Εμένα πάλι κάποια τραγούδια του μου αρέσουν πάρα πολύ! 8)
Γαμάτος είναι!Anyway…γούστα είναι αυτά!
Ε, ναι… γουστα ειναι.Απλα το συγκεριμενο cd-ακι το βρισκω καπως…
δεν ειχε τι να κανει,αρχισε να γρατζουναει την κιθαρα, πατησε και ενα κουμπακι για να ηχογραφηθει και αυτο ηταν!
ο.τι από Avenged Sevenfold(οποιος den έχει ακούσει παρακαλείται να μην το πράξει)
[size=2]για σίγουρη επιτυχία αποτρέψτε οποιδήποτε μέλος της οικογένειας σας από την emo[/size]
To Dark Light!!! :x
παντως τους him τους πατανε και οι δυο…[/quote]
8O 8O 8O 8O
Γιατί καλέ μου άνθρωπε??
zafrock:ποιά τραγούδια του Ville εννοείς?[/quote]
τι γιατι? συγκρινονται οι depeche mode με τους him? και οσων αφορα τους keane, αν και εχουν ψωνιστει φοβερα ειναι απ’τα καλυτερα συγκροτηματα του ειδους τους στις μερες μας…τωρα…αν δεν σου αρεσει το ειδος τους δικο σου προβλημα 8) 8) :lol:
Ολα των 69 eyes…Τραγικό συγκρότημα λέμε…
8O 8O 8O 8O
Γιατί καλέ μου άνθρωπε??
τι γιατι? συγκρινονται οι depeche mode με τους him? και οσων αφορα τους keane, αν και εχουν ψωνιστει φοβερα ειναι απ’τα καλυτερα συγκροτηματα του ειδους τους στις μερες μας…τωρα…αν δεν σου αρεσει το ειδος τους δικο σου προβλημα 8) 8) :lol:[/quote]
Mα εννοείται πως δε συγκρίνονται οι ΗΙΜ με τους Depeche Mode!
Είναι τελείως διαφορετικό το είδος μουσικής που παίζουν!!
Και ναι,μου τη σπάνε οι Keane!!! :lol: :lol: Προτιμώ 1000 φορές τους Kaiser Chiefs,Hard-Fi,Razorlight…
8O 8O 8O 8O
Γιατί καλέ μου άνθρωπε??
τι γιατι? συγκρινονται οι depeche mode με τους him? και οσων αφορα τους keane, αν και εχουν ψωνιστει φοβερα ειναι απ’τα καλυτερα συγκροτηματα του ειδους τους στις μερες μας…τωρα…αν δεν σου αρεσει το ειδος τους δικο σου προβλημα 8) 8) :lol:[/quote]
Mα εννοείται πως δε συγκρίνονται οι ΗΙΜ με τους Depeche Mode!
Είναι τελείως διαφορετικό το είδος μουσικής που παίζουν!!
Και ναι,μου τη σπάνε οι Keane!!! :lol: :lol: Προτιμώ 1000 φορές τους Kaiser Chiefs,Hard-Fi,Razorlight…[/quote]
Bασικα εννοεις gay bands 4 ever? :lol: :lol:
Να σου πώ ρε zafrock, μήπως έχεις καμιά συγγένεια με τον nihilist;
Ρε εγω σε βριζω? Οχι πες μου δηλαδη! :lol: :lol:
Ποιος ειναι ο nihilist? 8)
ωχ, ωχ, ωχ…κατσε να μπει στο μσν…οι ωρες σου στο φορουμ…ειναι μετρημενες…
:evil: :evil: :evil:
ωχ, ωχ, ωχ…κατσε να μπει στο μσν…οι ωρες σου στο φορουμ…ειναι μετρημενες… :P[/quote]
Πω πω φοβηθηκα… 8) :lol: :lol: :lol:
ωχ, ωχ, ωχ…κατσε να μπει στο μσν…οι ωρες σου στο φορουμ…ειναι μετρημενες… :P[/quote]
Πω πω φοβηθηκα… 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]
καλα, καλα…κατσε να τον δεις…ειναι 1.89, 120 κιλα, και αγαπημενη του μπάντα οι beherit. καλό παιδί.
[size=2]προσφατα αποφυλακιστικε…[/size]
Πω πω φοβηθηκα… 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]
καλα, καλα…κατσε να τον δεις…ειναι 1.89, 120 κιλα, και αγαπημενη του μπάντα οι beherit. καλό παιδί.
[size=2]προσφατα αποφυλακιστικε…[/size] :P[/quote]
Συνεχιζω να υποστηριζω οτι δεν εχω καμια σχεση με το εν λογω ατομο :lol: :lol: :lol: :lol:
Ουτε του εχω μιλησει ποτε 8)
Pes ta…San na min eftanan oi HIM :evil: Posoi akomi klwnoi twn HIM yparxoun ekei eksw?
Pes ta…San na min eftanan oi HIM :evil: Posoi akomi klwnoi twn HIM yparxoun ekei eksw?[/quote]
Bασικά οι HIM είναι νεότερη μπάντα από τους 69 Eyes
On topic: Η δισκογραφία των Machine Head :twisted:
Pes ta…San na min eftanan oi HIM :evil: Posoi akomi klwnoi twn HIM yparxoun ekei eksw?[/quote]
Bασικά οι HIM είναι νεότερη μπάντα από τους 69 Eyes
On topic: Η δισκογραφία των Machine Head :twisted:[/quote]
Pws fainetai oti eimai fan,e? Mallon ftaiei pou to hitaki twn 69 Eyes ekane tin emfanisi tou poli meta apo tis “kommatares” twn HIM…
μου τη σπαει να ακουω το “κσσετα” προγραμμα σε κλαμπ πχ breaking the law, we’re not gonna take it, run to the hills, k.t.l…και το χειροτερο ειναι οτι σε καποια κλαμπ, ειναι όντως ασχετοι αυτοι που παιζουν, και δε το κανουν επειδη βαριουνται ή κατι άλλο…
όταν ο άλλος θεωρει τον εαυτο του hard rock dj, και δεν ειχε ποτε στη ζωη του ακουσει οτι υπάρχει συγκροτημα που λεγεται TNT…για τα πανηγυρια ειναι…
παω αυτουνου να του ζητησω κομματι priest. μου λέει “να βάλω το breaking the law;”
](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,)
:lol: :lol: :lol: :lol:
O.K,einai megalo spasimo kai katholou asteio-toulaxiston iksere ena kommati
Priest kai den to mperdepse me tipota allo 8O Vevaia afto to xali se radiofwna
kai clubs na akous xilioakousmena kommatia epeidi “aresoun” den kserw an apotelei elleipsi
prwtotypias i apli asxetosyni,mallon to deftero,opote tha simfvnisw mazi sou…