o 2os ποιος ειναι?
1)ειναι tolKKi και οχι tolllllllllllllki σαλονικιοτικο :lol: :lol:
2)η μονη που δε θα μπορουσε χωρις την υπαρξη μου ειναι η nephelie.Δινω νοημα στη σκοτεινη μιζερη και μονοτονη ζωη της.Να δω τι θα εκαμες χωρις την αφεντια μου νεφελονι :lol: :lol: :lol: Αν δεν ειχες κι εμενανε τι θα ησουν στη γη???Μπορει αλητισσα να’σουνα θα’χες καταστραφει
Περα απο την πλακα για αποφυγη παρεξηγησεων νεφελιδιον προσωπικα με εσενα δεν εχω κατι αλλα μονο με τους τερψιπρωκτους λουληδες.Και οπως λεει και μια παροιμια εδω στου χουριομ στου κερατσινιε “Καλυτερα να ασχολουνται μαζι σου παρα να μη σου δινει κανεις σημασια” Φιλουρες
Εγραψες παλι! :lol: =D> =D>
Mε συγκίνησες tolkki…κι ό,τι νόμιζα ότι κανείς δε με πρόσεχε!! :lol: :lol: :lol:
Πάντως να μειωθούν οι κακίες για τους ΗΙΜ (και όχι μόνο…) γιατί εκνευρίζομαι!
(κι όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ και να στην πω γιατί δεν ξέρω τι ακούς!)
Πες του για τα ψυχολογικα παραλυρηματα του Timo tolkki!
Kabbalah!!!
Πιστεύω ότι το λές για πλάκα αυτό έτσι; Δε’νομίζω ότι ήταν επιλογή του να έχει ψυχολογικά προβλήματα… Με πιάνεις φαντάζομαι…
Βασικά θα σου πρότεινα να ακούσεις το Hymn to Life και θα καταλάβεις πολλά για τη προσωπική ζωή του!
Καλα εννοειται οτι το λεω για πλακα. Δεν το ειπα για να μειωσω τον Tolkki (τον κανονικο οχι τον δικο μας).
To θέμα δεν είναι η μείωση, αλλά ότι κάποια πράγματα θέλουν σεβασμό. Γενικά το λέω αυτό. Άλλο να έχεις επιλέξει κάτι μόνος σου (στη περίπτωση του Vallo οι πολύπλευρες ερωτικές προτιμήσεις) και άλλο να πάσχεις από κάποια ψυχασθένεια. Εννοείται πώς ούτε εγώ θέλω να μειώσω κανέναν, τις εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις θίγω.
Καταλαβαινω τι θες να πεις, κανεις δεν θελει να εχει ψυχολογικα και φυσικα σεβομαι αυτες τις καταστασεις. Και πιστευω δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε εδω μεσα με τις ζωες των μουσικων.
Συμφωνώ απόλυτα! Απ’ότι φαίνεται όμως δεν συμφωνούν όλοι μ’αυτό…
Συμφωνώ απόλυτα! Απ’ότι φαίνεται όμως δεν συμφωνούν όλοι μ’αυτό…[/quote]
Στο κρεβατι ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει…αρκει βεβαια να μην ειναι προκλητικος και κραγμενος.Αυτο εμενα προσωπικα με ενοχλει.Οσο για το Hymn to life ειναι δισκαρα οπως επισης και το Classical Variations and themes
Αυτόν τον καιρό δεν μπορώ με τίποτα να ακούσω Depeche Mode.Δεν ξέρω γιατί αλλά τους σιχαίνομαι!Όπως επίσης και Keane…
διάφορα από megadeth
παντως τους him τους πατανε και οι δυο…
ολα που τραγουδαει ο ville (κατα τ’αλλα οι ΗΙΜ εχουν ωραια μουσικη)
ολα των U2, Sunday Driver, editors, Keane κλπ.
rattle n ham - young raskal … alla asto…
παντως τους him τους πατανε και οι δυο…[/quote]
8O 8O 8O 8O
Γιατί καλέ μου άνθρωπε??
zafrock:ποιά τραγούδια του Ville εννοείς?
8O 8O 8O 8O
Γιατί καλέ μου άνθρωπε??
zafrock:ποιά τραγούδια του Ville εννοείς?[/quote]
ολα των ΗΙΜ…
Αληθεια εχουν κανενα instrumental? :roll:
(σοβαρα τωρα)
8O 8O 8O 8O
Γιατί καλέ μου άνθρωπε??
zafrock:ποιά τραγούδια του Ville εννοείς?[/quote]
ολα των ΗΙΜ…
Αληθεια εχουν κανενα instrumental? :roll:
(σοβαρα τωρα)[/quote]
Aπ’όσο ξέρω όχι…
Εκτός βέβαια από τα τραγούδια του Linde που είναι μόνο μουσική (και είναι τέλεια!)
Το project του Linde ειναι ακρως αδιαφορο!Ελεος…