Σουβλάκι. Πως το λέτε;

Ωραια ο καθενας τα λεει κ τα εννοει διαφορετικα… Οποτε ντεν υπαρχει συννενοησις…:-s :lol2:

Σουβλάκι σημαίνει:ΠΙΤΑ-ΓΥΡΟΣ
Καλαμάκι σημαίνει:ΞΥΛΑΚΙ-ΚΡΕΑΤΑΚΙ

Τι λες ρε φιλε πλακα κανεις τωρα? τι σχεση εχει το ΠΙΤΑ-ΓΥΡΟΣ με το Σουβλάκι , το λες και μονος σου
ΠΙΤΑ-ΓΥΡΟΣ, δλδ η πιτα και το κρεας , ξες εκεινο που γυρναει γυρω γυρω κ περνει ο αλλος τη μαχαιρα κ κοβει…:lol: το ξυλακι με το κρεατακι σκετο , οπως ακριβως εχει ο gigarton στη 2η φωτο ειναι σουβλακι. Τι σχεση εχει η ονομασια σουβλακι με το ΠΙΤΑ-ΓΥΡΟΣ,καμια απολυτως.

Γιατι οταν λες ΠΙΤΑ-ΓΥΡΟΣ σημαινει οτι ζητας να σου βαλουνε μεσα σε μια πιτα, γυρο , να κοψει ο μπαρμπας απο
αυτο στη φωτο κ να σου κανει το σαντουιτς η οπως αλλιως θελετε.

Οταν ζηταει καποιος κανε μου ενα σουβλακι-πιτα , θα σου βαλει το κρεας απο το σουβλακι-καλαμακι χωρις
το ξυλακι εννοειται μεσα στη πιτα και με οτι αλλο θες πχ.πατατες.

Ελα χριστε κ παναγια, να ζητας σουβλακι(σαντουιτς) κ να σου βαζουν πιτα με κρεας απο το γυρο…#-o :?

Ώπα ρε φίλε χαλάρωσε λίγο!!Και στην τελική εγώ έτσι το ζητάω έτσι το ξέρω και έτσι μου το δίνουν!My problem!

Ότι θα ανέβαιναν οι τόνοι για το σουβλάκι αυτό δεν το περίμενα…Όλα τα’χω δει στο forum τούτο!

Νο problem!! Ωραια δεν ειπα κατι κακο, απλα μην ειστε απολυτοι οτι ετσι ειναι ντε και καλα! Το ιδιο ακριβως ισχυει και για εδω κατω βορεια ετσι το ξερουμε, ετσι το ζηταμε, our problem!

Ρωταω ενα απλο πραγμα , τι σχεση εχει το σουβλακι-καλαμακι με το πιτα-γυρος…

Ακομη δεν ειδες τιποτα σε αυτο το forum…:lol: :stuck_out_tongue:

Έχω δει πολλά πάαααααρα πολλά πίστεψέ με!!Είμαι παλαιότερή σου…!

Ένα σουβλάκι γύρο σκέτο μόνο με πατάτες και πάπρικα λίιιιιγη παρακαλώ.

Δεν ξέρω γιατί αλλα κάθε φορά που το λέω με κοιτάνε κάπως.:lol:

[QUOTE=red pyramid;178146]Ένα σουβλάκι γύρο σκέτο

/QUOTE]

Ορίστε στα λόγια μου έρχεσαι!

Δεν θες να δεις και αλλα…?:lol: :p, τεσπα, δεν παει ο καθενας να το λεει οπως γουσταρει μανταμ, το στομαχι να γεμιζει…:lol: O:) :bleh:

Σωστοοοοοοος!

Μην με κοροιδεύεις εμένα κύριος…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: