:lol: :lol: :lol: Καλό!
Έλα να μου λύσεις κάτι απορίες, γιατί διαβάζω (χωρίς να πάει το μυαλό σας στο πονηρό πάλι, παλιοπρόστυχοι!!! )
Με τετοιες ειρωνειες, μονο αν παει το θεμα στο προστυχο θα δεχτω να ερθω να βοηθησω.
και ο ξαδερφος μου, μαθηματικος θα ειναι σε λιγο καιρο αλλα το μαθηματικο ηταν προτελευταια του επιλογη… Παντως, χαιρομαι για σενα…
( κι εγω θελω…)
Εμενα μοναδικη μου επιλογη, παντα ηθελα να γυαλιζει το ματι μου και να βγαζω αφρους απ’το στομα.
Τωρα δινεις εξετασεις?
Μμμμ! Ωραίος καθηγητής θα γίνεις Led! [-X Χαχα! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ μας δουλεύεις! Τώρα που τα λέμε, πρέπει να σε γνωρίσω με τον μαθηματικό μου! :lol: Όλοι οι μαθηματικοί ρε γαμώτο έχουν ένα “κάτι” που δε μπορώ να το προσδιορίσω!!! Μην αρχίσεις να ψωνίζεσαι δεν είναι απαραίτητα καλό, αλλά είναι “κάτι”. Μου φαίνεται πως οι περισσότεροι “μοιάζουν”… Τι να πω… Τεσπα…
Για να είμαι και ον τόπικ, να πω ότι επειδή τώρα διαβάζω μαθηματικά και τα ρέστα, δεν υπάρχει φυσικά χρόνος, αλλά ούτε και όρεξη για άλλο διάβασμα… από Σεπτέμβρη θα σας πω να μου προτείνετε books όμως! :roll:
του χρονου…θα τα δηλωσω ολα τα μαθηματικα.ε, εστω το τελευταιο θα το πιασω, δεν μπορει. δεν παω αλλου, αν δεν τα καταφερω θα ξαναδωσω…(γιατι της Θεσσαλονικης ειναι πιο πανω απο της Αθηνας ρε γμτ…?) Ουφ…
Ελα μην ντρεπεσαι, ειναι απλητοι, αχτενιστοι και περπατουν περιεργα.
Τουλαχιστον οι δικοι μου μαθηματικοι ηταν ολοι ετσι.
Εγω διαβαζω εδω και μηηηηνες το Ζαχιρ του Κοελο. Ειναι καλο αλλα οπως ολα του Κοελο θελει αργο διαβασμα για να το κατανοησεις.
Το χαμηλότερο φέτος είχε 14.231 μόρια…(στη Σάμο) οπότε το πιάνεις.
Κι εγώ που δίνω φέτος (σε 38 μέρες για την ακρίβεια! 8O ) στανταρ θα τα δηλώσω αν και άλλες σχολές είναι το όνειρό μου…
Πω πω αγχώθηκα τώρα! Πάω για ολοκληρώματα #-o
Aloe: Σε γενικες γραμμες οι μαθηματικοι ειναι ψιλομαλακες. Χαρακτηριστικα σου λεω οτι οι μεγαλυτερες τσουλες που εχω γνωρισει και οι μοναδικες γυναικες που εχω σκεφτει να χτυπησω, ειναι μαθηματικινες.
Α, και σχεδον ολοι οσοι μας αρεσουν πραγματικα τα μαθηματικα, ειμαστε τρελα ψωνια. Αυτα.
rosie: Το μαθηματικο της Θεσσαλονικης εχει πιο ψηλη βαση γιατι περασα εγω εκει κι ανεβηκε το επιπεδο. :-s Νομιζω ειναι η μονη σχολη που συμβαινει αυτο, δεν ξερω γιατι. Ισως επειδη ειναι πιο υψηλο το επιπεδο εδω, χωρις πλακα.
:lol: :lol:
Όχι, εντάξει… με εξαίρεση μια αργόστροφη που υπάρχει στο σχολείο και αναρωτιέμαι πώς τέλειωσε το μαθηματικό, οι περισσότεροι έχουν μια σπιρτάδα, ένα ιδιαίτερο χιούμορ, και έχω την εντύπωση ότι αν τους έβαζα να κάνουν παρέα θα τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους! Από αυτή την άποψη μου φαίνεται ότι “μοιάζουν”… περίεργο…
Α! Και φυσικά κανείς τους δε δέχεται κουβέντα για τα μαθηματικά, και κυρίως για συγκρίσεις με φυσική, χημεία κλπ. Οι καλύτερες φάσεις είναι στο φροντιστήριο που γίνεται τρελή πλάκα πάνω σε αυτό το θέμα! :lol3:
Πάντως ο μαθηματικός μου, λέει ότι θα μας φτιάξει αυτός το μηχανογραφικό για να δηλώσει σε όλους μόνο το αυτή τη σχολή!
