Τώρα να σου πώ ότι έχεις άδικο… Σκατά στην ανατομία σου λέω!
τελικα αυτος ο γκιμπσον ειναι πολυ γαματος.
μολις τελειωσα τη συλλογη burning chrome και παω για το virtual light
Εμένα μου αρέσει πάντως, αν και μου βγάζει την πίστη :p:p (όχι το βιβλίο του Καμμά, η ανατομία)
Άμα τη χρωστάς μερικά χρόνια και σου έχει μείνει μόνο αυτή και σε παιδεύει για να πάρεις πτυχίο έλα ξαναπές το μου! Χαχαχαχα!
Tι σχολή είσαι και σου χει μείνει στο πτυχίο η ανατομία;
Επισκεπτώ υγείας man. Αλλά αν υηπολογίζω σωστά, μάλλον πάπαλα και η ανατομία επιτέλους!
εμένα μου άρεσε αρκετά. Και πιστεύω πως όσοι αρέσκονται στα έργα και τη γραφή του Έκο, δεν θα απογοητευτούν!
Ουσιαστικά αφηγείται πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν κατά το 18ο αιώνα (από την Ιταλική και Γαλλική επανάσταση, μέχρι την υπόθεση Ντρέιφους), συνδέοντας τα με τον φανταστικό κεντρικό ήρωα.
Και είναι επίκαιρο από τη σκοπιά της μισαλοδοξίας και του ρατσισμού που ευδοκιμεί και στις μέρες μας, μέσα από το πρίσμα του τότε αντισημιτισμού.
Αλλά εμένα μου αρέσει γενικότερα ο Έκο, οπότε η άποψη μου δεν είναι και η πλέον αντικειμενική/ενδεικτική!
σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ
:har:x
σημερα αγορασα το αστερι του διαβολου,του jo nesbo,το εχει διαβασει κανεις?
Ποιο προτείνετε από τα ακόλουθα :
1)H Θεωρία του Ιστορικού υλισμού-Ακαδημία επιστημών εσσδ
2)Η τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ-Εκδόσεις ριζοσπάστης
3)Ένα για την ευρώπη που κάνει και μελέτη ο λαπαβίτσας (πιο πολύ για ενημερωτικούς λόγους
4)Μια άλλη ματιά στον Στάλιν -Λούντο Μάρτενς
Είναι λίγο διαφορετικά μεταξύ τους αλλά θέλω να προτείνετε ένα που θα με βοηθήσει να κατανοώ πιο πολλά και να διευρύνω λίγο τις γνώσεις μου.Είμαι πιο πολύ στο πρώτο αλλά γενικά είναι δύσκολο.Τι λέτε?
Ασχολίαστο το “να διευρύνω τις γνώσεις μου” αλλά ειδικά το πρώτο μμμμ:roll::roll:
1.Tσέκαρε το : Μarta Harnecker, Βασικές έννοιες του ιστορικού υλισμού, Eκδόσεις Παπαζήση. Ή το Οι Βασικές Αρχές της Μαρξιστικής Φιλοσοφίας, Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή.
2. Οπωσδήποτε την Ιστορια του Ελληνικού Εμφυλίου από τον Γιώργο Μαργαρίτη, εκδόσεις Βιβλιόραμα. Μοναδικό.
4. Μου το είχε δανείσει συφάνταρος στον στρατό. Ενδιαφέρον βιβλίο είναι αν και α) Ο Λούντο Μάρτενς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, β) το βιβλίο κυριαρχείται από υπερβολική προσωποποίηση υπέρ του Στάλιν.
Γουίλιαμ Μπάροους - Η Βίβλος Των Αναπνοών
Γιανα δούμε πόσα εγκεφαλικά κύτταρα θα μείνουν μετά από αυτό…
Τί τη θέλετε καλέ τη “βαριά” κουλτούρα; Πάρτε καλέ, ένα “Άννα και Ορέστης, μια ιστορία αγάπης”…να στανιάρετε!
(τα ονόματα είναι τυχαία.) :Ρ
Έλα μου ντε! Πες τα!
Εγώ τα λέω, αλλά ποιος με ακούει; Τί είναι όλα αυτά; Μέχρι και τους τίτλους βαριέμαι να διαβάσω! :Ρ
Διαβάστε κανένα Αλμανάκο, κανένα Μπλεκ κύριοι!
Έεεεεετσι!!! :thumbup:=D>:lol:
Ισχύει, και αυτό το επισημαίνει και στον πρόλογο για τις εκδόσεις “Σύγχρονη Εποχή” ο συχωρεμένος ο Θανάσης Παπαρήγας.
Πάντως έχει κάποια αρκετά χρήσιμα στοιχεία.
Ναι αλλά δεν απαντάτε.Η πείτε μου πως είναι ψευτοδιλήμματα η προτείνετε κάτι ;p