ξαναδιαβαζω το πρωτο Χαρυ Ποτερ…πολυ καλτ…
Θα κυκλοφορήσει νέο βιβλίο για τον Woody Allen από τις εκδόσεις ΑΓΡΑ
έψαξα στο νετ, αλλά δεν βρήκα ινφο. παρ’όλα αυτά, έχω ενα διαφημιστικό στα χέρια μου
αναμένουμε…
Άρχισα εχθές να διαβάζω ιστορίες από τον R.L Stine, αυτόν που έχει γράψει και τις ανατριχίλες.Η σειρά λέγετε Φαντάσματα στην οδό Τρόμου.
Now playing: How Like a Winter - XCVII
via FoxyTunes
Από Steinbeck είχα διαβάσει αρκετά μικρός τα “Σταφύλια της Οργής”. Δε θυμάμαι τις λεπτομέρειες της πλοκής, θυμάμαι όμως ότι ήταν πολύ “δυνατό” βιβλίο. Έχω βάλει λοιπόν στο μάτι το ακόλουθο πακέτο:
Το οποίο θα βρει το δρόμο του σε κάποια από τις επόμενες παραγγελίες.
Αυτή τη στιγμή διαβάζω τούτο δω:
Φοβερό βιβλίο για όσους θέλουν να δουν ότι η σημερινή “κρίση” κάθε άλλο παρά καινούριο φρούτο είναι.
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ να το αρχίσω αν και δεν έχω ιδέα για τι μιλάει (το είδα στη βιβλιοθήκη των γονιών μου) και μου φάνηκε και λίγο μεγάλο…:-k
Αυτόν τον καιρό πάντως διαβάζω το Silmarillion του Tolkien και αν και είναι το πρώτο που διαβάζω από αυτόν μου αρέσει αρκετά (αν και είναι κουραστικό σε κάποια σημεία). Η ιστορία της Λούθιεν και του Μπέρεν είναι μέχρι στιγμής η αγαπημένη μου!
Πλάκα κάνεις έτσι???
Δεν έχεις διαβάσει τουλάχιστον Hobbit ή Άρχοντα???:!:
Now playing: Katatonia - Cold Ways
via FoxyTunes
Πως τολμάς !!!
Προχθές τελίωσα 2 βιβλία, το ένα ήταν η, Μικρή ιστορία του κόσμου του Gombrich Ernst Hans και το άλλο το, Ελεύθερος σκοπευτής στο Ανατολικό Μέτωπο του Wacker Albrecht.
Βαριέμαι να τα σχολιάσω τωρα, άλλη φορά.
@ Νεφέλη, παίζει να σαι απο τα ελάχιστα άτομα που ξεκινούν Τόλκιν με το Σιλμαρίλλιον. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το διαβάζουν και ολόκληρο κιόλας! (είχα πει αλλού πως κόσμος που δεν ξέρει τι παίζει με το συγκεκριμένο βιβλίο μπορεί εύκολα να το παρατήσει).
Η ιστορία του Μπέρεν και της Λούθιεν είναι άνετα η δεύτερη καλύτερη του βιβλίου. Μακάρι να γινόταν μυθιστόρημα απο τον Τόλκιν…
Όσο αφορά την πρώτη, αυτή δεν είναι άλλη απο την ιστορία του Τούριν φυσικά, το μέγιστο αυτό έπος. 8)
Το “Χρονικό της Τέχνης” του Gombrich παίζει να είναι το καλύτερο βιβλίο Ιστορίας Τέχνης που έχει γραφτεί, ή εστω, ένα απο τα αμεσότερα. Μνημειώδες έργο, που αν και τεράστιο σε όγκο, διαβάζεται πολύ γρήγορα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους φιλότεχνους.
εε…όχι,δεν έχει τύχει να τα διαβάσω :-s
έχω δει τις ταινίες όμως!πιάνει?
Μη βαράτε ρε παιδιά!
