Βιβλία...διαβάζουμε?

Τελικά αξιώθηκα κ το διάβασα :slight_smile: μεταφρασμένο βέβαια αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να το πάρω κ στα Αγγλικά. Η αλήθεια είναι ότι γενικά με Steinbeck ήμουν αρνητικά προδιαθετιμένη αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε. Περίεργο βιβλίο με όμορφες εικόνες το οποίο καταφέρνει με απλό τρόπο να θίγει ενδιαφέροντα θέματα που έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις.

correct, γαμάει.
το πιό εύκολο του Στάινμπεκ θαρρώ

γιατί αρνητικά προδιατεθειμένη?

Σταφύλια της Οργής…δε την πάλεψα με την καμία όμως :stuck_out_tongue:

warning

Σε όσους άρεσε ο κωδικας da vinci και illuminati (ανήκω σε αυτούς καλώς η κακώς) [B]ΜΗΝ[/B] κάνετε το λάθος να διαβάσετε το χαμένο σύμβολο του ιδίου. Θα κόψετε τις φλέβες σας με νυχοκόπτη [-X

έπος και δεν σηκώνω κουβέντα! Και αρκετά επίκαιρο θα έλεγα…

φιχεδδδδδδ

χαχα…το ειχα διαβάσει αυτό και θυμάμαι οτι είχα βρει και ένα τρελό blooper

έλα υπερβολές

πoιό το νόημα της ζωής χωρίς υπερβολές φίλε dead :-({|=

Βασικά καμιά 50 σελίδες πριν το τέλος το παράτησα. Για πες (βάλε σε spoiler) :stuck_out_tongue:

Χαμένο σύμβολο;;;

[B][SIZE=“2”]Η [/SIZE][/B]μλκία… Κι εγώ την πάτησα…

δεν το θυμάμαι…θα ρωτήσω την κοπέλα μου και αν θυμάται θα σου πω…πάντως το είχε παρατηρήσει και αυτή και ισχύει…

επίσης διάβασε το ολο…μαλακία είναι να το αφήσεις στη μέση…εγω δεν μπορώ να το κάνω και ας διαβάζω μια μετριότητα

Δεν άντεξα ρε :stuck_out_tongue: ε εντάξει τις τελευταίες 50 σελίδες από τις 600 άφησα τεσπα διάβασα μια κριτική μετά και όπως γράφει δεν χάνω και τίποτα, απλά μακροσκελείς επιλόγους υπογραμμίζοντας ότι έγινε πριν, άρα άστο καλύτερα. :roll:

σε Dead μονο

[SPOILER]είδες ποιος ήταν ο μποντιμπιλντερας?[/SPOILER]

[SPOILER]Ναι αν και το είχε υποψιαστεί πολύ πιο πριν :stuck_out_tongue: Το άφησα εκεί που τον πήγε στον οβελίσκο και του είπε πως η λέξη είναι θαμμένη στον θεμέλιο λίθο του καπιτωλίου.[/SPOILER]

Αααα μπράβο, και το 'ψαχνα τούτο το θρεντ!

Τελευταίο βιβλίο που διάβασα ήταν ο “Πνιγμός” του Chuck Palahniuk (Fight Club) και ήταν πραγματικά αστεράτο. Ιδιόρρυθμο στυλ, όπως συνηθίζει αυτός ο συγγραφέας, εξαιρετικά ενδιαφέρων κεντρικός ήρωας αλλά και δευτερεύοντες, πλοκή κι εξέλιξη που δεν σ’ αφήνει να τ’ αφήσεις (ειδικά προς το τέλος!!), τι να λέμε, πολύ καλό!

Υπόθεση

Ο Βίκτορ Μαντσίνι, αποτυχημένος γιατρός και εθισμένος στο σεξ, προσποιείται ότι πνίγεται από το φαγητό σε ακριβά εστιατόρια και ύστερα ζητά χρήματα από τους ανθρώπους που τον σώζουν. Σκοπός του να βοηθάει τη μητέρα του, μια ακτιβίστρια, απομεινάρι των άγριων ημερών της δεκαετίας του εξήντα που τώρα νοσηλεύεται σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο έχοντας χάσει τη μνήμη της. Παράλληλα, αυτός και ο φίλος του, ο Ντένι, δουλεύουν ως υπάλληλοι-εκθέματα σε ένα ζωντανό μουσείο που απεικονίζει την καθημερινή ζωή στην αποικιακή Αμερική…

Παράλληλα έχω αφήσει στη μέση άλλα 4-5 βιβλία, κατά την κακή συνήθεια που απέκτησα τελευταία. Το ότι τέλειωσα αυτό όμως μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω τα άλλα! I will return.

Γιατρός εθισμένος στο σέξ…ωραία υπόθεση με έκανες να πάω να το αγοράσω:D

παιδια γνωμες για Millennium series κανεις? (The Girl with the Dragon Tattoo κλπ)

μου ανοιξε την ορεξη το trailer του hollywoodιανου αλλα θα αργησει,βεβαια θα τσεκαρω και την σουηδικη τριλογια, αλλα θελω και τα βιβλια, μονο καλα ακουω.

αποτυχημένος γιατρός για την ακρίβεια!

[SPOILER]γενικά πάντως τέλειο και ευκολοδιάβαστο βιβλίο αν και η ταινεία είναι μια πίπα και μισή…[/SPOILER]

γαμημένη περίοδος, θα άρχιζα το Catch22 αλλά προηγείται η Αεροδυναμική Κινητήρων -.-