Ηρεμία και γαλήνη…
Αν κ΄θεωρούνται γυναίκες-θρύλοι της rock οι J.Joplin,J.Mitchell,P.Smith,J.Baez εμένα με αγγίζουν περισσότερο φωνές όπως της Pat Benatar,της Ann Wilson(Heart),της Stevie Nicks(Fleetwood Mac) κ΄της Jenna Sanz Agero(Vixen).Επίσης οι μεγάλες της soul Chaka Khan,Anita Baker,Regina Bell,Dionne Warwick,Whitney Houston κ΄βέβαια οι Βarbara Streisand,Lee Ann Rimes!Respect…
H PJ Harvey!!!
Janis Joplin, Grace Slick και απο τις συγχρονες η Anneke.
Tarja Turunen.
τώρα για τώρα αυτή.
H καλύτερη γυναικεία φωνή που έχω ακούσει είναι η τύπισσα που είχε στο δίσκο του 1990 ο Iggy Pop. Πως την λένε την τύπισσα? Έχουμε κανα οπαδό του Iggy εδώ μέσα? Για βοηθήστε. Απίστευτη…
ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ?!!
ΕΔΩ! Ο ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
δεν την ξέρω την κοπελιά :oops: :roll:
Floor Jansen. H τραγουδιστρια των Αfter Forever
Eκπληκτικη!
Ναι αλλα ειναι σαν dominatrix.
μ αρεσει παρα πολυ η grace slick (jefferson airplane), chrissie hynde (pretenders), karla troggerson (walkabouts)
H Tarja έχει πολύ καλή και τεχνική-οπερετική φωνή (σοπράνο), η Joan Baez επίσης καλή φωνή όπως και η Janis Joplin που έμεινε στην ιστορία κι αυτή.
Η πλάκα όμως είναι ότι δεν έχω ούτε ένα cd με γυναίκα τραγουδίστρια και το συνειδητοποίησα τώρα με αυτό το θέμα!
Για προτείνετε τπτ…!
ολα απο jannis!
Για παλιότερα πράγματα:
Warlock/Doro
The Runaways->Lita Ford->Joan Jett
Hellion
Robin Beck
Patti Smith
Alannah Myles
White Skull
Heart
Vixen
Zed Yago
Για πιο καινούρια:
Lana Lane
Within Temptation
Lacuna Coil
After Forever
Epica
Τσέκαρε και τους Έλληνες Crystal Tears. Αν χρειαστείς “βοήθεια” φώναξε
ολα απο jannis![/quote]
Janis, Jefferson Airplane (Surrealistic Pillow), Gathering.
Ofra Haza (R.I.P)
Tarja
I suppose I will! 8)
FLOOR JANSSEN!!! H γυναίκα δεν τραγουδάει ζωγραφίζει…και αυτό φαίνεται στα live… εκεί που οι άλλες βγάζουν ‘‘βατραχάκια’’ η Floor τους διδάσκει κλασσικό τραγούδι…
[size=2](απο σύγχρονες πάντα )[/size]
Ελένη Βιτάλη. Αφού το δημοψήφισμα δεν ξεκαθαρίζει για ροκ είπα να ψηφίσω την μεγαλύτερη γυναικεία φωνή όλων τον εποχών
Ενταξει κοψε κατι :lol: