτερος δίσκος είναι το Gutter Ballet από το Hall. Κι ας λένε οι άλλοι τα δικά τους, μέχρι και ιδίωμα ανακάλυψαν (αμερικανικό power metal, σαν το football ένα πράγμα) για να δικαιολογήσουν το να μπει σε κάποια κορυφή το Hall

1 Like

Χαχα οχι μωρε το US power παντα (οσο θυμαμαι τελος παντων τα μεταλλικα δρωμενα) υπηρχε σαν ιδιωμα, δεν ειναι ακριβως heavy metal, ειναι λιγο πιο τσιτωμενο, δεν μοιαζει πολυ με το ευρωπαικο στα φωνητικα και οχι μονο, δεν στρουμφιζει και τοσο, καπως ετσι. Α, και κυριως εκπροσωπειται απο αμερικανικες μπαντες, γενικευση ειναι αυτο βεβαια, οπως ειχε πει παλιοτερα και ο @Clairvoyant ενας απο τους θεμελιωδεις δισκους του ειναι … ευρωπαικης μπαντας (ευκολο να μαντεψουμε ποιας :stuck_out_tongue: ).

Τις περισσοτερες (ή και ολες) τις μπαντες US power ευκολα τις λες και σκετο heavy metal χωρις να ειναι λαθος παντως συμφωνω.

2 Likes

Γούστα είναι αυτά :stuck_out_tongue_closed_eyes: Παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια για τον αρραβώνα σου, να χαίρεσαι το κορίτσι σου και να ζήσετε για πάντα μαζί και τρισευτυχισμένοι! :heart:

3 Likes

double post

Τί γνώμη έχετε για τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους της Silicon Power στα 4TB? Ανάμεσα σε αυτούς, τους toshiba, western digital, seagate, ποιος είναι πιο αξιόπιστος για backup και μακρόχρονη χρήση με δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων? Μέχρι στιγμής (εδώ και δύο χρόνια), o seagate slim διαρκώς συνδεδεμένος στο λάπτοπ και φουλαρισμένος, δε με έχει προδώσει.

1 Like

Καλά θα πάει αυτό…2%/ ακόμα και το τερματίζουμε

10 Likes

και γω με seagate έχω καλή εμπειρία στο παρελθόν, άντεξε σε τρελλές τούμπες και κακουχίες (ναι, τόσο ατσούμπαλος). Toshiba και wb δεν έχουν αποδειχθεί τόσο αξιόπιστοι. Αλλά και πάλι, το στατιστικό δείγμα είναι κάπως μικρό, ένας δίσκος ανά εταιρεία. Μπορεί και να τυχε.

2 Likes

WD από πάντα για μένα πάντως. Δεν ξερω αν άλλαξε κάτι τα τελευταία χρόνια

1 Like

WD και Hitachi μόνο…δηλ WD! Μακρία απο Seagate…

1 Like

εχω 3 seagate…ο ενας πρεπει να ειναι πανω απο 15 χρονια.Δεν εχουν παθει ποτε το παραμικρο…

1 Like

Σας ευχαριστώ όλους. Μέχρι στιγμής έχω seagate, intenso και toshiba, ένας WD μου λείπει μόνο! Προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο, με λογισμικό backup για τη δημιουργία αντιγράφων. Μονάχα που το ίδιο μοντέλο του '19 διάβασα ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο και προβληματίζομαι λίγο για το καινούριο.

@Storm και ο δικός μου λειτουργεί μια χαρά, απλώς διαβάζω από πολλούς παράπονα.

Εγω πλεον τα πιο σημαντικα αρχεια μου (ειδικα φωτογραφιες απο διακοπες κτλ) απλα τα ανεβαζω σε καποιο συννεφο. Η ακομα καλυτερη ιδεα ειναι βεβαια να υπαρχουν σε 2 συννεφα. Και ο σκληρος δισκος βεβαια ειναι απαραιτητος σε περιπτωση που ερθει το τελος του κοσμου και κλεισουν ολοι οι υπολογιστες παγκοσμιως, αλλα κατι μου λεει πως τοτε δε θα εχω ως προτεραιοτητα το φολντερ με τιτλο “Ios 2007 Polytexneio + Aggeliki”

1 Like

Δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει και για μουσική, γιατί εγώ μουσικά αρχεία θέλω να αποθηκεύσω.

Αν εχεις λογαριασμο στην Google μπορεις να ανεβασεις οτι αρχεια θελεις στο Google Drive.
Προσωπικα εχω 25 GB δωρεαν και αν πληρωσω λιγα χρηματα τον χρονο αυτο ανεβαινει στα 100 GB.
Παραλληλα εχω και ακομα 50 GB νομιζω στο Dropbox, τα οποια δεν χρησιμοποιω καν.
Και ακομα τοσα στο OneDrive της Microsoft, γενικα επιλογες υπαρχουν απειρες.

1 Like