Τραγούδια που σας δίνουν στα νεύρα

Chop Suey! - System of a Down

:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :-# :-# :-# :-# :x :evil:

ε?:-k
Σάββατα έχει από τα καλύτερα προγράμματα…αντικειμενικά,φχαριστιέται από χαρντ ροκάς,ποζέρι και μεταλλάς…

Πόσα βάζεις στοίχημα ότι εμένα δεν θα με ικανοποιήσει ποτέ?

ικανοποιεί τους κλάσσικ μεταλλάδες.
είσαι τέτοιος?:-k

Είχα πάει μια φορά και έπαιζε συνέχεια το ίδιο στυλ, συγκεκριμένα '80ς hair/poser metal, τα τραγούδια έμοιαζαν όλα τόσο μεταξύ τους που πραγματικά ύστερα απο μία ώρα βαριόσουν αφάνταστα. Τα ίδια σχόλια έχω ακούσει και απο γνωστούς που έχουν πάει περισσότερες φορές. Δε λέω, μπορεί κάποιες μέρες να ξεφεύγει απο αυτή τη μονοτονία και να εμπλουτίζει λίγο το πρόγραμμα, το ελπίζω…

φέτος το χειμώνα?

ε,κυρίως παίζει αυτό το στυλ,που άμα δε σ’αρέσει,λογικό να βαρέθηκες.ούτε ίδια είναι τα κομμάτια,ούτε βάζει τα ίδια κάθε φορά:wink:
βέβαια χώνει και πιο classic hard rock αλλά και μεταλλιές:wink:

Ούτε για αστείο!

Σιγα μη σκισεις το καλσον εσυ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τράβα άκου Nightwish εσύ ρε! :stuck_out_tongue:

Ου ρε

Evanescence - My immortal

ενώ ο όλος δίσκος είναι αξιόλογος,αυτό το $%&##*(@(@ κλαψοτράγουδο δεν θα σταματίσω να το σιχαίνομαι μέχρι τελικής πτώσεως…

Λογο περιοχης το εχω φαει στη μαπα και σε πληροφορω οτι ποτε δεν (για σαββατο μιλαμε) εβαζαν μεταλ κοματια παρα μονο μετα τις 4 .

ε,κι εγώ λέω ότι βάζει και πριν τις 4…

χμ, μάλλον το καλύτερο κομμάτι από 'κει μέσα.

Η φωνή του τραγουδιστή των Nickelback σε όλα τα τραγούδια
Η κραυγή ROOOOOOOOXANE στο ρεφραίν του ομωνυμου τραγουδιού των Police
Το ζειμπεκικο της Ευδοκίας σε γάμους και τέτοια με κάτι χορευταράδες να σολάρουν

Eagles - Hotel California (για τελείως προσωπικούς λόγους). Απλώς αλλάζω σταθμό στο ραδιόφωνο…

ο,τι τραγουδι εχει κυκλοφορησει απο γαρμποδαντορουβαδο θα πρεπε να παει στην πυρα.

οντως εχεις δικιο,αλλα αλαζουνε το “pitch” να στο πω ετσι,τωρα δε ξερω σαν ορος πως λεγετε.Δηλαδη πανε το ριφ σε πιο ψιλο ηχο,μετα σε πιο χαμηλο ασ πουμε και αμα δε το ακουσεις προσεκτικα δεν ειναι καθολου σπαστικο

Παιδιά αν θέλετε ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ακούστε αυτή την πίπα: Sex Pistols-Satellite

Μέτριο κομμάτι είναι,αλλά δεν μου λες τι σχέση έχεις με punk??