Απ’οτι ξερω, της Αθηνας ειναι καλυτερο…
Βασικα, ολοι οι μαθηματικοι, απο καποια στιγμη και μετα αρχιζουν και τα χανουν, αυτο ειναι γενικο φαινομενο… Κανεις δεν ξερει γιατι ειδικα οι μαθηματικοι…
Αυτό περίπου εννοώ, αλλά όχι πάντα με την κακή έννοια!
Και στη Φαρμακευτική είναι λίγο πιο ψηλά στη Σαλόνικα. Ίσως και στα Παιδαγωγικά, δεν είμαι σίγουρη, και βαριέμαι να κοιτάξω τώρα! :roll:
rosie: Εγω που ειμαι στη σχολη ξερω γιατι τα χανουν. Μια καθηγητρια μας ηταν στο ψυχιατρειο γιατι εβλεπε τους φοιτητες σαν ελεφαντακια. Μια αλλη που ειναι αυθεντια παγκοσμιως στην Στατιστικη, ερχεται στο μαθημα με πιτζαμες και παντοφλες.
Της Αθηνας το μαθηματικο ειναι πιο ευκολο. Θεσσαλονικη και Γιαννενα ειναι οι πιο δυσκολες σχολες, εδω και πολλα χρονια. Ενιγουεϊ, αν θες αλλες πληροφοριες στειλε πμ γιατι θα μας κλειδωσουν.
Aloe: Οι συγκρισεις των Μαθηματικων με αλλες επιστημες μας εξαγριωνουν. Απλα ειμαστε ανωτεροι, τοσο δυσκολο να το καταλαβουν?
Αυτό είναι το απροσδιόριστο που λέω κι εγώ! :lol:
Μερικοί είναι πραγματικά βαρεμένοι. Ο καθηγητής μιας φίλης μου που κάνει ιδιαίτερο, έγραφε με στυλό πάνω σε μάρμαρο στο σπίτι της και μετά έτρωγε βρισίδια από τη μάνα της! Χαχαχα! Στο σπίτι του λέει γράφει και στους τοίχους άμα λάχει γιατί λέει:“Άμα σου’ρθει η έμπνευση…”
Αυτό που δε μ’αρέσει όμως με το μαθηματικό είναι ότι μπορεί ας πούμε να σου βάλουν κάτι που να μη μπορείς να το λύσεις με τίποτα, κι ας είσαι μαθηματικός… Τέλος πάντων… :roll:
Μα αυτη ειναι η ομορφια τους… Αμα μπορουσαμε να τα λυσουμε ολα δεν θα ειχε ενδιαφερον… Αλλωστε, υπαρχουν προβληματα που απο την αρχαιοτητα προσπαθουν να λυσουν οι μαθηματικοι και ακομα δεν εχουν βρει τη λυση…
Αν πηγαινε σχολειο εκει που πηγαινα εγω δεν θα χες αυτη τη γνωμη. Απο τους 4 μαθηματικους οι 3 ηταν για μπαζα, ο ενας ειδικα παιζει να ειναι ο ποιο βλακας που εχω συναντησει ποτε μου. Βεβαια καποιοι αλλοι που ειχα σε ιδιαιτερα και φροντηστηριο ηταν απλα θεοι!!! Αλλα ειχαν ολιγον πειραγμενο μυαλο απο λογω ειδικοτητας!
Ειναι τρελοι αυτοι οι μαθηματικοι!
Διαβαζω το “ο πολεμος των θεων” του Neil Gaiman.Αγγλικος τιτλος “American Gods”
Tρελο σεναριο,μιξη Barker με Masterton.
Στοιχεια υποθεσης:Καθε λαος οταν μεταναστευει φερνει μαζι του τους θεους και τους δαιμονες του.Πανω σ αυτην την ιδεα βασιζεται το βιβλιο και ετοιμαζεται(μεχρι εδω που το χω διαβασει) συγκρουση μεταξυ των ξεπεσμενων ξεχασμενων θεων με τους θεους της νεας Αμερικης.Ο συμβολισμος ειναι προφανης…
Diavazw ta panta , apo poihsh mexri Tolkien .
Agaphmenoi sygrafeis : Tolkien,Kazantzakhs
Poihtes : Blake,Soyrhs,Karywtakhs,Baudelaire
Filosofoi:Marx
Afth th stigmh diavazw ton teleftaio pistolero toy King .
Τι να πω… δε βγάζω άκρη μ’αυτούς τους ανθρώπους! Έχουν κάτι το ιδιαίτερο πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! :-k
Ο Μαυρος Πυργος ειναι πιστευω το magnum opus του Κινγκ και ο Ρολαντ,ο τελευταιος των πιστολερο, απ τους πιο ολοκληρωμενους του χαρακτηρες.Ο,τι καλυτερο εχω διαβασει τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον.Οσο προχωραει εντωμεταξυ η ιστορια τοσο “ξεφευγει” η γραφη του μεγαλου.Το κομικ του Μαυρου Πυργου που κυκλοφορει απ τη Marvel το πετυχε κανενας πουθενα?Εγω οπου κι αν ρωτησα πετουσαν χαρταετο…