Και πως τον λεμε αυτον τοτε??? :lol:
Tribute solo καριερα 8)
Εισαι ομορφος. :)[/quote]
lol.Ο Χατζηγιαννης ειναι απιστευτα επαναλαμβανομενος και βαρετος!
[/quote]
Κι εσυ εισαι ομορφος. Μα τι αχωνευτος αυτος ο Χατζηγιαννης. Τι μονοτονη φωνη και τραγουδια.[/quote]
Ομορφη! Εχετε λυσσαξει να με κανετε αντρα πλεον!
Λοιπον εχω να δηλωσω οτι μου τη σπαει η Εφη Θωδη που τραγουδαει τα
Καλαντα στα Aγγλικα!Καποιος να τη μαζεψει…
Επισης, ειδατε Ελενη Λουκα να τραγουδαει Last Christmas σε greek version?
Απλα επος.
Λευτεριά στην Ελένη Λουκά!!!respect…Πότε θα μαζευτούμε όλοι μαζί να λιθοβολήσουμε και να πετάξουμε μολότωφ σε οοοοοοόλα αυτά τα σούργελα???
Την είδα σήμερα το πρωί τη Λουκα…καλά είχα ψοφήσει από το γέλιο!
Πρέπει να βρω το βιντεάκι να το έχω και να το βλέπω όταν είμαι χάλια!
Πάντως,φέτος το έχουνε παραξυλώσει με τα Χριστούγεννα…μία η Βανδή,μία η Λουκά…μας ζαλίσανε!
Εγω οταν ειμαι χαλια μπαινω σε αυτο το site και ψοφαω στα γελια…Στο συνιστω ανεπιφυλαχτα 8)
http://www.heartagram.com/
Κάτω τα χέρια σας από τους ΗΙΜ. Είσαστε όλοι σας πολύ μικροί για να τους πιάνετε στο στόμα. Έχουν αποδείξει πολλάκις την αξία τους και όποιος τους ξαναειρωνευτεί θα έχει να κάνει με εμένα!!! Οι ΗΙΜ είναι ότι ήταν οι Nirvana για τα 90’ς, οι Bon Jovi για τα '80’ς και οι Led Zeppelin για τα '70ς. Είναι οι αιμοδότες του ροκ, αφού φέρνουν νέο κόσμο στο ροκ και βοηθούν στην επιβίωση του είδους που τόσο λατρεύουμε! Να σταματήσει εδώ η ειρωνία προς αυτούς τους καλλιτέχνες που τόσο στενοχωρεί και την προστατευόμενη μου nephelie…
PS: nephelie, μπορείς να παρακαλέσεις την αδερφή σου να μου δώσει τις φοβερές και τρομερές σημειώσεις της για το μάθημα “Ατμοπαραγωγοί Ι” ? Και από εμένα ό,τι θες!!!
Δε μιλησα για κανεναν καλλιτεχνη…απλα μιλησα για τους HIM 8) :lol:
Δε μιλησα για κανεναν καλλιτεχνη…απλα μιλησα για τους HIM 8) :lol:[/quote]
Σωστος
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δε μιλησα για κανεναν καλλιτεχνη…απλα μιλησα για τους HIM 8) :lol:[/quote]
Σωστος
:lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Δε ξέρετε τι λέτε μου φαίνεται… Για μαζευτείτε γιατί τότε θα σας βάλω να φάτε τις συνταγές του Tolkki. Οι ΗΙΜ είναι μεγάλοι καλλιτέχνες…
[size=1]they are experts in the art of masturbating…[/size]
+10000000000000000000000
Το Last Christmas του gay…Όποτε ακούω αυτή την πίπα μου έρχεται να σκοτώσω άνθρωπο!!!
Δημήτρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!
Τι καλός που είσαι (διάβασα βέβαια την τελευταία κακία αλλά σε συγχωρώ!)!
Πες τα!δέχομαι επίθεση από παντού και κυρίως από τον κακό και γκαντέμη tolkki! :twisted:
(εννοείται ότι θα έχεις τις σημειώσεις…θα το πω αμέσως στη Βίκυ!
Ελπίζω να μη με υποστήριξες μόνο για αυτό… :lol: :lol: )
Ρε συ Νεφελη, για να υποστηριξει καποιος τους HIM πρεπει να θελει χοντρο ρουσφετι. Καλη ωρα ο Καρβου δηλαδη. Μην ψαχνεις επομενως αλλο λογο που σε υποστηριξε.
Κάτω οι πολέμιοι των ΗΙΜ!!! :evil: :x :evil: :x :evil: :x :evil: :x
(Ξέρεις πόσο δύσκολο μάθημα είναι οι Ατμοπαραγωγοί? Και εσύ αυτό θα έκανες στη θέση μου… :roll: :roll: :roll: )
Από περιέργεια, αν “το σήκωναν το σακάκι”, δε θα έπρεπε να λέγονται “Her”? Βρε μπας και είναι παρεξηγημένοι?
ΥΓ1: Συνάδελφε Tolkki σταμάτα να τη μπαίνεις στη nephelie. Για να πάρω και εγώ επιτέλους το πτυχίο μου!!! 8) 8)
ΥΓ2: led μου κάνεις ζημιά, μη με δίνεις τόσο στεγνά… :lol: :lol: :lol: :lol:
Ντροπή σου Karvou…αρχίζω και πιστέυω ότι ο led_zeppelin έχει δίκιο!
Θα το σκεφτώ επομένως για τις σημειώσεις! :lol: :lol:
Μα φυσικά και είναι παρεξηγημένοι!Οι μισοί από αυτούς είναι παντρεμένοι!ας σοβαρευτούμε!Παλιά λέγονταν ΗER αλλά μόνο στην Αμερική και όχι για το λόγο που φαντάζεστε-απλώς υπήρχε και ένα άλλο συγκρότημα με το όνομα ΗΙΜ,το οποίο τελικά πληρώθηκε και άλλαξε όνομα…
Συμπέρασμα:μα τι κακοί άνθρωποι που υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο!
Καταραμένη παιδεία… :evil:
Μεταξυ τους?
[quote=“led_zeppelin”]
Μεταξυ τους?[/quote]
Με τον Plant
[quote=“led_zeppelin”]
Μεταξυ τους?[/quote]
Τα εσπασες ολα και τα ισωπεδωσες.Σε παω!!!Δοξα σοι
Αν θες να μαθεις την αληθεια θα σου την πω εγω.Λεγονταν HER μονο στην Αμερικη μεχρι να επιτραπουν οι γαμοι ομωφυλοφιλων στην Ευρωπη.Τωρα που γιναμε openminded δεν υπαρχει λογος να το εχουν κρυφο.Γιατι να τον κρυψομεν αλωστε???
Γέμισε ο κόσμος άντρακλες ρε πούστη μου…