δε το έχεις? τι γράφει? έχω το Bororo μπροστά μου και γράφει 1995
Ο Πάγος γράψει 1998 στην έκδοση που έχω. Δεν ήξερα ότι το Bororo πάει τόσο πίσω.
Ο Πάγος παραμένει πάντως πιο καμένος.
Ο συντριβανοκέφαλος κυκλοφορεί στα ελληνικά με τίτλο “κοντα στον ουρανό” νομίζω. Εγώ πραγματικά αηδίασα διαβάζοντας το. Σοζ. Να’χαμε να λεγαμε ο πρωταγωνιστης και η αλλη η τυπισσα, το θηλυκο αλτερ εγκο του. Εκτός από τα παραπάνω ερριστικά που εγραψα, με ψήνει άσχημα να συζητήσω σοβαρά για το βιβλίο, τη “φιλοσοφία” του οποίου την βρήκα τέρμα αποκρουστική. btw την ayn rand την έμαθα σα την αγαπημένη συγγραφέα του Neil Part
οντοπικ, τελειωσα το μέισον & ντίξον του Pynchon κ παρά τα τρελά γούστα που βγάζει μάλλον ήρθε η ώρα ν’αλλάξω συγγραφέα
τελειωσα το “θα φτυσω στους τάφους σας” ε ρε γλεντια
το διάβασα κι εγώ το καλοκαίρι.
ανούσιο
σαμαν;
έλα καπιτάνο
τι ειπες παιδι μου;
ότι είναι ένα τραγικά ανούσιο βιβλίο?
οκ, σοκάρει κάνα δυο φλώρους με τα ΑΡΓΚ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΓΙΑ ΤΟΥ, αλλά εμένα δε μου άφησε τίποτα.
ευχάριστο για τις 4 ώρες που κράτησε, αλλά ανούσιο μέχρι αηδίας!
δε ξέρω τι αντίκτυπο είχε όταν βγήκε σχετικά με τον ρατσισμό απέναντι στους μαύρους κτλ ε, και ούτε με ενδιαφέρει
ναι ρε συ αλλα ακριβως ΑΥΤΟ πρεπει να σ ενδιαφερει
αφού δε μ’άρεσε ρε καπιτάνο και δε μου προσέφερε τίποτα, τι να κάνω?
και οι Rolling Stones κάνανε λέει ολόκληρη επανάσταση στη μουσική, αλλά εγώ βγάζω μπιμπίκια όταν τους ακούω, τι να κάμω μου λες?
να κατσεις κατω να στιψεις το μυαλο σου και να βρεις τι φταιει!!!
τι ειμαι;
τι ειμαι ειπες;
καλα καλα
Το πήρα τελικά, καλό ήταν, ταιριάζει και με το Crack The Skye να παίζει στο background
Ξέρεις γιατί έγραψε με ψευδώνυμο? Απλά για το χαβαλέ και να κολάει (και καλά) με την καμένη ιστορία?
Εποικοδομητικό καλοκαίρι.
Διάβασα Το σκυλί των Μπάσκερβιλ, τη Σπουδή σε Κόκκινο, την Κοιλάδα του φόβου και μια σειρά μικρότερων διηγημάτων του Α.Κ. Ντόυλ με τον Σέρλοκ Χολμς, το Μονοπάτι του Κθούλου του Ω. Ντέρλεθ και τη Βίβλο για τους Αθεόφοβους του Τζόμπε Κοβάτα.
πινκς, καρδούλες και τα σχετικά :respect:
σπουδή στο κόκκινο και σκυλί των μπάσκερβιλ τα διαβάζεις με τη μία. το πρώτο ειδικά είναι στ’ αγαπημένα μου βιβλία εβερ. δεν μπορείς να τ’ αφήσεις. εκδόσεις ερατώ;
έχει βγει μια πολύ καλή μεταφορά στο σκυλί των μπάσκερβιλ παραγωγής BBC. του 2002 πρέπει να είναι. δες το, αν δε το 'χεις κάνει, γαμεί.