Τελείωσα το Σοφό Παιδί του Χωμενίδη καθώς και το Εγχειρίδιο της βλακείας του Χαριτόπουλου,ναης και τα δυο
Ειδικά του Χαριτόπουλου!!Επίσης ψήσου να διαβάσεις το “Η βλακεία ως παράγων του ανθρώπινου βίου” του Θ. Καρζή.Είναι πολύ καλό
Εγώ τέλειωσα προχθες το “Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει”, για να διαπιστώσω για ακόμη μια φορά ότι εγώ και ο Πάουλο έχουμε την ίδια αντίληψη για τη ζωή
μονο τον αλχημιστη εχω διαβασει απ? αυτον , ενταξει καλο μεν αλλα δεν τρελαθηκα και δεν εκατσα να πιασω κανενα αλλο δικο του.
Ο Αλχημιστής είναι φοβερό βιβλίο, αλλά χάνει τρελά γιατί θεωρείται πιο καλό απ’ ότι πραγματικά είναι.
Ο Αλχημιστής πρέπει να σας αρέσει γι’ αυτό που είναι. Εκεί βρίσκεται το μυστικό.
Πάντως πχ το “Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει” δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον “Αλχημιστή”, πέραν ίσως του παρόμοιου μηνύματος που περνάει.
Αλήθεια πως γίνεται ένα βιβλίο με τέτοιο τίτλο να έιναι τόσο αισιόδοξο για τη ζωή :!:
δεν λυγώνετε διαβάζοντας Κοέλο ? για εμένα είναι σαν να πίνεις συμπυκωμένο ζαχαρούχο γάλα
Εξαρτάται πόσο ΜΑΙΤΑΛ χαρακτήρας είσαι :!:
Αλήθεια το Βερονικα blahblah το έχεις διαβάσει;
όχι γιατί λυγώνω
είμαι πολύ μέταλ
Χαχα. Σοβαρά τώρα, το ήξερα, γιατί το συγκεκριμένο βιβλίο μόνο ζαχαρούχο δε θα το έλεγες.
Εκτός από το τέλος.
ε είσαι κ εσύ ζαχαρούχος, σε έχω καταλάβει
σε έχω δει κ από κοντά, δεν τα λέω έτσι αυτά
Αυτό το “όταν θες κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχεις” πρέπει να είναι απο τα ομορφότερα και πιο πιασαρικα ψέματα που έχει πει συγγραφέας σε βιβλίο. Σαν διαφημιστικό τρυκ, όπως εκείνα με την ημίγυμνη γκόμενα που τρώει με πάθος το γιαούρτι και σε ωθεί στο να το αγοράσεις.
Ναι ισχύει. Μόνο που δεν είναι ψέμα.
Έχεις δίκιο. Είναι φιλοσοφική θεώρηση και λέγεται βουλησιαρχία. Είναι θέμα για άραγμα και νυχτερινή κουβεντούλα. 8)
το πιο αστείο πράγμα που έχω διαβάσει
σας προκαλώ σε τριπλή μονομαχία για το θέμα
ο νικητής θα γίνει αρχιmod
Το έχω γράψει και νωρίτερα αμα ψάξεις, ή σε κάποιο ανάλογο τόπικ δεν θυμάμαι.
Δεν παίζει να ναι τόσο άκυρο μήνυμα. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Είναι πανέμορφο λογοτεχνικά, αλλά τελείως μα τελείως άκυρο. Ακόμα και αν θες κάτι σαν τρελός, όσο και να προσπαθήσεις, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αποτύχεις, και αυτό γιατί κάτι θα βρεις στην μέση. Το συμπαν μπαίνει στην μέση, δεν συνομωτεί στο να πετύχεις!
Ωπ τώρα το είδα άθλιε κινηματογραφοφιλικέ. Έχω δίκιο και μπορώ να το αιτιολογήσω μα βαριέμαι να το κάνω εδώ. Εχει δίκιο ο Έλλανορ
Μαζί με τζακ και brownies να προσθεσω εγώ.
To συμπαν μας εχει παντελως χεσμενους.Θα φανει και στο πειραμα στο Cern.
Τι λε ρε μποζόνιο
αυτην την ατακα την εχει πει μεχρι και ο Μικρουτσικος (οχι ο Θανος). δηλαδη και αληθεια να ηταν την εχει πει μεχρι και ο Μικρουτσικος…