Δεν ειναι τραγουδι αλλα μερος τραγουδιου. Αν και οι Rainbow ειναι μεσα στα 4-5 αγαπημενα μου γκρουπ, το σολο του A light in the black ειναι τελειως χαζο, σα να παιζεις game boy ακουγεται.
:lightsabre: :lightsabre: απ τα αγαπημενα μου κομματια απ το πρωτο ως το τελευταιο λεπτο…αλλα ενταξει δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα …:dunno: :dunno:
παντως χαιρομαι που οι rainbow ειναι μεσα στα 4-5 αγαπημενα σου group…:bow2: :bow2: :respect:
Το αμεσως προηγουμενο στον ιδιο δισκο ειναι μεσα στα σπουδαιοτερα τραγουδια που εχουν γραφτει.
Αλλα για το a light in the black, ok. Ωραιο τραγουδι αλλα μονο τα φωνητικα. Ουτως ή αλλως απο τους Rainbow μ’αρεσουν 2-3 ριφ κι αλλα τοσα σολο. Αυτο που τους κανει κορυφαιους για μενα ειναι η μελωδια των φωνητικων, τα ιδια τα φωνητικα και τα τυμπανα.
Οι Rainbow των 3ων πρωτων δισκων ειναι το καλυτερο hard rock συγκροτημα για τα δικα μου γουστα, πανω απο Ac/Dc, Sabbath και Purple. Συνολικα ομως χανουν απο τις βλακειες που εβγαλαν μετα.
συμφωνω απολυτα… για τους 3 πρωτους…
απο και και περα…το down to earth και το difficult to cure μ αρεσουν πολυ ειδικα το πρωτο,οπως και ο τελευταιος δισκος το strangers in us all τα θεωρω πολυ καλους hard rock δισκους …αλλα ασφαλως δεν συγκρινονται με την DIO EPOXH…
απο κει και περα…oi αλλοι δυο δισκοι το bent out of shape και το straight between the eyes,πολυ εμπορικοι για τα γουστα μου εχουν βεβαια καλες στιγμες,αλλα αν εχεις ακουσει ενα kill the king και ενα tarot woman μετα που να ακουσεις το street of dreams…#-o
Μην παιρνεις τα ακραια παραδειγματα. Καλυτερο τραγουδι απο το Lady of the lake δεν εβγαλαν μετα το Long live rock n roll. Το οποιο lady of the lake ειναι ενα τραγουδι μετριο για τους Rainbow. (αλλα τραγουδαρα για το 99% των υπολοιπων συγκροτηματων)
Πω ρε πουστη μου, οταν διαβαζω μαθηματικα πηζει το μυαλο μου και δεν μπορω να συνταξω ενα κειμενο.
φιλε το lady of the lake ειναι αδυναμια μου… ισως το αγαπημενο refrain σε κομματι που εχω ακουσει ποτε…και γουσταρω τρελλα και το slide σολο…
εννοειτε πως κομματι σαν αυτο δεν εβγαλαν μετα…αντε την πεφτω για υπνακο… καληνυχτα…
Κι εμενα ειναι ισως το πιο αγαπημενο μου αν εξαιρεσουμε τα πολυ χτυπητα τους.
To Take The Time των Dream Theater… Ηθελα να σκοτωσω τον LaBrie οποτε τυχαινε να το ακουσω…
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Αν και μου αρεσει πολυ μου την δινει ο τροπος που ξεκιναει…σαν ποπ ειναι :lol:
Metallica-Some kind of monster
Εδω γιατι με χαλας ρε ομοιδεατη???
Μια χαρα κομματι ειναι με θεικο riff!!!8)
Στην ουσία συμφωνούμε! Απλά νομίζεις ότι σ’ αρέσει:p
Ναι με ενα θεικο ριφφ χωρις καμια αλλαγη σε 40 μετρα…
Λες και ειναι Loopa ειναι!
Τετοιες τραγουδαρες βγαζω και εγω!8)
HARHS,OPRASKEUAS VAS.:lol:
Θα βρίσετε,θα κράξετε,θα “ευλογήσετε”…αλλά δεν μπορώ να ακούω το Bohemian rhapsody των Queen.
Με τίποτα όμως!!!
ενταξει δεν μπορω να πω οτι δεν μπορω να το ακουσω αλλα υπαρχουν αλλα κομματια απο queen που μ αρεσουν πολυ περισσοτερο…
σιγουρα απο μουσικης αποψεως παραδεχομαι την αξια του λογω της πολυπλοκοτητας του,αλλα αισθητικα νομιζω οτι οι queen εχουν βγαλει πολυ πιο ομορφα κομματια…
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Αν πεις αυτό που λες τώρα τραγουδιστά, τότε θα είναι ένα τραγούδι που θα μου δίνει απίστευτα στα νεύρα!
- 1000