Καλυτερη γυναικεια φωνη

Αlannah Μyles, Dolores O’riordan, Doro, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Patti Smith απο τις καλύτερες επίσης! (αν ξανα-αναφέρθηκαν σορρι) :slight_smile:

Hope Sandoval - Mazzy Star

ΑΠΟ ΦΩΝΗ…ΚΟΡΜΑΡΑ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ…ΨΗΦΙΖΩ TARJA KAI FLOOR ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ LIVE8)

Συμφωνώ :!:

για μενα janis joplin χαλαρα(πριν χαλασει η φωνη της) η καλυτερη blues/blues rock φωνη ever ειτε προκειται για αντρα ειτε για γυναικα…θεωρω πως KANEIΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ δεν μπορεσε και δεν μπορει να πιασει την χροια και το feeling που εδινε στα μπλουζοειδη κομματια…

ατελειωτος θαυμασμος ειχε φωναρα εμφυτη…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: θα κανα το σταυρο μου αν ειχα την τυχη να την δω Live…:wink: :wink:

+10000000000000000000000000

Αλλα ποτε ρε c χαλασε η φωνη της?Απλα να τραγουδουσε πιο βραχνα πιο μετα αλλα και στα live ακομα και τα παλια τραγουδια τα εσκιζε.

Tarja (η κορυφαια φωνη στο χωρο του μεταλ, εχει καταπληκτικη τεχνικη και χροια!!!)
Cristina Scabbia
Simone Simons
Floor Jansen
Liv Kristine

[ol]
[li]Σάσα Μπάστα
[/li][li]Γωγώ Μαστροκώστα
[/li][li]Χριστίνα Κωλέτσα
[/li][/ol]

δεν ξερω ετσι μου φαινεται προς το τελος της καριερας της…ισως εχω λαθος…τελος παντων φωναρα…8) 8) 8)

• Κελλυ Κελεκιδου
  • Βερα Λαμπρου
  • Στελλα Μπεζεντακου
  • Εφη Θωδη

Simone k Sharon σιγουρα κ μετα Floor κ Anneke αλλα πρωτα epica κ within :stuck_out_tongue:

Tην Έφη Θώδη τι την ήθελες? Μιλάμε για φωνές:naughty:

ΧΧΧ

…η καλύτερη γυναικεία φωνή είναι όταν τελειώνει

:wink:

Οχι παντα! Μερικες κρωζουν σα φωκιες…

ρεεεεεεεεεεεε κυκλοφορουν κ ανηλικα εδω γυρω υποψην

Κι εμεις τι φταιμε που μερικες δε ξερουν να κανουν σεκς? :lol:

Μίλα τους καλύτερα ε. Αγύρτη

μην ανησυχεις και τα ανηλικα ερχονται σε οργασμο!!!:lol:

Αμα το παμε ετσι ρε φιλε η Britney Spears εχει τελεια φωνη και top τραγοyδιαρες οπως ηTarja Turunen,Simone Simons,Floor Jansen κ.τ.λ.π ειναι αταλαντες!!!Εγω προσωπικα πιστευω οτι πολλες δυνατοτηες ςχει η φωνη της Tarja και της Floor διοτι ανεβαινει πολλες οκταβες.Ολες αυτες οι Ελληνιδες που ανεφερες
ειναι super αλλα δεν μου αρεσουν.Στις μαυρουλες που λες πρεπει να προσθεσεις μια ασπρη¨.Δεν θα σου πω ποια ειναι ειναι πολυ ευκολο να το μαντεψεις.Τελος πιστευω οτι καθε μια πρεπει να συγκρινεται με αλλες του ειδους της γιατι ξερεις μπορει και οι μαυρουλες να τραγουδανε χαλια ποπ:p
Εδω η λιστα με τις αγαπημενες μου φωνες
1.Floor Jansen η Τarja Turunen
2.Simone Simons
3.Amy Winehouse
4.Patti Smith
5.Whitney Huston

Πολλες γυναικιες φωνες εγω δεν εχω ακουσει αλλα μια φωνη τετοια που θαυμασα ηταν μια τυπισας εδω στην πατρα που την πετυχα να τραγουδαει σε ενα μαγαζι. Απιστευτη φωνη