Τραγούδια που σας δίνουν στα νεύρα

Cozy νομίζω ότι άλλοι προβαίνουν σε άχρηστους χαρακτηρισμούς και τσιτώνονται απλά και μονό επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη. Αυτά που λένε χαρακτηρίζουν και το επίπεδο τους και την ικανότητα τους να υπερασπίζονται τις απόψεις τους. Στην τελική, εκείνοι μου πέταξαν το μπαλάκι εγώ απλά απάντησα. Αν οι απαντήσεις μου τους ενοχλούν να πιούν ξίδι. Και η dark_lady εξέφρασε τις διαφωνίες της, αλλά κόσμια και πολιτισμένα γι αυτό και απάντησα ανάλογα. Για τους υπόλοιπους προσαρμόζω τον λόγο μου στο επίπεδο τους ώστε να καταλαβαινόμαστε. Το λήγω εδώ για να είμαστε όλοι καλά και αγαπημένοι.

ρε τι έχανα τόσο καιρό…
δεν το είχα δει καθόλου!!!
αχ και δε θέλω να ανοίξω το στόμα μου… :roll:

Ω ρε γμτ. Τα είδε…
:lol: :smiley: :stuck_out_tongue:

έρχεται…[/quote]

…ήρθε(η αντίδραση)

έρχεται…[/quote]

…ήρθε(η αντίδραση)[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λίγο αργοπορημένα ε? Δεν πειράζει, δεν μασάμε!Οι κολλημένοι θα ναι πάντα κολλημένοι!

Ε όχι, και έτσι βρε Led! Είδες με τι τρόπο μίλησε ο φίλος σου και την λες σε εμένα?? Και δεν είπα “έχω καλύτερη δισκοθήκη” αλλά όταν τα ακούσματα του μένουν στον Dio και τον Gillan(του οποίου τα τραγούδια τα θάβει, ενώ τον θαυμάζει) ε τότε να σεβαστεί ότι υπάρχουν άτομα με σαφώς περισσότερα ακούσματα που αυτός καν δεν έχει ακούσει! Και στο κάτω κάτω, ναι, αυτοί που λέει χαζοχαρούμενους άσχετους και άμυαλους, έχουν κάνει και ένα ταξίδι παραπάνω επειδή αγαπούν αυτοί τη μουσική! Μην πας λοιπόν να δικαιολογήσεις αυτό το αγενέστατο άτομο (με όλα αυτά που είπε σε μένα και στον Sting) γαιτί δεν το δέχομαι. Εκτός αν θεωρείς ότι ο τρόπος του είναι σωστός! Αυτός έβρισε και πρόσβαλε, ενώ εμείς όχι! Αν θες να κάνεις τον δικήγόρο κάνε τον, αλλά φρόντισε η κρίση σου να είναι καλύτερη! ΅Εγώ βρισιές και προσβολές από άτομα σαν αυτό- από τα οποία είμαι σίγουρη ότι ξέρω περισσότερα-δεν ανέχομαι. Πραγματικά ΄γελαγα με αυτά που έλεγε και το ορκίζομαι ακόμα και τώρα, αλλά μην περιμένεις να μην απαντήσω στις προσβολές του.

Cozy νομίζω ότι άλλοι προβαίνουν σε άχρηστους χαρακτηρισμούς και τσιτώνονται απλά και μονό επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη. Αυτά που λένε χαρακτηρίζουν και το επίπεδο τους και την ικανότητα τους να υπερασπίζονται τις απόψεις τους. Στην τελική, εκείνοι μου πέταξαν το μπαλάκι εγώ απλά απάντησα. Αν οι απαντήσεις μου τους ενοχλούν να πιούν ξίδι. Και η dark_lady εξέφρασε τις διαφωνίες της, αλλά κόσμια και πολιτισμένα γι αυτό και απάντησα ανάλογα. Για τους υπόλοιπους προσαρμόζω τον λόγο μου στο επίπεδο τους ώστε να καταλαβαινόμαστε. Το λήγω εδώ για να είμαστε όλοι καλά και αγαπημένοι.[/quote]

Όχι ‘αγόρι μου’, κανείς δεν σε πρόσβαλε. Ίσα Ίσα που εγώ σιχαίνομαι το Black metal και πχ τους Nile τους θεωρώ απλά αισχρούς αλλά ποτέ δεν μπήκα να το εκφράσω με αυτό τον τρόπο. Λέω ότι δεν μου αρέσουν και όχι άλλες 10προσβολές. Και φυσικά θα υπερασπιστώ τις απόψεις μου, αλλά όχι βρίζοντας και προσβάλλοντας. Εσύ δεν έχεις συνηθίσει προφανώς να σου λένε πράγματα που δεν σ?αρέσει να ακούς και εναντιώνονται στις απόψεις σου, αλλά εγώ όπως ξανάπα δεν έχω ανάγκη τη συμπάθειά σου. Α ναι! Και εμείς σου πετάξαμε το μπαλάκι για να ανοίξεις τον “βόθρο”…
Σταματάω και γω εδώ, ότι είχα να πω το είπα, και οι υπόλοιποι έχουν κρίση να κρίνουν μόνοι τους για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο σε αυτή την ιστορία.

Και για να μαστε και τελείως αντικειμενικοί, είπε κανείς τίποτα στο Roxy? Και πιστέψτε με, δεν είναι επειδή είπε “συγνώμη” … Δεν το γουστάρει, πάει και τελείωσε! Δε μπορούν όλοι να γουστάρουν Scorpions, δε μπορούν όμως και να προσβάλλουν με τέτοιο άσχημο τρόπο την μπάντα και αυτούς που τους ακούνε! Εγώ έχω μάθει να σέβομαι αυτούς που με σέβονται και αυτούς που αξίζουν το σεβασμό μου. Τέλος .

egw eimai stin kosmara mu,eimai amyalos,oi Emperor fysika mazepsan 60.000 oi opoioi emeinan afwnoi me tin emfanisi tus k fysika min 3exname oti o tragudistis twn Scorpions den exei kalliergimeni fwni k isws k to taledo twn Emperor k twn omoiwn tus…wraia ta les,me epeises…an mu egrafes k kanena cdaki,8a me ekanes eytyxismeno!!!

Ε όχι, και έτσι βρε Led! Είδες με τι τρόπο μίλησε ο φίλος σου και την λες σε εμένα?? Και δεν είπα “έχω καλύτερη δισκοθήκη” αλλά όταν τα ακούσματα του μένουν στον Dio και τον Gillan(του οποίου τα τραγούδια τα θάβει, ενώ τον θαυμάζει) ε τότε να σεβαστεί ότι υπάρχουν άτομα με σαφώς περισσότερα ακούσματα που αυτός καν δεν έχει ακούσει! Και στο κάτω κάτω, ναι, αυτοί που λέει χαζοχαρούμενους άσχετους και άμυαλους, έχουν κάνει και ένα ταξίδι παραπάνω επειδή αγαπούν αυτοί τη μουσική! Μην πας λοιπόν να δικαιολογήσεις αυτό το αγενέστατο άτομο (με όλα αυτά που είπε σε μένα και στον Sting) γαιτί δεν το δέχομαι. Εκτός αν θεωρείς ότι ο τρόπος του είναι σωστός! Αυτός έβρισε και πρόσβαλε, ενώ εμείς όχι! Αν θες να κάνεις τον δικήγόρο κάνε τον, αλλά φρόντισε η κρίση σου να είναι καλύτερη! ΅Εγώ βρισιές και προσβολές από άτομα σαν αυτό- από τα οποία είμαι σίγουρη ότι ξέρω περισσότερα-δεν ανέχομαι. Πραγματικά ΄γελαγα με αυτά που έλεγε και το ορκίζομαι ακόμα και τώρα, αλλά μην περιμένεις να μην απαντήσω στις προσβολές του.[/quote]

