Τραγούδια που σας δίνουν στα νεύρα

O Russ Ballard έχει γράψει και τα δύο και είναι γαμάτα :smiley:

Λιγα για τους Rainbow ρε αλητες!!!

Ωχ…ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το ήξερα. Δεν παύω όμως να τα θεωρώ άθλια κομμάτια για να τα παίζει μια μπάντα τέτοιου επιπέδου.

Aν δεν υπήρχαν αυτά τα κομμάτια (που εμένα δε με χαλάνε καθόλου) πολύ λιγότερα άτομα θα ήξερα τα Gates of Babylon, Stargazer etc

Και φυσικά συμφωνώ. Λίγα για τους Rainbow :stuck_out_tongue:

Για αρχη ο,τι πιο χαλια εχω ακουσει απο τοτε που αρχισα να μπαιων στον κοσμο της ροκ/μεταλ…
και δεν ειναι αλλοι απο τους pantera με ιδιαιτερη μνεια στο ελεεινο και τρισαθλιο walk

Μπαν και μαπες στον απο πανω.

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

???8O :eek: 8O :ban:

On topic:When the Eagle Cries απο Iced Earth…

Ολα τα γερμανικα τραγουδια…

:respect: :roll:

Το walk αλλα συγκροτηματα θελουν δισκογραφιες για να το συλλάβουν σαν ιδεα…Τεσπα,απόψεις…

Καλά δεν είναι και κανα φοβερό κομμάτι το Walk, από τη στιγμή πού έχουν γράψει κομμάτια σαν τα Shattered, Heresy, Power Metal…

καλά ναι σίγουρα δεν είναι το καλύτερο κομμάτι τους, αλλά όπως λέει και στο ρεφραίν:

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“6”]respect, walk!!![/SIZE][/FONT]

Ναι χαλια γκρουπ αυτοι οι Παντερας.
Απορω πως αρεσουν σε μερικους.Ειδικα αυτος ο κιθαριστας,αμπαλος ρε παιδι μου.
Το The Sleep εχει αθλιο σολο.

Πειραζει που το θεωρω το καλυτερο τους?:lol: :stuck_out_tongue:

Μπαααα,μαλλον το Mouth of war παίρνει τον τίτλο…

[SIZE=“5”]ΜΠΑΝΝΝ[/SIZE]

+1

Αλλά απόψεις:)

Αυτό δεν περίμενα ποτέ να το δώ από σένα:lol: :stuck_out_tongue:

Κι εννοείται πώς το MFW είναι κλάσεις ανώτερο του Walk και γενικά το κορυφαίο τραγούδι στο VDOP, με το Fuckin’ Hostile να κερδίζει επάξια τη 2η θέση!

Παίδες εγώ πάντως θεωρώ οτι Fucking Hostile είναι το πιο μπόμπα κομμάτι που υπάρχει στο Βούλγκαρ. Μιλάμε πολύυυυυυυ μπόμπα όμως.

Eιναι τοσο κακο που δεν μπορω να βρω κατι ωραιο σ’ αυτο το κομματι;