Δεν κάνω πλάκα. Το εννοώ.
Υπερβαλεις
Γνώμη σου
Η Βιτάλη είναι απ’τις καλύτερες ελληνικές φωνές…
ΣΥΜΦΩΝΩ
ΣΥΜΦΩΝΩ :)[/quote]
ποια ειναι αυτη ρε παιδια??
Εχεις στανταρ ακουσει ενα κομματι που λεει “ειμαι εξαρτημα εγω της μηχανης σας και ο γιος μου το ανταλλακτικο”. Εχει οντως ωραια φωνη αλλα δεν την εχω ψαξει παραπανω. Crabsody προτεινε κανα αλμπουμ.
Μιας και λεμε για φωνες καντε εναν κοπο και ακουστε Chavela Vargas.
Την πλάκα την έπαθα όταν την άκουσα να τραγουδά εκκλησιαστικούς ύμνους στο κρατικό κανάλι.(Μιλάμε για πολύ παλιά). Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει σε cd. Αν ξέρει κανείς να μου πει για να το πάρω σίγουρα. Είχα και μια κασσέτα με δημοτικά καταπληκτική αλλά χάλασε και την πέταξα. Γενικά δεν έχει πει τραγούδια που να πλησιάζουν την μουσική που ακούω οπότε δεν έχω πάρει και δίσκους. Όμως όσες φορές την έχω ακούσει οι φωνητικές της δυνατότητες με έχουν αφήσει μαλάκα. Ιδίως τότε με τους εκκλησιαστικούς ύμνους μου είχε σηκωθεί ι τρίχα κάγκελο. Δεν υπάρχει τέτοια τραγουδίστρια. Βέβαια τώρα έχει πέσει πάρα πολύ λόγω των χρόνιων καταχρήσεων (βλέπε ηρωίνη) . Είχε εξαφανιστεί ένα διάστημα λόγω αυτών αλλά καθάρισε και επέστρεψε. Ποτέ όμως δεν θα είναι όπως παλιά.
tarja, Christina scabia, Sarah, liv christine.
anneke & tarja
να πω και μία που με τρομάζει λίγο?
αυτη που ειναι στους arch enemy…Spooky να ξέρεις ότι τραγουδάει γυναίκα. Ένα τραγούδι τους άκουσα, το We will rise και σταμάτησα εκεί. Ηταν too much για μενα.
:twisted:
Καλό κομμάτι η Angela όμως ε; 8) 8)
Σκυλι
σαν εμφάνιση σε λίγες φωτό που είναι, είναι ομορφη. Το σίγουρο είναι ότι δεν της πάει η φώνη ρε σείς καθόλου. Να βλέπεις ξανθιά τώρα με γαλάζιο μάτι να τραγουδάει σαν να βγήκε από τις πύρινες πύλες της κόλασης??Ε όχι
Aν δεν το ξέρεις δεν καταλαβαίνεις ότι τραγουδάει γυναίκα…
Πάντως με την έλευσή της στο σχήμα τους έδωσε μεγάλο πρεστίζ και δημοτικότητα.
Με τίποτα δεν το καταλαβαίνεις ρε σύ.
Και έμενα όταν μου βάλανε το τραγούδι πρώτη φορά να το ακούσω και μετά μου είπαν ότι ήταν γυναίκα. έμεινα. 8O
Και στο We will rise είναι πιο χαλαρή…
Αν ακούσεις τπτ Nemesis και δε συμμαζεύεται, νομίζεις ότι ο Vincent είναι του κατιχητικού!
Την καλύτερη γυναικεία φωνή την είχε… των Pavlov’s dog ο τραγουδιστής!!!
Έχει απίστευτο γέλιο, όταν φίλοι άσχετοι με ροκ ακούν τραγούδι τους και εγώ τους εξηγώ ότι είναι αντρική φωνή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Και μόνο η έκφραση τους αναγορεύει τη φωνή ως τη καλύτερη γυναικεία!!! :lol: :lol: :lol:
ακόμα την έχει… :lol:
έλα ρε…(σνιφ)… 'ημουν δώδεκα όταν άκουσα το julia και αμέσως κατάλαβα οτι είναι άντρας!
Δε φταίω εγώ!!! Γράφω γρήγορα και που και που κάνω περίεργα ορθογραφικά… :? :? :?
Βέβαια, υπήρχε ένας urban legend ότι πέθανε γιατί όλοι τον νόμιζαν για γυναίκα, αλλά ο άνθρωπος ζει και βασιλεύει
H Thomais \m/