1ον, Και οι δυο μιλησατε ασχημα, τερμα. Ο Φιλιππος προσβαλει ευθεως, εσεις καπως πιο κεκαλυμμενα. Και μιας και τον λες φιλο μου, σε πληροφορω οτι με τους φιλους μου ειμαι κακος και τους λεω την αποψη μου ακομα κι αν δεν τους αρεσει. Οπως δηλαδη και εκανα. Δες παρακατω τι εννοω.
2ον, Στον Φιλιππο ειπα ετσι κι αλλιως την αποψη μου απο μσν, απλως δεν την ποσταρα εδω γιατι το θεωρησα ανουσιο. Αν παλι θεωρεις οτι σε αδικω, τοτε δεν εχω προβλημα να το κανω. Ετσι κι αλλιως δεν παιρνω την θεση κανενος. Η αποψη μου για τους Scorpions και για τον Meine βρισκεται ολως τυχαιως στην μεση.
3ον, Δεν σου την ειπα, εκανα απλως μια νυξη στον τροπο που επιχειρηματολογεις. Δεν μιλησα για τις αποψεις σου, ουτε για την ευγενεια ή αγενεια που σε διακρινει. Ξεχνα την σημερινη κουβεντα και δες το λιγο πιο γενικα. Αν λαμβανεις ως δεδομενα οσα υποθετεις, μπορει να βρεθεις σε δυσκολη κατασταση αν αποδειχτει οτι ειχες περα για περα λαθος. Αν π.χ. σου λεγε ο Φιλιππος οτι εχει κανει 10 ταξιδια στο εξωτερικο, τι ακριβως θα ελεγες, δεδομενου οτι υποστηριζεις πως δεν εχει φυγει απο Ελλαδα για μια συναυλια.

Παιδια ακουστε και τη γνωμη ενος ουδετερου.
Ο Μeine δεν εχει και τη φωνη, μετριος ειναι και οντως εχει καποιο προβλημα προφορας. Βεβαια στο παρελθον ηταν πολυ καλυτερος. Δεν μπορω να συγκρινω το hard rock με το black metal στα φωνητικα, γιατι ειναι εντελως διαφορετικα. Εμενα παντως μου αρεσουν και τα δυο. Τωρα για τους
Emperor στο Wacken δεν ξερω γι’ αυτο δεν παιρνω θεση. Ο σκοπος ειναι να προσπαθουμε να μιλαμε πολιτισμενα εκθετοντας τις αποψεις μας, και οχι να προσβαλλουμε σε στυλ “εισαι μικρος και δεν ξερεις”. Επισης, οταν καποιος δεν ξερει κατι, ας λεει “δεν το ξερω” και ας μην επιμενει. Αυτα.

Αντε μπραβο…

Όπα Όπα, για ηρέμησε λίγο Led… Εγώ δεν είπα ότι έχω ανάγκη την υποστήριξή σου, γιατί πολύ απλά δεν την έχω! Το μόνο που είπα είναι ότι αν θες να το παίζεις δικηγόρος κάντο, δεν με ενδιαφέρει, αλλά φρόντισε να είσαι αντικειμενικός. Τώρα στις παρέες σου κάνε ότι γουστάρεις, ούτε με αφορά αλλά και δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο! Είμαι αρκετά ικανή να υπερασπιστώ μόνη μου τον εαυτό μου όπως και οι υπόλοιποι εδώ μέσα να κρίνουν ποιος έχει άδικο και ποιος όχι, ποιος λέει βλακείες και ποιος σωστά πράγματα. Και δεν ανέχομαι από κανέναν σας να συγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο μίλησα στο παιδί, με τον δικό του αγενέστατο τρόπο. Πιστεύω ότι όλα τα λέω στα ίσα και όλοι καταλαβαίνουν όταν έχω κάτι να πω. Το «κεκαλυμμένα»δεν κολλάει στην περίπτωση τη δική μου και του Sting. Απλά έπρεπε και γω να κάνω κάτι απ?την αρχή: να μην ασχολούμαι με ανούσια πράγματα και ανούσιους χαρακτήρες. Αλλά αυτό διορθώνεται…
Και όσο για τον Meine πίστευε ότι θες, εγώ δεν είμαι εδώ για να σου αλλάξω γνώμη, ούτε και με ενδιαφέρει να το κάνω. Μέσα στους χιλιάδες που κατακλύζουν κάθε χρόνο τα Στάδια για να τους δουν και κάνουν sold out, θα υπάρχουν και κάποιοι στους οποίους δεν αρέσουν. Λογικό. ΟΚ! Όταν αποδειχθεί ότι έχω «πέρα για πέρα λάθος» τα ξαναλέμε?.

