Επίσης κάποιοι πρέπει να ξέρουν ότι ακόμη και το χιούμορ έχει κάποια όρια…
Tolkki ποιος σου ειπε πως δεν μ’ αρεσει η εμφανιση αυτων που εδειξες? :lol: :lol:
Nihilist αγορακι ειμαι! :oops:
Kαι τότε τι σε νοιάζει η εμφάνιση του άλλου? Τα αγοράκια υποτίθεται δεν δίνουν σημασία σ αυτά…
tolkki ο πρώτος είναι η “νεράιδα” ο Μortiis (αν δεν κάνω λάθος), o “ασβεστωμένος” από κάτω ποιος είναι?
Αν εχει προβλημα η Νεφελη μπορει να το πει η ιδια…Δε νομιζω να χρειαζομαστε δικηγορους
Ο/η ασβεστωμενος ειναι ο/η Sopor Aeternus (ακομα δεν εχει αποφασισει αν ειναι ο/η)
Εννοω οτι αν ο αλλος ειναι σαν τραβεστι δεν τον ακουω! :twisted:
Λοιπόν…ήρθε κι η σειρά μου να απαντήσω!!! :lol:
Αρχικά,δεν ήξερα ότι κάνατε πλάκα! (ειλικρινά)τουλάχιστον για τον tolkki ήμουν σίγουρη ότι τα εννοούσε γιατί ξέρω τη γνώμη του για τους ΗΙΜ…και γενικά για τους υπόλοιπους αυτό πίστευα! :roll:
Ρε σκατόπαιδα,παίζετε με τον πόνο μου???δεν είστε άνθρωποι εσείς… :lol:
Πάντως,εντάξει παλιά θα παρεξηγιόμουν αλλά πια δε με ενοχλεί!
ίσα ίσα μερικές φορές γέλαγα και με αυτά που γράφατε!!
Eagleheart ευχαριστώ για την υποστήριξη!(είσαι ο μόνος λογικός άνθρωπος-ίσως επειδή ακούς κι εσύ ΗΙΜ,έστω και λίγο!!! :lol: )
…odws den exei ka8olu fwni o kaimenos…
Έλα βρε Six_String_Sting! Τι κάθεσαι τώρα και σχολιάζεις? Προφανώς το παιδί που σιχαίνεται τους Scorpions θα ακούει τίποτα Black metal και άλλα τέτοια…Οπότε είναι δυνατόν να του αρέσουν οι καλλιεργημένες φωνές?! :lol: Και το λέω γιατί μου φαίνεται περιεργο κάποιος να ακούει Led Zeppelin, Deep Purple, Whitesnake κτλ και να μισεί μόνο τους Scorpions. Λογικό έτσι? Εκτός αν έχει “άσχημες εμπειρίες” που συνδέονται κατα κάποιο τρόπο με τους Scorpions…
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ακούω και black metal και Led Zeppelin. Με την ίδια ευχαρίστηση. Το περίεργο που λες εσύ εγώ το ονομάζω καλό γούστο… κάτι που εσύ δεν διαθέτεις αφού τρελαίνεσαι τόσο πολύ για Scorpions. Αυτό για τις καλλιεργημένες φωνές το παίρνω ως αστείο, δεν πιστεύω να σοβαρολογείς λέγοντας ότι ο Klaus Meine έχει καλλιεργημένη φωνή. Τέλος η μόνη άσχημη εμπειρία που έχω και συνδέεται με τους Scorpions είναι η ακρόαση των δίσκων τους! :lol: :lol: :lol:
Αυτό για τις καλλιεργημένες φωνές το παίρνω ως αστείο, δεν πιστεύω να σοβαρολογείς λέγοντας ότι ο Klaus Meine έχει καλλιεργημένη φωνή.
Μαλλον εσυ αστειεύεσαι…αν ξέρεις έστω και λίγο απο μουσική κ απο φωνητικά σίγουρα αστειέυεσαι…
Τέλος η μόνη άσχημη εμπειρία που έχω και συνδέεται με τους Scorpions είναι η ακρόαση των δίσκων τους! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Το να μη μας αρέσει κάτι είναι θεμιτό το να λέμε όμως πράγματα που δν ισχύουν έιναι κάτι εντελώς διαφορετικό…και θα πρέπ[ει ίσως να μπείς σε σκέψεις αν αντιμετωπίζεις έτσι κάθε τι που δν είναι τις αρεσκείας σου…μιας κ ακούς blackmetal. θα σου φέρω ένα παραδειγμα…εμένα ο τρόπος που εκτελούν τα τραγούδια τους στο εν λόγω είδος σπάνια μου αρέσει όμως αναγνωρίζω ότι οι σωστοί επαγγελματίες εκπαιδελυονατι πάνω σε μια συγκεκριμένη κ απόσο ξέρω αρκετά δύσκολη τεχνική…so το σέβομαι κ δν το μειώνω…
Μη πάρεις ως επίθεση τα λεγομενά μου…[/b]
επιτελους μια απαντηση με επιχειρηματα!
