Βιβλία...διαβάζουμε?

Oλοι αυτο διαβαζουν αυτον τον καιρο; :stuck_out_tongue: Θελω να το ξαναδιαβασω πλακα πλακα, θα με ξαναφησει ετσι :-s :? 8O :thumbup:

μου φουντωσατε το ενδιαφερον. δεν θα το αφηνω απο τα ματια μου

:stuck_out_tongue:

παιδια ξερετε κανα site για online παραγγελιες βιβλιων?

Amazon ρε.

ελληνικο

Δεν το διευκρινισες.
Το e-shop νομιζω πουλαει βιβλια.

λαθος μου,οκ θα το ψαξω,ευχαριστω

Δες κι αυτό:

http://www.protoporia.gr/

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΑΥΤΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Oλα τα μεγαλα βιβλιοπωλεια εχουν το site τους …

Οπως αναφερθηκε το www.protoporia.gr ειναι της Πρωτοποριας …

Το www.books.gr ειναι του Ελευθερουδακη

και το www.papasotiriou.gr του Παπασωτηριου …

Εγω προτιμω πρωτοπορια παντως , γιατι εχει ενσωματωμενη την εκπτωση του 10% , ενω οι αλλοι οχι συνηθως … αλλιως οι τιμες ειναι ιδιες , απ τους εκδοτικους συνηθως .

εγώ λατρεύω βιβλία μεταφυσικά κυρίως…αλλά και φιλοσοφικά…
τα τέσσερα βιβλία που με έχουν στιγματίσει είναι:
-Η Δύναμη του Υποσυνειδήτου
-Συζήτηση με τον θεό (όλα)
-Θα σε βρω στον Παράδεισο
και
-Το Σταυροδρόμι των Ψυχών
:bow::bow::bow:

Επισης www.greekbooks.gr

Παντως ειναι να ξερεις και γαμω τα αγγλικα και να παιρνεις απο amazon. Δε συγκρινεται…

Να ρωτηξω , η ποιοτητα αυτων των αγγλικων βιβλιων ειναι οπως τα περισσοτερα που κυκλοφορουν στην ελλαδα ?? …ξερεις … με χαρτι που θυμιζει παλια εφημεριδα … και με μελανι που μαυριζουν τα χερια σου …:stuck_out_tongue: … Bασικα δεν ξερω αν γενικα ολες οι ξενες εκδοσεις ειναι ετσι , για να ριχνουν το κοστος …:-k

Ισχύει αυτό που λες για χαμηλότερη ποιότητα, αλλά μόνο εν μέρει.

Γιατί εκεί έξω κάνουν το εξής πανέξυπνο. Εκδίδουν τα ίδια βιβλία σε δύο μορφές. Paperback και Hardcover. Η πρώτη είναι φτηνότερη και χαμηλότερη απο άποψη ποιότητας, η δεύτερη ακριβότερη και με ανώτερη ποιότητα (σκληρό εξώφυλλο κλπ). Όποιος έχει χρήματα να διαθέσει λοιπόν μπορεί να αγοράσει την hardcover έκδοση, και όποιος δε θέλει να ξοδέψει πολλά παίρνει την paperback.

Ενώ εδώ στην Ελλάδα υπάρχει πάντα μια έκδοση, με μέσο όρο 20 ευρώ ξερω γω. Κάτι που προσωπικά το θεωρώ ΛΑΘΟΣ. Κι αυτό γιατί θεωρώ τα 20 ευρώ υπερβολικά υψηλή τιμή για τον μέσο όρο ενός βιβλίου…

Το ζήτημα Ellanor είναι ότι τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, τα ξενόγλωσσα Paperback εξακολουθούν να είναι ακριβά.
Δηλαδή, όχι ρε φίλε δεν αξίζει να δώσεις 15-20 ευρώ για ένα βιβλίο που είναι από τσιγαρόχαρτο! Πώς να το κάνουμε!
Από την άλλη, συχνά αυτές είναι και οι τιμές του εκδότη εις το εξωτερικόν.

Όσον αφορά τις τιμές των ελληνικών βιβλίων, είναι μια μεγάλη -πονεμένη- ιστορία!
Σκέψου πάντως ότι για τις 2 εκδόσεις που λες
α) Δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό
β) Όποτε το δοκίμασαν δεν πέτυχε (π.χ. το Μεταίχμιο είχε βγάλει τα φτηνά βιβλία τσέπης αλλά δεν τράβηξαν, παρόλη τη διαφήμιση που τους έγινε)
γ) Το πόσο βγάζουν (ειδικά) τα μεγάλα βιβλιοπωλεία, πουλώντας ένα βιβλίο 20 ευρώ π.χ. Θες να σου πω; 100% κέρδος!!!

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα βιβλία είναι ακριβά. Όχι ότι οι εκδότες είναι άμοιροι ευθυνών…
Και πολλά ακόμα…

και εξω τα βιβλια ειναι ακριβα παιδες.

Δευτερο χερι και ανταλλαγες με φιλους για τη νικη!

ανταλλαγές με φίλους εννοείς παίρνω όλα τα κόμιξ του φίλου και δεν τα επιστρέφω ποτε? :stuck_out_tongue:

Όντως, το μέγεθος του αγοραστικού κοινού είναι πολύ σημαντικός παράγοντας που συντελεί στην αύξηση της τιμής των βιβλίων.

Εμένα πάντως με βολεύουν πολύ οι paperback εκδόσεις αγγλικών βιβλίων. Βολεύονται εύκολα στο ράφι. Στα γεράματα βέβαια, ίσως να μην μπορώ να διαβάσω τίποτε από αυτά λόγω πρεσβυωπίας. :stuck_out_tongue:

Μου άρεσε πολύ αυτό, όπως και οι Αυτόχειρες Παρθένοι του ίδιου. Κρίμα που δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο βιβλίο ο Ευγενίδης…
Αυτήν την περίοδο διαβάζω τον Λευκό Τίγρη και συνέχεια έχει η Φάρμα των Ζώων…