Λοιπόν, εντάξει. Είπε ο καθένας την άποψή του και τέλος. Παρακαλώ μη συνεχίσετε γιατί πλέον βαδίζουμε off-topic. Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε topic με θέμα το Meine και να τα πείτε εκεί. Εδώ τέρμα γιατί πλάκα στην πλάκα τελικά θα πλακωθείτε και δε λέει.
Οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε: “Τραγούδια που σας τη δίνουν στα νεύρα”. 8)
xaxaxaxa Που τη θυμήθηκες αυτήν? :lol: :lol: :lol: :lol: Είδες? άλλη μία φορά συμφωνούμε! Μπας και το κάνεις επίτηδες? :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν, πολύ εκνευριστικά είναι κάτι λατινό-ποπ-r’n’b που ο τίτλος τους δε σημαίνει τίποτα στους μη ομιλούντες τη γλώσσα, αλλά όλα τα ραδιόφωνα τα παίζουν συνεχώς. Συνήθως βγάζει και την ελληνική βερσιόν τους ο Λευτέρης Πανταζής…
Εγώ και μόνο στο άκουσμα του ονόματος “Βουρλιώτης” βγάζω σπυράκια. Πόσο μάλλον όταν ακούω τα τραγούδια του. Δηλαδή τι τραγούδια, ο Θεός να τα κάνει τέτοια. Προσβάλλεις τη μνήμη του Μπετόβεν και του Μπαχ όταν λες πως αυτό το ηχητικό συνονθύλευμα είναι μουσική.
Μιας και είναι Χριστούγεννα να πω ότι μου τι δίνει απίστευτα εκείνο το παιδάκι που εμφανίζεται στο ALTER (νομίζω) και λέει τα κάλαντα. Μου ρχεται να σπάσω την τηλεόραση όποτε το βλέπω…
Τις προαλλες σκεφτομουν εναν πραγματικα επωδυνο τρωπο εκτελεσης, προορισμενο ειδικα γι’αυτο το μαλακιστηρι. Επισης, ΤΡΟΜΕΡΑ εκνευριστικο ειναι το τραγουδι στην διαφημιση του ΟΠΑΠ για τα Mini One. Με τρεις τυπους που παριστανουν τους Μεξικανους. Και ειναι και τρομερα ηλιθια διαφημιση. Οπως και το τραγουδι και η διαφημιση της Πειραιως με το μισο επιτοκιο ή οτι τελος παντων λεει. Πα ν’ανοιξω σχετικο θεμα.
Aυτος ο μικρος εχει τραγουδισει στο μεγαρο…Και αυτο πριν 5 χρονια…ισως και παραπανω.Τον μαζεψανε απο την Ερμου που τραγουδουσε με τον πατερα του και τον στειλανε στο μεγαρο…Αυτα
Aυτος ο μικρος εχει τραγουδισει στο μεγαρο…Και αυτο πριν 5 χρονια…ισως και παραπανω.Τον μαζεψανε απο την Ερμου που τραγουδουσε με τον πατερα του και τον στειλανε στο μεγαρο…Αυτα[/quote]
Τον είχα πετύχει πάντως στην Ερμού πριν αρκετά χρόνια :lol: :lol: :lol: