Αχ ρε παλιόπαιδα ξέρετε τι πρέπει να σας κάνουμε ? Να ανοίξουμε ένα θρεντ κ εκεί πέρα να μπορείτε να λέτε τι θέλετε να κλειδωθεί κ να το κλειδώνουμε άμεσα, έτσι χωρίς δικαιολογία. Μετά από 10 ώρες (και πολύ λέω) θα μπορείτε να κάνετε ποστ μόνο πάνω σε post-it…
Μοντε μας συγκηνεις παλι ρε γαμωτη…
μα αφού είναι καλλιτέχνης
Παιδιά, είναι και καλοκαίρι… Έχει πολλές βδομάδες να γίνει συναυλία, νέοι δίσκοι δεν κυκλοφορούν, οι άλλοι είναι στις θάλασσες ενώ εμείς είμαστε στον υπολογιστή, λογικό είναι να πηγαίνει σύννεφο η μαλακία…
παιδια αμα θελετε spamming τσεκαρετε το sign μου.Εκει ειναι το ιδανικο μερος για Manous87,Parasolides κτλπ:p
Το spamming άμα είναι νόμιμο χάνει τη γλύκα του
αυτο ειναι μια μεγαλη αλη8εια!!!το να κανεισ σπαμινκ και ο αλλοσ να γουσταρει δν λεει…αμα δε ενοχλητε ο αλλοσ…δε λεει και αμα δν αντιδρα ο αλλοσ επισησ δε λεει
προσ μοντε…!!!παντωσ το τοπικ μ,που κλειδωσεσ φιαχτηκε γ καλο σκοπο!!!
κ εγώ για καλό σκοπό το κλείδωσα.
βασικά βρήκα την λύση
και ποια ειναι η λυση???
μιασ και κλειδωσεσ το πρωτο σοβαρο τοπικ π εφιαξα…σβηστο κιολασ!!!
Βασικά έχεις θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να γίνεις ο πρώτος χρήστης που έφαγε ban σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει βρίσει…
Τόσες ακυρότητες που τις βρίσκεις ?
και σε συμπαθώ ρε γμτ, αλήθεια… Συνεχίζεις το έργο του τεράστιου και αληθινού john_vla
Αλήθεια ροκ ακους καθόλου, ή μπα ?
Σκασμος ιεροσυλε.
ποιος ηταν ο Τζον Βλα?
Αμφιβάλλεις ότι είναι ταλέντο ? Αν του δώσουμε γήπεδο θα παίξει μπάλα που έχουμε να δούμε, από εκείνες τις άγιες μέρες που μας άφησε ο τιτανομεγιστοτεράστιος…
Και όλα αυτά αν δεν τον bannάρουμε άμεσα, επειδή κάνω μια δουλειά τώρα κ συνέχεια με διακόπτει…:lol: :lol:
εχω τρελη πορωση με σοαδ!!!και οχι τωρα που εγιναν γνωστοι…απο παλια!!!muse,kaiser chiefs!!!also as i lay dying,*funeral for a friend,nofx!!!all time favorite=queen,nirvana,doors!!!παντωσ δν ειμαι αρνητικοσ σε νεα ερεθισματα!!δωσε μ 2 μερεσ και αμα συνεχισω τισ ακυροτητεσ μπαναρε!!!
Δεν ακούς panic at the disco??
Τhe following take place between 7 pm and 8 pm the day thats why got banned…
μην το κανεισ!!!εχω να προσφερω πολλα στο φορυμ!!!
Δεν το κάνω γιατί είσαι ταλέντο κ θέλω να δω ΑΝ θα σηκώσεις με επιτυχία την φανέλα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ.
spamming off
Θα υποστηριζω τον Kostis013 μεχρι να πεθανω! Αυτος ειναι ο κανονικος διαδοχος του Τζων Βλα, θαρρω μαλιστα πως τον εστεψε ο ιδιος ο Τζων Βλα με τα χερια Του.