Zafrock, τον Nihilist τον ξέρετε γιατί γράφει καιρό εδώ, ενώ εγώ όχι. Φυσικό να έχετε άλλη σχέση/επαφή μαζί του. Αλλά μην προσπαθείτε να μου πείτε για τον τρόπο μου από τη στιγμή που είπε ότι είπε, γιατί καταντάει και γελοίο! Είναι σαν να μην έχετε σωστή κρίση! Λοιπόν, υποστηρίξτε τον, εγώ δε θέλω δίκιο από εσάς και δεν το έχω σε καμιά περίπτωση ανάγκη, αλλά μην κάνετε καραμέλα αυτά που λέω και υποστηρίζεται το πιτσιρίκι που έβρισε με τον χειρότερο εδώ μέσα τρόπο! Εκτός αν είστε τα ίδια με αυτόν, οπότε δεν με ενδιαφέρει και να ξαναμιλήσω μαζί σας, δεν έχουμε κάτι να πούμε και απολύτως τίποτα κοινό. Γιατί σας είπα, εγώ σέβομαι και μιλάω σε άτομα με περιεχόμενο (και επειδή έχετε και τη μύγα μερικοί εδώ μέσα και ψάχνεται αφορμές, αυτό με το «περιεχόμενο» δεν πήγαινε σε σένα συγκεκριμένα zafrock, μιλάω γενικότερα). Αυτα.

Εγω παντως γουσταρω πολυ Scorpions, για να το ξεκαθαρισουμε…

Και γω θα σταματήσω εδώ γιατί η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχε πλάκα όλο αυτό, αλλά τώρα κουράστηκα να ασχολούμαι
Άλλωστε πιστεύω έχω πει όλα όσα θέλω και έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, οπότε δε χρειάζεται να καταναλώνω εδώ αλλο χρόνο :slight_smile:

Ρε συ Αστρια… Το κομματι του ποστ σου που αναφερεται σε μενα δεν εχει να κανει σε τιποτα με οσα ειπα. Διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα οσα γραφω, σε παρακαλω δηλαδη. Ουτε σου προσεφερα την υποστηριξη μου, ουτε σου ειπα τι κανω στις παρεες μου (σου ειπα απλως οτι μιας και μου ζητας να σχολιασω τα λεγομενα του Φιλιππου, σου εξηγω πως ειμαι αυστηρος μαζι του), ουτε ειπα αν εχεις δικιο ή αδικο σε οσα λες. Μια παρατηρηση εκανα, στο οτι μιλας χωρις να γνωριζεις. Τετοια επιχειρηματα απλως δεν στεκουν σε μια κουβεντα, δεν ειναι στερεα. Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτεις οτι υπαρχει πιθανοτητα, εστω και 1%, να μην εχεις δικιο απο τη στιγμη που απλως εικαζεις? Και δεν καταλαβα, τι θα πει δεν ανεχεσαι να συγκρινουμε τον τροπο που μιλας με τον τροπο που σου μιλησαν. Μιλησες μηπως ομορφα? Ή μηπως παρουσιαζεις το ελαφρυντικο (οτι σε προσεβαλε δηλαδη) ως δικαιολογια? Οπως λεμε οτι ο Φιλιππος δεν μιλησε ομορφα, ετσι θα λεμε και για σενα. Χαλαρωσε και λιγακι με την φαση “Ειμαι ενας φτωχος και μονος καουμποϊ και υπερασπιζομαι τον εαυτο μου”, ολοι αυτο κανουμε. Ουτε σου την επεσαν ομαδικα, ουτε σου προσεφερε κανεις την βοηθεια του.

Ουτε εγω ειχα διαθεση να πεισω καποιον για τον Meine, αποψη προσωπικη εξεφρασα. Μην αναφερετε τα sold out, οι αριθμοι δεν λενε την αληθεια. Ο Jeff Buckley για παραδειγμα δεν θα μαζευε ουτε 5.000, αλλα η φωνη του ειναι κλασεις ανωτερη. Ο Bono εχει διπλασιους θεατες, αλλα η φωνη του ειναι σαφως κατωτερη.

Τελος παντων, ξερω πως οτι και να σου πω δεν σ’ενδιαφερει, το’χω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να παντρευτουμε. Αλλα σε παρακαλω, τουλαχιστον μη παρερμηνευεις τα οσα λεω. Καλες γιορτες.