Μια απο τα ιδια αλλα μονο που Led Zeppelin δε μπορω να τους ακουσω ουτε για δευτερολεπτο.Στη θεση τους προτιμω ους θεοτατους και υπεργαματους Rainbow :lol:
[quote=“tolkki”]
Μια απο τα ιδια αλλα μονο που Led Zeppelin δε μπορω να τους ακουσω ουτε για δευτερολεπτο.Στη θεση τους προτιμω ους θεοτατους και υπεργαματους Rainbow :lol:[/quote]
Εντάξει γούστα είναι αυτά. Συμφωνώ και επαυξάνω για Rainbow. Απλά θεοί!
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ακούω και black metal και Led Zeppelin. Με την ίδια ευχαρίστηση. Το περίεργο που λες εσύ εγώ το ονομάζω καλό γούστο… κάτι που εσύ δεν διαθέτεις αφού τρελαίνεσαι τόσο πολύ για Scorpions. Αυτό για τις καλλιεργημένες φωνές το παίρνω ως αστείο, δεν πιστεύω να σοβαρολογείς λέγοντας ότι ο Klaus Meine έχει καλλιεργημένη φωνή. Τέλος η μόνη άσχημη εμπειρία που έχω και συνδέεται με τους Scorpions είναι η ακρόαση των δίσκων τους! :lol: :lol: :lol:[/quote]
O Meine den exei kalliergimeni fwni opws o tragudistis twn Emperor oi opoioi by the way magepsan ton kosmo sto Wacken k i mi3i Emperor Led Zeppelin prepei na deixnei poiotita k gusto!!!Ayta einai!!!Etsi… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Padws prepei polloi bitsiozoi na tin briskun k na zun tin asximi empeiria na akune aytus tus diskus pu tragudaei enas kakofwnos tragudistis!!!
ta perissotera twn kiss :>
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ακούω και black metal και Led Zeppelin. Με την ίδια ευχαρίστηση. Το περίεργο που λες εσύ εγώ το ονομάζω καλό γούστο… κάτι που εσύ δεν διαθέτεις αφού τρελαίνεσαι τόσο πολύ για Scorpions. Αυτό για τις καλλιεργημένες φωνές το παίρνω ως αστείο, δεν πιστεύω να σοβαρολογείς λέγοντας ότι ο Klaus Meine έχει καλλιεργημένη φωνή. Τέλος η μόνη άσχημη εμπειρία που έχω και συνδέεται με τους Scorpions είναι η ακρόαση των δίσκων τους! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Δεν θα απανήσω για το “καλό γούστο” γιατί πιστεύω όλοι οι άλλοι που διαβάζουν αυτά που λες θα γελάνε όπως εγώ :lol: :roll: Και αν είναι δυνατόν να θεωρείς καλύφωνους με καλλιεργημένη φωνή συγκροτήματα Black και Death metal, κοινώς γνωστά και ως ηχορύπανση! Μην κοιτάς που δεν μιλάει κανείς αλλος εδώ μέσα επειδή δε θέλουν να “τσακώνονται”, εγώ δεν κολώνω όπως βλέπεις και δεν έω πρόβλημα να με αντιπαθήσει ένας black/death/δε ξέερω τι άλλο/μεταλάς όπως εσύ, που από συγκροτήματα ροκ ακούει και Led Zeppelin! Wow! :o Δεν έχω διάθεση για τσακωμούς, και αυτή τη στιγμή χαμογελάω, πιστεψέ το αν θες! Δε με πειράζουν τέτοιου είδους σχόλια από άτομα τα οποία θεωρούν τους Nile πχ καλλύφωνους με καλλιεργημένη φωνή ενώ τον Meine όχι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Θα κλάψω απτα γέλια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συνοπτικά γιατί το κουράσατε:
@dark_lady: Δεν λαμβάνω τα λεγόμενα σου ως επίθεση. Καταλαβαίνω πολύ καλά πότε κάποιος απευθύνεται σοβαρά και πότε κάποιος ειρωνεύεται ή επιτίθεται. I see your point αλλά μέχρι εκεί. Δεν συμφωνώ απόλυτα. Από φωνητική δεν γνωρίζω, αλλά γνωρίζω αυτό που ακούν τα αυτιά μου. Και ο Meine έχει μια μέτρια φωνή και σοβαρό πρόβλημα προφοράς. Μπορεί σαν frontman και σαν rock τραγουδιστής να είναι πολύ καλός, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Γνώμη μου πάντα και γνώμη πολλών άλλων. Φιλικά.
@Six_String_Sting: Αν δεν δείχνουν ποιότητα και γούστο τουλάχιστον δείχνουν ανοιχτό μυαλό, κάτι που εσένα προφανώς δεν σε διακρίνει (αν έχεις βέβαια μυαλό). Όσο για τους Emperor, αν νομίζεις ότι δεν μάζεψαν κόσμο στο Wacken τότε μάλλον είσαι στην κοσμάρα σου.
