Pes ta…San na min eftanan oi HIM :evil: Posoi akomi klwnoi twn HIM yparxoun ekei eksw?[/quote]
Bασικά οι HIM είναι νεότερη μπάντα από τους 69 Eyes
On topic: Η δισκογραφία των Machine Head :twisted:[/quote]
Pws fainetai oti eimai fan,e? Mallon ftaiei pou to hitaki twn 69 Eyes ekane tin emfanisi tou poli meta apo tis “kommatares” twn HIM…[/quote]
Δεν πήγαινε για σένα αυτό, αλλά για τον οποιονδήποτε χαρακτηρίζει ένα συγκρότημα τραγικό, για τα μπάζα κλπ. Ούτε εμένα μου αρέσουν οι Machine Head, αλλά πέρα από κάποια πράγματα πού έχω πεί (μεταξύ σοβαρού κ αστείου) δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς… και για να μη μπει κανείς σε υποψίες ούτε οι 69 eyes & HIΜ μου αρέσουν.
Mou tin dinei sta nevra to twrino alternative rock,enas emporikso tonos p ousiastika eprepe na legotan pop rock…Oxi alli kapsoura!!!Oxi alla gtp faltseta!!!
Pes ta…San na min eftanan oi HIM :evil: Posoi akomi klwnoi twn HIM yparxoun ekei eksw?[/quote]
Bασικά οι HIM είναι νεότερη μπάντα από τους 69 Eyes
On topic: Η δισκογραφία των Machine Head :twisted:[/quote]
Pws fainetai oti eimai fan,e? Mallon ftaiei pou to hitaki twn 69 Eyes ekane tin emfanisi tou poli meta apo tis “kommatares” twn HIM…[/quote]
Δεν πήγαινε για σένα αυτό, αλλά για τον οποιονδήποτε χαρακτηρίζει ένα συγκρότημα τραγικό, για τα μπάζα κλπ. Ούτε εμένα μου αρέσουν οι Machine Head, αλλά πέρα από κάποια πράγματα πού έχω πεί (μεταξύ σοβαρού κ αστείου) δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς… και για να μη μπει κανείς σε υποψίες ούτε οι 69 eyes & HIΜ μου αρέσουν.[/quote]
:lol: Ρε κόλλημα με τους Machine Head… :lol: Kαι αφού στην τελική δεν σου αρέσουν οι 69 eyes τι σε κόφτει?? :lol:
Smells Like teen spirit
Chocolata![-X :blow: :blow: :blow:
Αυτο που ειπε ο Therion…
Και το Theme της Ντορα΄ς της μικρης εξερευνητριας!
(Γενικα ολο το καρτοοον μου την δινει στα νευρα!)