Ναι, Εξάρχεια. Παραπάνω γκρίζα διαφήμιση δε λέει να κάνω αλλά απο πλευράς τιμών βρίσκεις πολύ καλές προσφορές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ακριβά βιβλία (μα το All American Adds of the 20’s να κοστίζει 27 ευρώ??? Και ο τόμος για την ιστορία της ομοφυλοφιλίας 43??? Όχι ότι αλλού είναι φθηνότερα αλλά σε ταράζουν κάτι τέτοια, γιατί να μην τα παραγγείλεις απο διαδύκτυο μετά δηλαδή?)…
Όσον αφορά τις ξένες εκδόσεις, σχεδόν πάντα συμφέρει παραγγελία απ’ το internet.
Ειδική μνεία στη Πρωτοπορία και τα βιβλία από εκδόσεις Γράμματα. Λίγο παλιές εκδόσεις (μάλλον) αλλά δε χάλασαν κανέναν καλά βιβλία με 2.99.
Μα τι να έχουν; Καλές μεταφράσεις είναι, φτηνά είναι. Τι σημασία έχει που είναι παλιά;
Κάποιοι -ειδικά οι νεότεροι- μπορεί να ενοχλούνται από το πολυτονικό. Εμένα μου κάνει πάντως.
Ούτε εμένα. Αφού είναι λόγος για φτηνότερα βιβλία ειδικά Αν και νομίζω ότι δεν είναι όλα πολυτονικά. Έχω κάποια που δεν είναι δηλαδή. Τέσπα όπως και να 'χει, οι εκδόσεις γράμματα είναι μεγάλο καλούδι. Το έχουν και σε ξεχωριστή βιβλιοθήκη στην Πρωτοπορία κι έρχεται και δένει
Απο ότι βλέπω τις ίδιες εκδόσεις πάμε και αγοράζουμε όλοι Διαβάστε Στάιμπεργκ οιμε, ντροπή και αίσχος να μην διαβαστεί ο θεούλης
Στάινμπεκ είναι ρε κουλάδι και ναι αν κρίνω από το Of Mice And Men είναι θεός, σειρά έχει μάλλον το Grapes Of Wrath.
Χαχαχαχαχα κουλάδι…Καιρο ειχα να το ακουσω…
ναι να διαβαστει “Τα Σταφυλλια Της Οργής”
The Ghost Of Tom Joad!!!
Εδώ και λίγο καιρό διαβάζω τη σειρά “Άρμπεναρκ” του Κώστα Βουλαζέρη… Κούραση, γιατί το πρώτο μέρος αποτελείται από 17 βιβλία και το δεύτερο από 2, και δεν κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, υπάρχει μόνο σε pdf. Πάντως όσοι αγαπάνε φανταστική λογοτεχνία ας του ρίξουν μια ματιά, είναι μια πολύ καλή προσπάθεια (και στο κάτω-κάτω αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας… :p).
Κουλάδι :-k[-X
Όπως και να έχει το τελείωσα σήμερα το βιβλίο και ήταν εξαιρετικό. Τζακ Λόντον έχει διαβάσει κανείς?
Εγώ, τον Ασπροδόντη και τον Θαλασσόλυκο. Πολύ καλά και τα δύο -το δεύτερο αρκετά καλύτερο…
Ο Ασπροδόντης με είχε συγκινήσει όταν τον είχα διαβάσει, κάποτε στο Γυμνάσιο. Τώρα δεν πολυδιαβάζω δυστυχώς, πρέπει να μπω στο σχολικό πρόγραμμα για να διαβάζω στο λεωφορείο γυρνώντας απ’ το φροντιστήριο κλπ :b
Jack London σιδερένια φτέρνα. Το έχω ξαναποστάρει…ετοιμάζομαι για τον θαλασσολυκο…
Τώρα ξανά διαβάζω το ‘‘Έντεκα Λεπτά’’ του Κοέλιο, από τα καλά του:!:
Διαβάζω πολύ γενικά.Τώρα προσπαθώ να τελειώσω την Κόλαση του Δάντη αν και δεν το βλέπω και παράλληλα απολαμβάνω μια συλλογή ποιημάτων του T.S. Elliot.
Πολύ δημοφιλής τελικά η Κόλαση του Δάντη στο φόρουμ…
(αναρωτιέμαι αν έχει διαβάσει κανείς το Καθαρτήριο και τον Παράδεισο, ή αν μπαίνει έστω στη διαδικασία. Εγώ για την ώρα τα έχω στο ράφι, σαν καινούργια, ενώ την Κόλαση την έχω διαβάσει 2 φορές :P)
Τα’χω διαβάσει αλλά γαμώτο σαν την Κόλαση δεν είναι. Ειδικά ο Παράδεισος, πολύ βαρεμάρα…
Ε ναι. Πόσο πια να διαβάζεις για τους αγγέλους ξερω γω και τους αγίους και όλα αυτά. Θέλουμε αμαρτωλούς, θέλουμε κολασμένες ψυχές εμείς, δαίμονες και σατανάδες!
(καλά θυμόμουν πως τα είχες διαβάσει… πρέπει να είσαι η μόνη στο φόρουμ)
Απο βιβλια αλλο τιποτα…αγαπημενοι συγγραφεις:Rowling,Tolkien,Feist,Eco,Dostoievsky,Poe,Lovecraft,Coelho ε…δεν θυμαμαι αλλους ειναι και αργα!
Walt Whitman έχει διαβάσει κανείς; Πως είναι;