Είναι η ιδέα μου...?

Δεν συμφωνώ.Δλδ μόνο τα μεγάλα γκρούπ πρέπει να έχουν δικό τους τόπικ?Να δεχτώ πως για τους Die Happy έχεις 1 δίκιο γιατί δεν είναι metal,όμως οι I shit on your face αξίζαν 1 τόπικ.Γνώμη τουλάχιστον:wink:

Από τη δική μου πλευρά πάντως σπαμο-τόπικ δεν θα ξαναδείτε,μόνο να προτείνω να μην το φτάσετε στο άλλο άκρο,μην κάντε σοβαροφανές το forum.

α, και κατι αλλο. αν και πολλοι μικροι σε ηλικια δε ξερουν να μιλησουν, πολλοι απο αυτους ειναι ανοικτοι σε διαλογο και εχουν αναθεωρησει αποψεις. δηλαδη για παραδειγμα, ο freedomofrock ενω αρχικα ελεγε διαφορα που για μενα δε στεκαν, πλεον εχει βελτιωθει τρομερα και ο τροπος του, και οι αποψεις του. γενικα μιλωντας, ειναι πολυ ασχημο οταν σου λεει κατι ο αλλος να το παιρνεις σε φαση οτι σου τη λεει. διαλογο κανουμε στο κατω κατω. το λεω επειδη πολλοι παρεξηγουν κατα καιρους καταστασεις:)

εεε, κοιτα. ποιος ξερει τους I shit on your face; 1; 2 ατομα; αν ολοι εκαναν τετοια τοπικς, πως θα σου φαινοταν; δε θα μπορουσε κανεις να μιλισει για τιποτα. και γω δηλαδη γουσταρω τρελα τους behold the arctopus, αλλα δε πηγα να κανω ξεχωριστο τοπικ. και εξ αλλου διαφοροι απαντησαν.

δες τα γεγονοτα πριν κρινεις. :wink:

:lol: :lol:

Ανέφερες το topic μου με τα Νούμερα… Στην ουσία σε αυτό το topic έλεγα αυτό που λες εσύ εδώ, αλλά με πιο ειρωνικό και αστείο τρόπο… Βέβαια αυτό κλειδώθηκε και τα άλλα έμειναν ανοικτά :lol: :lol:

No offence Kourou κι εγώ στη θέση σου θα με κλείδωνα

Βασικά αυτός είναι ο λόγο που κάνουμε τέτοια τόπικς,για να τους μάθουν κι άλλοι.Και ναι,θα 'θελα να ώ και 1 τόπικ και για τους behold the actopus,και για κάθε συγκρότημα σαν αυτό.Αν τα χωρίζουμε σε είδη,δλδ βάζαμε μόνο 1 τόπικ για όλες τις μπάντες του death και δεν αναφερόμασταν και ξεχωριστά σε αυτές,θα χανόντουσαν.:wink:

Κι αν γινει ενα τοπικ ξεχωριστα για καθε μια απ’αυτες παλι δεν θα γινουν τοσα τοπικς ωστε να χαθουν;
Συμφωνω με Angmar.

Κι εγω συμφωνω, αλλωστε υπαρχει το τοπικ για “δισκαρες που προτεινουμε στους συμφορουμιτες μας” οπου μπορει κανεις να δωσει στοιχεια για καποιον οχι και τοσο γνωστο δισκο…

Aν αφαιρούνταν ο μετρητής των ποστ ?

ειναι μια λυση, αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αμεσα. ειμαι ασχετος απο τετοια θεματα. απο την αλλη, καλυτερα να μαθουμε να ελεγχουμε τον εαυτο μας, παρα να αρχιζουμε moderations στη δομη του φορουμ. γιαυτο και το ανοιξα το τοπικ. για να το συζητησουμε το θεμα απο ολες τις πλευρες.

