Ρε παιδιά… Γιατί τόσο άγχος για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις? Μπας και ψάχνετε διακριτικά γκόμενο? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Σας πειράζουν και οι τσολιάδες? ή αυτοί είναι “men in uniform” οπότε τους τη χαρίζετε? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
και γω παλια το υποστηριζα αυτο, αλλα αργοτερα καταλαβα οτι καποιοι ανθρωποι ειτε straight ειτε gay, το’χουν στη φυση τους να ειναι θηλυπρεπης και δεν μπορουν να κανουν κατι γι’αυτο, εκτοτε δεν με ενοχλουν ουτε οι μεν ουτε οι δε, ειδικα οταν προκειται για καλλιτεχνες, με τους οποιους ασχολουμαι μονο και μονο για τα εργα τους και οχι με τις προτιμησεις τους.
και γω παλια το υποστηριζα αυτο, αλλα αργοτερα καταλαβα οτι καποιοι ανθρωποι ειτε straight ειτε gay, το’χουν στη φυση τους να ειναι θηλυπρεπης και δεν μπορουν να κανουν κατι γι’αυτο, εκτοτε δεν με ενοχλουν ουτε οι μεν ουτε οι δε, ειδικα οταν προκειται για καλλιτεχνες, με τους οποιους ασχολουμαι μονο και μονο για τα εργα τους και οχι με τις προτιμησεις τους.[/quote]
ομολογώ ότι δεν περίμενα με τίποτα να πεις κάτι τέτοιο (αν θυμάμαι καλά πάντα έθαβες τους ΗΙΜ…).Πάντως κι εγώ το ίδιο υποστηρίζω.Δεν ξέρω αν ο Valo είναι gay αλλά είναι σίγουρα θηλυπρεπής και για αυτό έχει παρεξηγηθεί πολύ.
και γω παλια το υποστηριζα αυτο, αλλα αργοτερα καταλαβα οτι καποιοι ανθρωποι ειτε straight ειτε gay, το’χουν στη φυση τους να ειναι θηλυπρεπης και δεν μπορουν να κανουν κατι γι’αυτο, εκτοτε δεν με ενοχλουν ουτε οι μεν ουτε οι δε, ειδικα οταν προκειται για καλλιτεχνες, με τους οποιους ασχολουμαι μονο και μονο για τα εργα τους και οχι με τις προτιμησεις τους.[/quote]
ομολογώ ότι δεν περίμενα με τίποτα να πεις κάτι τέτοιο[/quote]
Εγώ να δείς! 8O
ομολογώ ότι δεν περίμενα με τίποτα να πεις κάτι τέτοιο (αν θυμάμαι καλά πάντα έθαβες τους ΗΙΜ…).Πάντως κι εγώ το ίδιο υποστηρίζω.Δεν ξέρω αν ο Valo είναι gay αλλά είναι σίγουρα θηλυπρεπής και για αυτό έχει παρεξηγηθεί πολύ.[/quote]
τους εθαβα και το κανω ακομα(σε περιορισμενο βαθμο) για αλλους λογους και οχι για το αν ειναι gay ο valo.
Καλά σίγουρα τους θάβεις απλώς το γεγονός και μόνο ότι δε σχολίασες το Valo είναι κάτι τελείως άκυρο! :o Μη με παρεξηγήσεις,απλώς θυμάμαι ποιοί έχουν σχολιάσει αρνητικά το Valo και θυμάμαι ότι μέσα σε όλους ήσουν και εσύ…
Τώρα το αν τους σχολιάζεις για τη μουσική τους είναι δικό σου θέμα και δική σου άποψη,οπότε σεβαστή!
Eagleheart είδες??ελπίζω κι εσύ πια να τους σχολιάζεις ΜΟΝΟ για τη μουσική τους,ε?
nephelie, το τι κάνει ο καθένας στο κερβάτι του, από τη στιγμή πού προσωπικά δεν με ενοχλεί δεν με απασχολεί. Ο καθένας κάνει τι επιλογές του.
Όσο αφορά τη μουσική τους δεν μπορώ να πώ ότι είναι του γούστου μου, σε κάποια καφετέρια η μπαράκι πάντως θα τους άκουγα ευχάριστα.
Κοιτα Νεφελη, εγω προσωπικα κοιταω τους καλλιτεχνες πρωτα απ’ ολα στη μουσικη αλλα και στην εμφανιση. Γι’ αυτο και δεν μ’ αρεσουν οι Placebo, για παραδειγμα. Τωρα το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι προσωπικη του υποθεση.
Αλλος περιμενα να παρεξηγηθει κι αλλος παρεξηγηθε…Τελος παντων, αφου σας ενοχλει εγω δεν εχω προβλημα να σταματησω, ουτως ή αλλως πλακιτσα καναμε και νομιζω οτι ηταν και η Νεφελη στο “κολπο”. Ενιγουεϊ.