Ναι, μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί δεν έχω συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο γραφής αλλά δεν το βαριέμαι και θέλω να το τελειώσω!
ellanor, tο ξέρω αυτο το βιβλίο, αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Ευχαριστώ!
Η ιστορία του κόσμου πάντως είναι τρομερό βιβλίο, το προτείνω σε όλους, διαβάζεται εύκολα απο μικρόυς και μεγάλους.
Το βιβλίο δεν είναι τίποτα παραπανω απο αυτο που λεεί ο τίτλος του. Ξεκιναει απο τους μαο μαο της Αφρικής, και τους ουγκα ουγκα της Γερμανιας, μετα πάει Μεσοποταμια, Ελλαδα, Ιταλια,Αραβία, Κινα κ.α. Μετα πάει μεσαίωνα, σάξονες, Φράγκοι, Ιππότες κ.α. στην ανακάλυψη της Αμερικής και τελίκα φτάνει μέχρι και τον WWII.
Δεν είναι μυθυστόρημα, είναι η ιστορια του κόσμου μαζεμένη σε περίληψη.
OXI (O AKΥΡΟΣ):lol::lol::lol::p:p:p
8)8)8)
Γιου χαβ του μπι κίντινγκ μι! Και εγώ αυτό διαβάζω τώρα! Είμαι μεσαίωνα, έχω ακόμα δρόμο…
Επίσης κάνω πάντα το λάθος να διαβάζω 2-3 βιβλία ταυτόχρονα και να χάνω τη μπάλα…
Το τελευταίο που διάβασα ήταν Η Πανούκλα του Καμύ. Εντάξει τι να πω, η ψυχογράφηση των χαρακτήρων, οι κλιμακωτές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης της αρρώστιας, φοβερό βιβλίο.
Κατι διαβαζουμε… Το τελευταιο που διαβασα ηταν το Εγκληματα (που παρατηρισα οτι εχουν γινει ολα ταινια και η ET1 τα παιζει καπου καπου…)
Τωρα διαβαζω ενα με εναν που αποφασιζει να σταματησει να οδηγει και αρχιζει να περπαταει διασχιζοντας τελικα μετα απο χρονια ολη την αμερικη…
Τελος παντων… αρκετα καλο ειναι το δευτερο…
Αλλα θελω να βρω ρε γαμωτο το Musikophilia του Σακς μεταφρασμενο… Ελπιζω καποιος καλος ανθρωπος να το μεταφρασει και να το εκδωσουν.
Ναι, το έχω και εγω αυτο το κακο να διαβάζω 2 αλλά και 3 βιβλία μαζι και μερικές φορες να χάνω τη μπαλα ,με τα ονόματα τους χαρακτήρες κ.α. 8O:-s:?
Παιδιά, έλεος! Και 'γω αυτό έχω ξεκινήσει!!! 8O:lol:
Βέβαια είμαι πολύ αρχή και είναι πολύ παραμυθάκι και ξενέρωσα λίγο :p:-s
Αυτο είναι αλήθεια !! Βασικά εμένα μου τι δίνει που ξεκινάει τα κεφάλαια και λεει, Θυμάσαι τους Κινέζους, εκείνοι που είχαν τον Κομφούκιο ;;
Αυτα το κάνουν λιγο παραμυθακι, ειναι αληθεια…οπως και να έχεις είναι πολυ καλο, συνέχισε.
Εγώ τελείωσα το αριστούργημα “Ο τελευταίος πειρασμός” πριν λίγο καιρό και έχω αρχίσει το “Όταν έκλαψε ο Νίτσε”. =)
Μάνος, με το που τελιώσεις το όταν έκλαψε ο Νιτσε, θα γίνεις άλλος άνθρωπος για κανα μήνα. Να το θυμάσαι αυτο.
Σε πιστεύω, αυτό συμβαίνει πάντα μετά από ένα φοβερό βιβλίο.
Ρε, πάρτε διαβάστε το Ζαρατούστρα του ίδιου του Νίτσε και θα γίνετε άλλοι άνθρωποι για μια ζωή!