Εγώ δε μίλησα τόσες μέρες γιατί αρκετά παρεξηγημένος είμαι ήδη. Αλλά αφού πάντα λέω την άποψη μου, δε θέλω να σταματήσω τώρα…

Nihilist διαφωνώ με αυτά που λες και αμφιβάλλω αν έχεις ακούσει Scorpions σοβαρά. Αν θα έπρεπε να κάνω κάποια εικασία και εγώ με τη σειρά μου, θα έλεγα ότι είσαι 16 χρονών ή ότι έχεις ακούσει μόνο το “Acoustica” και αυτό ούτε σε καλό ήχο (π.χ. πειρατικό)…

Ο Meine έχει μία χαρακτηριστική χροιά στη φωνή που δίνει και ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα σε οτιδήποτε τραγουδά. Δυστυχώς σε μερικούς η χροιά αυτή θυμίζει γάτα που την πατάει μία κρύα και βρεγμένη ρόδα φορτηγού (εγώ προφανώς δε συμφωνώ…). Ναι, παραδέχομαι ότι δεν έχει την τεχνική του Tate (οι 800 που τους είδαμε το καλοκαίρι καταλαβαίνουμε τι εννοώ), για την ηλικία του δεν έχει διατηρήσει τη φωνή του στα επίπεδα του Hughes (ούτε 300 δεν ήμασταν πέρσι) και σίγουρα δεν έχει το ταλέντο που είχαν μερικοί ελάχιστοι ροκ τραγουδιστές και αρκούσε να τους βάλει στο πάνθεον του ροκ (π.χ. Mercury, Dio).

Αλλά αυτό το pure rock συναίθημα που βγάζει ο Meine στα τραγούδια του, το βρίσκεις σε λίγους καλλιτέχνες. Αυτό το χαρακτηριστικό του είναι που μαζεύει τόσο κόσμο στις συναυλίες τους, κάθε δίσκος τους προσυλιτίζει και νέους οπαδούς στο ροκ και κάθε συναυλία τους (εξαιρείται φέτος στο Καραϊσκακη κατ’εμέ, που βαρέθηκα οικτρά) σε κάνει να νιώθεις ότι παίρνεις μέρος σε κατι μεγάλο που είναι μέρος μιας παλαιότερης εποχής. Τότε που όλοι άκουγαν ροκ και γέμιζαν τα στάδια… Άσε που τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη φωνή του τα δουλεύει και τα βελτιώνει (με τα χρόνια η φωνή του αν προσέξεις στους παλαιότερους δίσκους γινόταν όλο και πιο ώριμη και “επιβλητική” ενώ και τώρα δε σταματά να δουλεύει τα ελλατωματάκια που αφήνουν τα χρόνια που έχει στις πλάτες του). Διαφωνώ κάθετα με ότι δεν έχει τεχνική.

Ναι, δέχομαι ότι δεν είναι σε κάτι ο καλύτερος, αλλά είναι πολύ καλός σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες που αφορούν ένα τραγουδιστή…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Προσκυνώ ταπεινά! Έγραψες για άλλη μία φορα.
Όσο για το πρώτο σκέλος του ποστ… μάντης είσαι? :roll: :smiley:

Ρε Astria διαβάζω στα ποστ σου όλη μέρα σήμερα να γκρινιάζεις ότι σε πρόσβαλα, ότι σ έβρισα, ότι άνοιξα το “βόθρο” και άλλα τέτοια ευχάριστα και πραγματικά απορούσα. Ξαναδιάβασα το ποστ μου και αν εξαιρέσουμε ένα “χαζοχαρούμενη” που η ίδια πήρες ελαφριά την καρδία, δεν σου πα τίποτα άλλο. Έκτος και αν έκανα edit και δεν το θυμάμαι. Εσύ αντιθέτως μου απόδωσες πολλούς όχι και πολύ τιμητικούς χαρακτηρισμούς. Αλλά δεν πειράζει πάνω στα νεύρα σου θα το έκανες μάλλον μην έχοντας τίποτα άλλο να απαντήσεις στα σχόλια μου. Όσο αυτό για το “μπάνιο” που πήρες τόσο κατάκαρδα, ειλικρινά δεν ήταν προσβολή, προτροπή ήταν. Στην τελική αν δεν θες μην πλένεσαι δεν σε υποχρεώνει κανείς.
Επίσης είδα ότι κόλλησες και με το παράδειγμα που έδωσα με τον Gillan και το “Child in time”. Μα εγώ δεν έθαψα τον Gillan, απλά είπα ότι δεν αντέχω να ακούω το συγκεκριμένο τραγούδι. Κατά τα άλλα οι Purple μου αρέσουν αρκετά. Δεν μπορεί να ναι τόσο δυσνόητο αυτό πια. Ελπίζω να στο ξεκαθάρισα τώρα για να μην έχεις αγωνία για το τι εννοούσα.
Τέλος μιλάς με πολύ υπερηφάνεια για την φοβερή και τρομερή δισκοθήκη σου. Εγώ δείχνω καλή πίστη και πιστεύω ότι έχεις πολλά CD και σπάνιο υλικό και καλά κάνεις φυσικά. Αλλά πραγματικά, κρίνοντας απ τα γούστα μου στη μουσική, πιστεύεις ότι μπορεί να έχεις πάνω από 5 με 10 CD που να με ενδιαφέρουν? Εγώ πολύ αμφιβάλλω.
Εσένα Six_String_Sting θα σου γράψω όσα CD θες! Σοβαρά! Αλλά όχι black/death μουσική και πληγώσουμε τα ευαίσθητα αυτάκια σου. Με Scorpions είσαι μαθημένος άλλωστε. Θα σου γράψω Dio, Rainbow, Zeppelin, Black Sabbath και άλλα σχετικά γκρουπ. Να τα ακούσεις πολλές φορές για να καταλάβεις γιατί οι Scorpions θα ναι μια ζωή από κάτω, στην σκιά τους.
Cozy σου ζητώ συγνώμη γιατί είχα πει ότι θα σταματήσω να ασχολούμαι με το topic αυτό, αλλά κάποιοι δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν και ότι όλα έχουν ένα όριο.