βασικα τα ακυρα τοπικς δε γινονται τοσο λογω τον ποστς. ε, ο αλλος βαριεται και δε ξερει τι να κανει, κανει εκει οτι τοπικ του κατεβει. δε παει ομως ετσι. πρεπει να εχεις κατα νου για κατι στο οποιο ενα σημαντικο ποσοστο μπορει να συμμετεχει. red pyramid, για να στο πω αλλιως, κανεις ενα τοπικ ειτε αν εχεις κατι καλο να πεις, ειτε αν ενδιαφερει κοσμο. θες παραδειγμα;

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3730&highlight=sister+sin

για δες ανταποκριση που εχει εδω. το γκρουπ ειναι αγνωστο μεν, αλλα ασχοληθηκε το παλικαρι. τωρα το να κανεις νεο τοπικ για κατι που ουτε εσυ το εχεις ακουσει καλα και ειναι ενα grind απο βραζιλια…

E νομίζω ότι πρέπει να ανοίγουμε thread για ένα συγκρότημα μόνο όταν είναι αρκετά γνωστό και αφορά κάμποσο κόσμο, ή αν είναι άγνωστο αλλά φάγαμε τέτοιο κόλλημα με αυτό που θέλουμε να κάνουμε όλον τον κόσμο να τους μάθει… Είναι σαφές

:slight_smile: :slight_smile:

Thanx Γιαννη, ξερεις εσυ…:wink: :slight_smile:

Πάλι χάνουμε το θέμα όμως.
Ξεκινάμε από κάπου και το επεκτείνουμε σε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η εικόνα ενός φόρουμ είναι η εικόνα των χρηστών του. Δεν υπάρχει πιο εύκολη λύση από το να λες ότι για να βελτιωθεί η κατάσταση αρμόδιοι είναι οι mods. Για βάστα. Οι mods σε ανάγκασαν να έχεις αυτές τις απόψεις και να γράφεις ένα κάρο βλακείες; Οι mods σε έκαναν αριστερό ή δεξιό; Ή μήπως αυτοί σου επέβαλλαν τα δικά τους πιστεύω για την Ελλάδα, την πολιτική και, και, και…; Γιατί οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται. Το παίζουμε ελεύθεροι και ασπαζόμαστε τη δημοκρατία περισσότερες φορές απ’ ότι πηγαίνουμε για κατούρημα και όταν κάτι δε μας αρέσει περιμένουμε τους moderators. Αυτούς που όταν πράττουν κάτι για το “καλό” του φόρουμ είναι φασίστες και όταν διαγράφουν μηνύματα γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή “ρίχνουν την ποιότητα του φόρουμ”, καταπατούν τα δικαιώματα σας και ωχ τι θα κάνετε.

Αν μάθει ο καθένας να συγκρατεί τον εαυτό του και να σκέφτεται για 10 δευτερόλεπτα τι θα έκανε αν ήταν στην αντίθετη μεριά, θα ήταν πολύ πιο στρωτά τα πράγματα. Νομίζεις ότι το επίπεδο έχει πέσει; Κάνε κάτι για να το ανεβάσεις. Δώσε συνέχεια σε ένα “καλό” θέμα η ξεκίνα ένα δικό σου. Όχι όμως να ξεκινάς το ένα ηλίθιο thread μετά το άλλο και μετά να έχεις και παράπονο. Είναι να βγαίνουμε από τα ρούχα μας. Ο καθένας έχει παράπονα αλλά κανείς, φαντάζομαι, δεν έχει κάτσει να σκεφτεί πως μπορεί να καλυτερεύσει η κατάσταση. Γιατί ακόμα και σε αυτό αν έρθω εγώ ή ο Λουκιανός να προτείνουμε κάτι είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν διαφωνίες. Σε 3.000 άτομα (ακόμα κι αν οι 1.000 είναι ενεργοί) είναι λογικό να υπάρχουν διαφορές στον τρόπο σκέψης, όπως επίσης και ηλικιακές διαφορές, αλλά γι’ αυτό εσείς τι μπορείτε να κάνετε; (Σκεφτείτε το…)

Εν ολίγοις, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και θα υπάρξει διαφορά. Οι mods θα υπάρχουν πάντα, όχι για να “ελέγχουν” εσάς τους καλοπροαίρετους αλλά τα κατά καιρούς κουμάσια που μπαίνουν. Προσπαθήστε να δράσετε χωρίς να έχετε κατά νου ότι “αν το γράψω αυτό θα μου το σβήσει ο kourou” αλλά “δε θα το γράψω για να μη δημιουργήσω προβλήματα”.

Όσοι έχουν γράψει σε αυτό το thread ( by the way, θέλετε “καλύτερο” φόρουμ, αλλά γιατί δεν ανοίξατε νέο thread στη σωστή κατηγορία ώστε να το δούνε και οι άλλοι; ) γνωρίζω ότι έχουν καλές προθέσεις και γι’ αυτό ζητάω να μην πάρουν αρνητικά αυτά που λέω αλλά να σκεφτούν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα αν έχουν κάποια μικρή βάση και αν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι κάτι γι’ αυτό.

Για τέλος: Μερικά πράγματα και μερικές καταστάσεις έρχονται ως φυσική συνέχεια της μέχρι τώρα κατάστασης και είναι λογικά, δε χρειάζεται να τα ψάχνουμε βαθύτερα. Το ότι το φόρουμ έχει μεγαλώσει (σε βαθμό μεγάλο) εξηγεί πολλά.

Back to hacking business.

Τώρα το είδα αυτό.
Έπρεπε να γίνει όλος ο τζερτζελές με το άλλο θέμα για να τα πεις αυτά;

Τόσο καιρό εδώ έχω πει πολλές φορές ότι μου τη σπάει η επιδειξιομανία. Πολύ. Δε γουστάρω να εμφανίζω απλά ένα εξώφυλλο και μετά να λέω “κατεβάστε το, δισκάρα” :wink:

Ούτε να τρώω όλη τη μέρα μου στο myspace να ανακαλύπτω συνέχεια μπάντες.

Προτιμώ να ακούσω λίγα και καλά, άσχετα αν έχω τεράστιο υλικό και θα μπορούσα να επιδεικνύομαι όπως κάνετε μερικοί.

Αν λέω, θα το τσεκάρω θα το κάνω.
Αν το θεωρείτε κακό, διαγράφετε και μη μου το λέτε.

Επειδή εγώ τα κάνω αυτά που λες, απλά θα εξηγήσω γιατί…

Αν υπάρχει ένας ουσιαστικός λόγος που μπαίνω σε αυτό το forum (και είναι και ο πιο σημαντικός) είναι ότι από τότε που έχω μπει έχουν διευρυνθεί πολύ τα ακούσματα κι έμαθα πολλά πράγματα και μπάντες που δεν ήξερα. Δηλαδή, αγαπημένη μου στιγμή είναι να προτείνει κάποιος μια δισκάρα, να την κατεβάσω και να την αγαπήσω, κάτι που έχει γίνει ουκ ολίγες φορές…
Επομένως, αν ακούσω εγώ έναν δίσκο και μου αρέσει τόσο πολύ, το λογικό είναι να το προτείνω στους άλλους (κάτι που θα μου άρεσε αν το κάνετε όλοι σας)

Όσο για το myspace που λες, είναι περισσότερο ένα παιχνιδάκι-χόμπυ, παρά μια επίδειξη γνώσεων…

Δηλαδή, γιατί να μην προτείνεις εσύ τα πράγματα που ξέρεις και πιθανώς να μας αρέσουν? Και προφανώς δεν τσεκάρεις αυτά που προτείνουν οι άλλοι στις δισκάρες γιατί τα θεωρείς επιδειξιομανία… Οπότε ποιος είναι ο λόγος που μπαίνεις?

Όλα αυτά που λες επίσης συνοψίζονται στο thread alternative κυκλοφορίες, ένα thread που έχει αγαπηθεί από πάμπολλα μέλη και που προφανώς απ’ όσα λες εσύ εδώ σνομπάρεις συνειδητά.

Υπάρχει ένα θέμα που λέει “Γιατί μπαίνετε στο rocking;” , εκεί θα δεις γτ μπαίνω.

Κοίτα τώρα, δεν είναι ωραίο να λες ψέμματα.
Λες “σνομπάρεις συνειδητά”.
Δλδ τώρα εξήγησέ μου με τι κριτήρια το έγραψες εσύ αυτό;
Δεν έχω άλλη όρεξη να τσακωθώ :stuck_out_tongue: αλλά παραδέξου ότι ήταν μαλακία.
Άλλωστε έχω γράψει εκεί 1 φορά για ένα δίσκο των Pixies που άκουσα και τον πρότεινα γράφοντας 2 λόγια, εγώ που δεν είμαι 100% του είδους.

