ωραίος ρε!!!
Να σαι καλά!
ωραίος ρε!!!
Να σαι καλά!
Τπτ ρε συ
Παντως αν θες ξερω γω βιβλια που μιλανε για συνομοσιες κλπ
Θα σου προτεινω ενα που μου το εχει προτεινει ο Adam Jones των Tool
(μην με ρωτησεις τα πως κ τα γιατι , ειναι μεγαλη ιστορια κ πολυ ψυχεδελικη-παντως μου εχει προταθει απο τον ιδιο τον adan jones)
ειναι αυτο εδω
A. Ralph Epperson, “The Unseen Hand”
παιζει σε pdf αμα θες το link πες μου…
Θέλω θελώ, γενικά τα γουστάρω άπέιρα αυτά.
Θα τα ξεφυλλισω κάποια στιγμή και θα ποστάρω γνώμη.
Επίσης θέλω πολύ να σε ρωτήσω πως σου το προτεινε, αλλά αστο αν ειναι μεγαλη ιστορια. Αυριο μεθαυριο
θενξ και παλι!!
Σου στελνω το link σε pm
Πολυ συντομα , τον ειχα πετυχει στο DC++ στο tool hub οπου ειχε μπει μια μερα κ αφου μιλησαμε περι ανεμων κ υδατων καποια στιγμη μιλωντας για βιβλια μου προτεινε το συγκεκριμενο (το οποιο κ αγορασα επιτοπου σαν κλασικος φανμποις)
ωραιος,καμμενος,down to earth τυπος…
χα! Καλή φάση!
αυτον τον καιρο διαβαζω “Το ημερολογιο ενος τρελου” των Γκογκολ,Μωπασαν, Xσουν και το “Περι αναρχισμου και βιας” του Μαλατεστα. μικρα και τα 2 οποτε ακολουθει (μετα απο προταση forkboy:)) το Brave new world.
τσεκαρε κ αυτο,λεγεται οτι οταν κυκλοφορησε , η CIA αγορασε ολα τα αντιτυπα και τωρα ειναι δυσευρετο κ ετσι
παιζει παντως pdf link…
Ειμαι στη μεση του βιβλιου “οι ανθρωποι του Σμαιλι” - Λε Καρε. Απο τα πλεον “απορροφητικα” κατασκοπικα…
Εγω διαβάζω τη βιογραφία του Αλιστερ Κροουλυ
βάρα και εναν τίτλο…
Do what thou wilt-Η ζωη και το έργο του Αλιστερ Κροουλυ. Του Lawrence Sutin
Nice
υπήρχε ενα ελληνικό που το έβλεπα συνέχεια στα βιβλιοπωλεία και ολο έλεγα να το παρω…
και τωρα που θελω όντως να το πάρω δεν μπορώ να το πετύχω.!!!
Το ίδιο παιζει να λέμε. Απο τις εκδόσεις Αρχετυπο. Και γω απο σπόντα το βρήκα. Εντωμεταξυ ακουσα οτι αυτές οι εκδόσεις κλεινουνε. Μαλακία
κλείνουν.??!!!
κρίμα.!!
έχει ωραία πράγματα…
μάλλον λέμε το ίδιο…
αυτο ναι
θεος τοχω τσιμπησει κ εγω κ ολο βαριεμαι να ξεκινησω γιατι ειναι στα αγγλικα και δεν τη παλευω καλοκαιριατικα
παντως αν σου αρεσει , ο ιδιος τυπος (ο sutin) εχει γραψει την καλυτερη,πληρεστερη βιογραφια για τον τιτανα Philip K Dick
ψαχτο.
@ RIPNUB
Αγαπάω Frank Herbert!
βασικά πρέπει να πω για την εμπειρία που βιώνω αυτές τις μέρες. τσίμπησα τις προάλλες από την πολιτεία μια συλλογή με 19 διηγήματα του Παπαδιαμάντη με τον ψαρωτικό τίτλο “Τα σκοτεινά παραμύθια του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη”. Ο μεσιέ (Στρατής Πασχάλης) που σύλλεξε τα διηγήματα επέλεξε αυτά με την περισσότερη ατμόσφαιρα, τα πιο υπερφυσικά κλπ. εικόνες απίστευτες και ζωντανές, παγανιζμός και δεισιδαιμονία στο μεγαλείο τους \m/ δεν παίζει να μ’ έχει επηρεάσει περισσότερο βιβλίο. ο κόσμος που περιγράφει έρχεται στο δωμάτιο μου ξερωγώ.
Λεωφόρος Ειρήνης 15, Πεύκη.
Το πιο όμορφο, μικρό βιβλιοπωλείο του κόζμου. Σας πουλάμε μόνο ωραία βιβλία.
(Και το έχουν και οι καλύτεροι άνθρωποι του κόζμου -πάλι-.)
Ένα Α8 μακριά σας.
Εκεί θα βρείτε και μια πανέμορφη και εξυπηρετικότατη πωλήτρια.