@Astria: Γέλα όσο θες, μάλλον(σίγουρα) χαζοχαρούμενη είσαι. Και εκτός αυτού έχεις και προβλήματα αντίληψης! Εγώ δεν συγκρίνω τον Meine με τραγουδιστές black/death, αλλά με hard rock τραγουδιστές τύπου Dio, Plant, Gillan κλπ απ τους οποίους υστερεί σαφώς. Πολύ. Και αν εσένα τα συγκροτήματα black & death metal σου ακούγονται ηχορύπανση ξεβούλωσε τ αυτιά σου. Δεν είναι δύσκολο, ένα μπανάκι χρειάζεται. Και ειλικρινά σου λέω τώρα ότι δεν σε αντιπαθώ καθόλου. Αντιθέτως άτομα σαν και σένα είναι για λύπηση, τόσο κολλημένα και μονοδιάστατα που δεν βλέπουν τίποτα πέραν αυτών που ασπάζονται. Και μια συμβουλή. Μάθε ορθογραφία. Τώρα κλάψε όσο θες.
Είσαι πολύ παιδάκι! Δεσε κάνω για πάνω από 16-17, ειλικρινά, γι?αυτό και δε σε παρεξηγώ αλλά ακόμα και τώρα σου ορκίζομαι ειλικρινά γελάω και το διασκεδάζω! :lol: Αν τα μόνα σου επιχειρήματα είναι η ορθογραφία, που προφανώς μιλάς για την λέξη «καλλίφωνος», λάθη που όλοι μπορούν να κάνουν από κεκτημένη ταχύτητα (σας μάθαν στο σχολείο τι σημαίνει «κεκτημένη» ή να εξηγήσω?), τότε βρες κάτι ποιο σοβαρό για να μου «την πεις». Μακάρι όταν μεγαλώσεις να είσαι τόσο χαζοχαρούμενος που να έχεις επιτύχει επαγγελματικά στη ζωή σου όπως εγώ και κάποιος άλλος εδώ μέσα «που δεν έχει μυαλό…»,και να γράφεις στα φόρουμ μόνο από χόμπι, χωρίς να είναι η κύρια ασχολία σου??.. Και πέρα απτην πλάκα να μιλάς καλύτερα γαιτί ούτε ένα ταξίδι πέρα απτην Αθήνα δεν έχεις κάνει για να πας σε συναυλία, πόσο μάλλον σε Γερμανία κτλ και πρόσεχε γιατί αν αρχίσω να σου λέω εγώ για συγκροτήματα που έχω στη δισκοθήκη μου δε θα ξέρεις από πού να φύγεις από ντροπή για την αμάθειά σου. Και σου αρέσει τόσο πολύ ο Gillan, που αναφέρεις, που έθαψες το Child in Time το οποίο τραγουδάει! 8O
Α! Και κάτι τελευταίο: Μάθε να «την λες στον άλλον» χωρίς να βρίζεις και να λες ηλίθια πράγματα περι «μπάνιου» και άλλα τέτοια γιατί μόνο για βλαμμένο θα σε περνάνε!
Και μη λες ψέματα! Αφού με αντιπαθείς! Αλλιώς δε θα κανες τον κόπο να μου απαντήσεις με ηλίθια λόγια, προκειμένου να με πειράξεις! Αλλά δυστυχώς για σένα έπεσες στο «χαζοχαρούμενο» όπως λες άτομο που με τυπάκια-πιτσιρικάκια όπως εσύ γελάει, γιατί μόνο για γέλια είσαι! Για γέλια μέχρι δακρύων! :lol: :lol: :lol:
Και τώρα θα μου πεις αν στην ηλικία σου έπεσα μέσα? Αν θες, μη γίνομαι και αδιάκριτη
ΥΣ: Αυτό δεν ισχύει για τα άλλα άτομα της ίδιας ηλικίας, απλά μερικά 17χρονα παραμένουν ανώριμα και συνεχίζουν να λένε χαζομάρες
Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου, αλλα αυτο που κανεις Αστρια ειναι περα για περα λαθος. Οταν δεν γνωριζουμε καποιον, δεν παρουσιαζουμε τις οποιες εικασιες κανουμε ως υπαρχουσες καταστασεις. (π.χ. Δεν εχεις κανει ουτε ενα ταξιδι, δεν εχεις μεγαλυτερη δισκοθηκη απ’την δικη μου κλπ).
Μαλλον και οι δυο πλευρες υπερβαλλουν, ο Meine εχει καλη φωνη Φιλιππα. Απο την αλλη ομως, οντως υπαρχουν δεκαδες καλυτεροι. Ενιγουεϊ, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Ας τελειώνει το θέμα. Nihilist, το παρατραβάς. Εντάξει, δε σου αρέσει, δικαίωμά σου, όμως δεν είναι ανάγκη να τσιτώνεις τους άλλους με άχρηστους χαρακτηρισμούς.