:slight_smile:

Δεν το είπα για κακό… Κι εγώ μπορεί να σνομπάρω άλλα threads…

Κι εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι δεν γράφεις εκεί για τον λόγο που λες. Απλά με αυτά που έγραψες πέρι επιδειξιομανίας, που σου τη σπάει πολύ, myspace κτλ το λογικό δεν έιναι να πιστέψουμε ότι το σνομπάρεις συνειδητά?

Ρώτα πρώτα και μετά το γράφεις, έχουμε και πμ! :wink: :slight_smile:

Οκ τότε, παρεξήγησις…
Καλύτερα που γράφτηκε στο forum επειδή πιθανότατα και άλλοι να έκαναν την ίδια σκέψη με μένα…

Αποκατάσταση αλήθειας: Ο gigatron ΔΕΝ σνομπάρει τους terrorists

Οκ? :stuck_out_tongue:

O Ηλίας τα είπε σούπερ. Λέω κ εγώ την γνωμη μου λοιπόν…

όπως βλέπετε ο καθένας σας θα έκανε διαφορετικό μοδεράτιον. Δεν συμφωνούμε όλοι. Έπεσε το επίπεδο του φόρουμ? όχι ! Τόσα τόπικ το αποδεικνύουν. Να κλειδώνουμε άμεσα τόπικ? όχι, γιατί μετά αρχίζει η καραμέρα της λογοκρισίας, το έχουμε δει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές στο παρελθόν, γιατί πάντα υπάρχει κάποιος που θεωρεί κάτι έξυπνο κ θα γκρινιάξει, ακόμα κ αν εγώ το θεωρώ άκυρο. Να μην συζητάμε σοβαρά θέματα? όχι, γιατί αν κάποιος γουστάρει μόνο τα μουσικά, ας ποστάρει εκεί.

βασικά ξέρετε τι με πειράζει ? που όλοι βρίζετε τους μοδερατορες όταν κάνουν την δουλειά τους κ θέλετε να την κάνετε εσείς με την πρώτη ευκαιρία. το “τι μαλακία τόπικ είνι αυτό” δεν χρειάζεται. Δεν σαρέσει? Μην ποστάρεις! με βλέπετε εμένα να ποστάρω παντού? ξέρετε πόσα τόπικ βλέπω που θεωρώ άκυρα? αν σας αρέσουν όμως το σέβομαι…

Βασικά ο καθένας έχει άλλη γνώμη για το μοδεράτιον. ήδη σε αυτό το τόπικ αναφέρθηκε πως πρέπει να κλειδώνουμε :

α. τα σοβαρά τόπικ γιατί είμαστε μουσικό φόρουμ
β. τα άκυρα τόπικ, γιατί ο κάθε πιτσιρικάς γράφει ότι του κατέβει
γ. τα άκυρα μουσικά τόπικ, γιατί δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με ότι μπάντα να ναι

αν τα κλειδώσω τώρα όλα αυτά, θα μιλάμε μόνο για μέιδεν-μετάλικα και παοκ…

Άρα : γράφτε ο καθένας σας ότι θέλει, όπου θέλει κ αγνοήστε τα άλλα ! ούτε κακό είναι, ούτε περίεργο.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ποστάρετε κάτι όταν ΞΕΡΕΤΕ ότι θα μας πειράξει/σβήσουμε/αλλοιώσουμε αλλά φαντάζομαι όλοι έχουν βίτσια…

υπογραφή : ένας πληγωμένος μοδ

Υπαρχουν ακυρα τοπικ στο οφ τοπικ κυριως… Ας μιλησει ο καθενας για τα δικα του… Το “τι φαγατε σημερα” θα μπορουσε να κλειδωθει νομιζω… Για τα αλλα δεν θα μιλησω, ας μιλησει ο καθενας για το θρεντ του, αν νομιζει οτι πρεπει να κλειδωθει η οχι…