Βιβλία...διαβάζουμε?

να σας πω ρε παιδιά μήπως ξερει κανεις αν κάποιο βιβλίο απο την σειρα The Vampire Chronicles της Anne Rice εχει μεταφραστεί…???

Εψαχνα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι, μου ειχαν πει οτι ειχε βγει το συνεντευξη με τον Βρυκολακα αλλα δε το βρηκα πουθενα.

Διαβάζουμε που και που…:stuck_out_tongue:
Αυτόν τον καιρό διαβάζω το “Πέντε μικρά γουρουνάκια” της Αγκάθα Κρίστι…:slight_smile:

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡEΦΤΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΙΑΜ ΜΑΣΤΕΡΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ DARK ELF TRILOGY. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΛΒΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΑΝ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ (ΜΟΝΟ 13 ΤΟΜΟΙ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

KATAKALWN ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΡΑΦΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕΣ’ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ!

Οκ? :stuck_out_tongue:

Σήμερα άρχισα το Νεκρονόμικον, από εκδόσεις Αρχέτυπο.
Αρχικά λέει λίγα λόγια για τον H. P. Lovecraft και την οικογένεια του, αλλά και το πως και από που επηρεάστηκε. Σίγουρα πρέπει να είναι πολύ καλό βιβλίο.Εντυπώσεις μόλις το τελειώσω.

Now playing: Depressive Age - Subway Tree
via FoxyTunes

ναι να μας πεις γιατι και εγω το εχω στα προσεχος…:stuck_out_tongue:

Ξεκινησα The name of the rose του Umberto Eco.

Ευχαριστο και ευκολοδιαβαστο. Απορω που δεν το ειχα βρει νωριτερα.

Κλασική επιλογή, απο τα χαρακτηριστικότερα βιβλία των '80ς. :wink:

me too … λεω να ξεκινησω το "Νησι της Προηγουμενης Ημερας " του Εκο επίσης … αν το εχει διαβάσει κανεις , έχει λιγες ώρες μπροστα του , να με σώσει , απ αυτην την κίνηση …:stuck_out_tongue:

…OXI MHHHHHHHHHHHHHHH!!! (πρόλαβα? :p)

Πλάκα κάνω. Εντάξει, Έκο είναι, γιατί να μην είναι καλό μωρέ. :stuck_out_tongue:

Εγώ τελείωσα το Νεκρονόμικον, όχι και καλά το ίδιο, αλλά ένα βιβλίο που λέει του μύθους και πως αυτό μέσα στα χρόνια έγινε θρύλος και μπλα μπλα.

Τώρα άρχισα το “Μελανόκαρδος”, που το γύρισαν και σε ταινία φέτος αν δεν κάνω λάθος. Η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή για τα γούστα μου, οπότε έχω τεράστιες προσδοκίες από το βιβλίο.Η αδερφή μου και η μητέρα μου που το διάβασαν που είπαν τα καλύτερα, οπότε αναμένω.

εγω τελείωσα το δεύτερο βιβλιο τoυ μαύρου πύργου “το κάλεσμα των τριων” του king…
με κούρασε σε σχέση με το πρώτο… εχω αλλα 5 ακομα!! για να δουμε…:stuck_out_tongue:
τα εχει διαβάσει κανεις να μου πει σαν σύνολο αν αξίζουν τον κοπο??

Πηρα το The God Delusion. To βιβλιο ειναι παρα πολυ καλο και θετει αρκετα θεματα οχι μονο θεολογικα αλλα και για την κοινωνια μας και το πως ειναι δομημενη και συνδεδεμενη με την θρησκεια. Το συνιστω σε οσους εχουν ανοιχτα μυαλα και κριτικη σκεξη. Πιστους και μη :wink:

Εξαιρετικό βιβλίο είναι το ‘Απεικονίσεις Καταστροφής’ του David Wigoder το οποίο και διαβάζω τις τελευταίες μέρες. Ένας μανιοκαταθλιπτικός ανακαλεί τις πονεμένες του στιγμές με αφορμή την εμπειρία του στην ομαδική ψυχανάλυση. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και απαραίτητο ανάγνωσμα νομίζω…
Παράλληλα διαβάζω το The Happiness Hypothesis το οποίο αν και στα αγγλικά δεν μπορείς να σταματήσεις να το διαβάζεις. Απίστευτες αλήθειες μέσα από έναν πολύ ζωντανό και οργανωμένο λόγο.

Εγώ έχω αρχίσει και διαβάζω το βίος και πολιτεία του αλέξη ζορμπά.Μέχρι στιγμής καλό φαίνεται,αν και το τελικό συμπέρασμα θα το βγάλω στο τέλος

yup αν και φύγαν πολλά φράγκα για να τα διαβάσω όλα και σε κάποιες φάσεις κουράζει λίγο.

εγώ διαβασα τη νόσο του πορτνόυ που είχε πλάκα και μου άρεσε αρκετά, σιντάρτα του έσσε που κλασσικά ήταν τέλειο και τώρα διαβάζω την τριλογία της νεας υόρκης του paul auster για δεύτερη φορα. next in line how to kill a mocking bird.

Διαβάζω Πήτερ Παν και έχω ενθουσιαστεί :D:roll:

Διάβασα το “The Crying Of Lot 49” του Thomas Pynchon…μιλάμε για πολύ lsd :stuck_out_tongue:
άρχισα να διαβάζω το “Ημερολόγιο Ενός Δαίμονα” του Clive Barker μέσα στο βιβλιοπωλείο :lol: και πήρα το “Ο Κλέφτης του Πάντοτε” του ίδιου το οποίο θα αρχίσω να διαβάζω όπου να 'ναι :slight_smile:

Ό,τι πρέπει για τις γιορτές είναι αυτό το βιβλίο. 8)