χεχεχε,είμαι κι εγώ εδώ ω ρε!!!

:lol:

λοιπόν,αρχικά,το ότι είμαι εγώ στο fan club,γιατί σημαίνει ότι ασχολούμαι μόνο με scorpions?αποκλείεται δηλαδή ένας κολλημένος φανκλαμπάς (μήπως θυμίζουν σε κάποιον τίποτα αυτές οι λέξεις??) όπως φαίνεται να είναι από τους μεγαλύτερους μουσικόφιλους που έχω γνωρίσει?
μήπως έχει καθίσει κανείς ποτέ μαζί μας να πιει μια μπύρα και να κουβεντιάσει περί μουσικής ?
όσοι το έκαναν,μπορώ να πω ότι μας συμπάθησαν (άσχετα αν ποτέ δε θα συμπαθήσω άτομο σαν τον Cozy που αφήνει ελεύθερα να μπαίνει κόσμος…εε?? :twisted: )
ρε παιδιά,μερικά πράγματα είναι απλά…
υπάρχει το πολύ απλό,απλούστατο:
εμένα δεν μου αρέσει ο halford…δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει…αλλά ο άνθρωπος κάνει παπάδες,τραγουδάει εξωπραγματικά,αλλά δεν με αγγίζει…
λογικό είναι να συμβαίνει στον καθένα και με τον Meine…
να πω κάτι εδώ σε αυτό που είπε ο Karvou,ότι πχ,ο Freddie δεν ξέρουμε πως θα ήταν τώρα,ήδη από το 86 στα live έχανε κάποια κομμάτια,όπως το who wants to live forever,στα live…
ενώ ο hughes ήταν ανύπαρκτος τόσα χρόνια στη δεκαετία του 80,με τα γνωστά προβλήματα ναρκωτικών,άρα,λογικό να είναι φρέσκια η φωνή…απλές παρατηρήσεις ήταν,και μην πεις για την Αννούλα!!!
ε,τώρα παρατηρήσεις του στυλ “τράβα κάνε κανένα μπάνιο” αγγίζουν επίπεδο δημοτικού…
με γέλια απάντησε η Astria,όπως έχει γίνει πολλές φορές από πολλούς εδώ μέσα,αλλά σε αντίθεση με τις άλλες περιπτώσεις,τα άκουσε για τα καλά…
καλό θα ήταν να μιλάνε για scorps όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο σοβαρά,γιατί θα είναι σαν να μιλάω εγώ για death κλπ κλπ…
μπορώ να πω τη σαχλαμάρα μου ίσα ίσα για να την πω…
κι αλήθεια,δεν είναι καθόλου εύκολο σε ένα festival όπως το wacken που δεν έχει καμία σχέση με hard rock μπάντες,οι scorpions να πραγματοποιούν τέτοια εμφάνιση σε τόσο κόσμο…
2μιση ώρες και παραπάνω νομίζω? set list…α,κοίτα να δεις ποιο δεν έπαιξαν…α,το wind of change…!!!