Τραγούδια που σας δίνουν στα νεύρα

Για βγαλε…

Mου τη δίνει όλο το σύνολο οπτικό και ακουστικό του ελληνικού γκρουπ WEB .

AXXAXAXXAAXXAXXAΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ !!!

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΘΗΝΑ!!!

Η διασκευή τους πάντως στο Frozen πολύ καλή και με άποψη…

Eντάξει ρε παιδιά η άποψη του καθενός είναι υποκειμένικη δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.Απλά αυτό το γκρουπ παρότι είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος με φέρνει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης με το που ακούω μουσική,βλέπω τα μέλη του στο δρόμο κτλ.Τελοσπάντων συγνώμη αν τους έθιξα ! Επίσης μου τη βιδώνει η φωνή μιας Αnastasia,μια άλλη Ελληνίδα η ΕΥΣΤΑΘΙΑ (Πως είσαι έτσι κοπέλα μου δηλαδή καλή η κουλτούρα αλλα ΕΛΕΟΣ!),ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.Νομίζω στάζω φαρμάκι ας γράψω σε κανένα άλλο θέμα!

Εγω παντως για τους ΒΕΜΠ :smiley: μαζι σου ειμαι.Επιοικως η πιο αθλια ελληνικη μπαντα (χειροτερη κι απο τους Lagoumian forest)

ποιοι ειναι οι γουεμπ? υπάρχει συγκρότημα με το όνομα Lagoumian Forest? Ω ρε μαναμ

Τα περισσότερα των Placebo…(ή μήπως όλα…? δε θυμάμαι και κάποιο τραγούδι εξαίρεση…) και αυτό το hitακι των Maroon 5 που παίζει πολύ στο ραδιόφωνο αυτές τις μέρες… ξαφνικά(!) η φωνή του τραγουδιστή μου σπάει τα νεύρα.

Γιατι ρε παιδια τι κακο εχουν οι WEB ?? :-k

Μια χαρα ατμοσφαιρικο gothic/black παιζουν …:roll:

ειναι αστειοι απο ολες τις αποψεις

Εγω μια χαρα τους βρισκω…
Αυτους που θεωρω πραγματικα αστειους-γελοιους ειναι οι Immortal ! :lol: :lol: :lol:

Oι ποζες και οι εκφρασεις του Abbath ειναι ξεκαρδιστικες !:stuck_out_tongue:

Θεωρεις γελοιους τους Immortal και δεν θεωρεις τους WEB?
Αλλα να μου πεις Mανογουορας εισαι…γουστο 0

Ε και του De Maio οι ποζες ειναι αστειες…:smiley:

Ειδικα οταν παιρνει το αγερωχο σοβαρο του υφος…:stuck_out_tongue:

ΜΑΝΟWAR RE !!!

Muse-Bliss(to refrain)
Iron Maiden-Bring your daughter to the slaughter
Stratovarius-Zenith of Power(meta to 4o lepto akoys sinexia epi trisimisi lepta akous to idio prama.Iperbolika spastiko)

Ayta

iron maiden - iron maiden

ό,τι τραγουδάει ο blunt,οκ,gay enough
το τελευταίο hit των reamonn…όσο καλό ήταν το supergirl,τόσο κακό είναι αυτό

Το supergirl ήταν gtp.
Και αυτούς ο Χατζηγιάννης τους έκανε ανθρώπους. ΟΥΜ

Where eagles dare.Ενω ειναι γαμηστερο κομματι τραβανε το βασικο ριφ επι 6 λεπτα χωρις λογο σε σημειο που κατανταει κουραστικο

zupergirl,θρησκεία8)

Οτιδήποτε χαζοχαρούμενο αν δεν έχω την ανάλογη διάθεση. Αν νιώθω θυμό ή λύπη, θέλω να ακούσω ανάλογη μουσική, μη μου βάλετε τραγουδάκια που μιλάνε για χαρές, ελπίδες και τέτοια! Άλλους τους ρίχνουν αυτά, και προτιμούν να ακουν “ανεβαστική” μουσική… Σε μένα τις πιο πολλές φορές δεν ισχύει αυτό. Θέλω να ακούω ένα τραγούδι και να νιώθω οτι “μιλάει για μένα”, οτι με καταλαβαίνει.

Επίσης αυτά τα τραγούδια που επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά οι σταθμοί, προφανώς επειδή τους τα σκάνε οι επιχειρήσεις, και βαριόμαστε να τα ακούμε, ξανά και ξανά τα ίδια (σαν κάποια που βάζει ο RED FM για παράδειγμα, ή κάτι ροκάδικα τύπου Wizard… Στη δεύτερη περίπτωση βέβαια δε μιλάμε για επιχειρήσεις αλλά για ηλίθιο Dj.