Μια χαρα ειναι το κομματι. Και η ηχογραφηση ειναι αθλια…
Με το punk δεν έχω κακές σχέσεις, με τους sex pistols έχω!
Αλέξια - Τα κορίτσια ξενυκτάνε
Γαρμπή - Το Τζίνι
Ζήνα - Αν πας με άλλη
Καρβέλας - Καλοκαιρινές διακοπές
Βανδή - Χριστούγεννα
και πολλά άλλα…
falling in love των scorps
rainbow/since you’ve been gone…
μετά από λίγο απλώς δεν μπορώ να το ακούω!
:εμοτ που λιποθυμάει:
Μετά τους χιμ έρχεται και το επόμενο χτύπημα 8O 8O
Δεν είπα ότι δε μου αρέσει.Απλώς μετά από λίγο καταντάει κουραστικό.
Τι λέτε για α)Queen - Bohemian Rhapsody (βρωμάει κράξιμο…)
β)Blue Oyster Cult - R U Ready 2 Rock
άλλαξε avatar τώρα
E νταξει, να 'μαστε και ειλικρινεις. αυτο και το every minute every day μου σπανε τα νευρα
8O 8O 8O 8O
λορντ χαβ μερσι
To Falling In Love εχει το πιο ανουσιο refrain που εχουν γραψει ποτε! Btw ειμαι μεγαλος fan τους αλλα αυτο το κομματι δεν το μπορω.
Το κομματι που με εκνευρισει οταν το ακουω ειναι το Walk απο Pantera, μιλαμε μου χτυπαει στο νευρικο συστημα, μια εποχη συχναζα Underground και παιζει να το εβαζε 7 φορες τη μερα, μου εχει μεινει τραυμα απο τοτε
Που να ακούσεται και τον πρώτο προσωπικό του Herman Rarebell που κυκλοφόρησε το 1985…
Μαύρο χάλι:dunno:
Τα μισώ σχεδόν όλα!Ο μόνος που με τρελαίνει τρομεράααααααααα είναι ο Χατζηγιάννης!Είναι φωνάρα και εκτός αυτού είναι κούκλαρος,παίδαρος,θεός,μανάρι,sexy,γουτσούνι,
τρελογούτσουνο,αγοράκι για τρελό χάιδεμα,τα ματάκια του,τα αυτάκια του,τα μαγουλάκια του,όλα είναι τέλεια!!!Έχει βλέμα που σκοτώνει και παγιδεύει!!!Είναι ο ομορφότερος άντρας του κόσμου!Θέλω να παίξω με τα τέλεια πεταχτά αυτάκια του και να χαϊδέψω τα υπέροχα μαγουλάκια του!!!Μχάλη δωσε μου την ευκαιρία!!!
ολα τα σκυλαδικα και αυτα που και καλα ξεχωριζουν λεγοντας τα ελληνικη ποπ τσ τρσγουδια των him και αμα σκεφτω κι αλλα θα γραψω
Timothy Leare απο το ντεμπούτο των Nevermore.Αν δεν υπήρχε μέσα αυτό το τραγούδι ο δίσκος θα ήταν πολύ καλύτερος.
Oποιοδηποτε τραγουδι των KISS
Ευκαιρία να πας στη συναυλία τους :lol: :lol: :lol:
Rainbow/Since You’ve Been Gone και I Surrender. Τρελές μούφες και χτικιάζω πολυ περισσοτερο όταν σκέφτομαι οτι αυτός ο άνθρωπος λιγο καιρό πριν απο αυτά έγραφε κομμάτια τύπου Stargazer και Gates Of Babylon. Στην πυρά!!!
To Since You 've been gone βασικά δεν το έχει γράψει ο άνθρωπος που έγραψε το Stargazer και Gates Of Babylon! ( διασκευή είναι… )