Βιβλία...διαβάζουμε?

Bram Stoker? Το θέλω και γω τούτο.

Διαβαζω το illuminati. Αρκετα καλο και ρεαλιστικο αλλα και λιγο τρομακτικο. Ηθελα να πεσω στα βαρια κατευθειαν :stuck_out_tongue:

Διαβάζω “ο άρχοντας των δύο κόσμων” από την τριλογία του κόσμου του Φίλιπ Πούλμαν…

Ναι όντως είναι ανατριχιαστικό σε κάποια σημεία (των φόνων δηλαδή :p)…πάντως είναι χαλαρά το αγαπημένο μου βιβλίο από τον Dan Brown!

ωραια τριλογια, αυτο το δευτερο μου αρεσε πιο πολυ απο τα τρια! και κριμα για την ταινια που καναν για το πρωτο ας μην βγαλουν αλλη

σπάνια παρατάω βιβλία και με αυτό δεν την πάλεψα και όλοι λένε ότι είναι και καλό…

τώρα διαβάζω το για ποιον χτυπά η καμπάνα (ναι ναι βιβλίο στα ελληνικά μετα απο καιρό8))

εχει διαβάσει κανείς το “Ζωντανο Θρύλο” ;

Ναι ρε γμτ…δηλαδή σκέφτομαι τόσα λεφτά, τόσο καλοί ηθοποιοί, τόσο ωραία σκηνικά, τόσο προχό τεχνολογία και να έχουν διαλύσει το σενάριο…Απογοητεύτηκα όταν την είδα…Δηλαδή στρίμωξαν τόσα γεγονότα μέσα σε μία ώρα…Όποιος δεν είχε διαβάσει το βιβλίο , δεν θα καταλάβαινε και πολλά…Πάλι καλά που δεν σκότωσαν και τη Λύρα…:wink:

Λίγο αργά μια και το είχα περίπου οκτώ χρόνια, το Πύλες Της Φωτιάς του Πρέσεφιλντ:!:

Αρχισα προχθες τον λυκο της στεπας του Εσσε.Μου φαινεται οτι ειναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο.Μολις το τελειωσω θα δωσω feedback.

Διαβάστε Η Άλλη Της Απώλειας της Γιβάννα, δεν το περίμενα…καταπληκτικό:!:

μολις πριν λιγες μερες τελειωσα το φιλοσοφια στο μπουντουαρ απο μαρκησιο ντε σαντ

:metal::metal::metal::metal::metal:

Aυτο μονο τιποτα αλλο.

Το Ζωντανο θρύλο ρε που έγινε και ταινια το έχει διαβασει κανεις λαιμαι;

Μπαααα…

Αν και απ’ ό,τι είχα διαβάσει το βιβλίο πρέπει να είναι διαφορετικό από την ταινία. Προς το τέλος σίγουρα.

δεν ειναι απλα και μονο ενα προνογραφημα …μηδενιστικο ως εκει που δεν φανταζεται και ο μεγαλυτερος καφρος
ο ντε σαντ ηταν αφανταστα ουτοπιστης εως και ρομαντικος μερικες φορες αλλα και μονο οι σκεψεις του αξιζουν να διαβαστουν

Eγω δεν εχω δει την ταινια…οποτε…:? Διαβαστε το παντως μεσα σε μια μερα εφυγε…Και δεν ειναι απλα τρομου. Κοπανας πολυ το κεφαλι σου στο τοιχο

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΗΜΑ

Εγώ πάντως αν εκτιμάω κάτι στο Ντε Σαντ αυτό είναι το… χιούμορ του!

Επίσης έχει πολύ πλάκα όταν επιχειρηματολογεί ενάντια στους παραδοσιακούς κανόνες ηθικής, προσπαθώντας να τους αντιστρέψει!

δεν υπαρχει ρε…ουτε το βιβλιο ουτε ο πετροπουλος

Πνεύμα ανήσυχο και ερευνητικό, πολέμιος των ακαδημαϊκών και του κατεστημένου, ο Πετρόπουλος ήταν ο πρώτος λαογράφος στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με το περιθώριο και κατέγραψε πρόσωπα και πράγματα περιφρονημένα από την επίσημη ιστορία της χώρας του. Έζησε από κοντά ρεμπέτες, αλήτες, μάγκες, πόρνες και ομοφυλόφιλους, φυλακισμένους και καταδιωκόμενους, που έγιναν οι ‘ήρωες’ των βιβλίων του. Ακάματος συγγραφέας και ερευνητής έγραφε μέχρι το 2003 που πέθανε από καρκίνο. Σύμφωνα με τη διαθήκη του, το πτώμα του αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του πετάχτηκαν στον υπόνομο.

νε λαιμαι…το χω διαβασει…μικρουλι, το ρουφας σε λιγες ωριτσες…μια ομορφια… καμια σχεση με την ταινια…κλασεις ανωτερο…

εντιτ : διαβασα λιγο απο De Sade το “120 μερες…”… Ενταξει παραειναι ακραιο…αλλα φοβερος τροπος γραφης…

Listening to: Edith Piaf - Ne me quitte pas
via FoxyTunes