Ποιο ήταν το ερέθισμα που σας ώθησε στο Μέταλ? Πως ξεκίνησαν όλα?

Πρόκειται για μια κλασσική ερώτηση που κάνω σε όλους τους φίλους και γνωστούς, πεθαίνω να ακούω το πως έγινε κάποιος μεταλλάς. Πολλές φορές είναι ιστορίες απείρου κάλλους έχοντας ως πρώτη επαφή με τα μέταλ ακούσματα απο κάποιον ‘‘μαντραχαλά’’ φίλο/ξάδερφο κτλ
Μιας και δημιούργησα εγώ το θρέντ (δεν ξέρω αν ήδη υπάρχει κάτι παρόμοιο), θα ξεκινήσω λέγοντας τη δική μου ιστορία (η οποία δεν είναι τόσο απολαυστική όσο άλλες που έχω ακούσει). Γενικότερα, για μένα πέρασε καιρός μέχρι να δω το φώς το αληθινό… Μέχρι να τελειώσω το σχολείο τα ακούσματα μου υπάγονταν στη Ροκ κυρίως, ένα φάσμα απο Doors μέχρι Deep Purple και Rainbow και σε τσακίρ κέφι Iced Earth και κανα Maiden. Στο πρώτο έτος, το στέκι μου αποτελούσε ένα μεταλλάδικο, εννοοείται γνώριζα ελάχιστα απ’οσα ακούγονταν εκεί αλλά κάπως μου άρεσε εκεί και που με έβρισκες που με έχανες όλο εκεί ήμουν. Μια μέρα έπαιζε μουσική ένας γνωστός μου και ξάφνου… κοπάνησε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=2c3g6tTYoxM και έτσι ξεκίνησαν όλα…
Εσείς?? Πως γίνατε Μεταλλάδες Λοιπόν?? 8)

εγώ προσωπικά γεννήθηκα τρου.

τα εφτιαξα με μεταλα

έτρωγα ξύλο από τους συμμαθητές και άρχισα να ακούω μέταλ για αντίδραση.
τώρα πλέον έχω διαφοροποιηθεί. έγινα κυριλέ. αλλά ακούω ακόμα μέταλ. αράζω σπίτι μόνος μου, κλείνω τα μάτια μου και ακούω

Τρου στόρυ λοιπόν!!! Μην είστε όμως τόσο λακωνικοί… γκίβ αζ ντιτέιλς!! :stuck_out_tongue:

Δεν ακούω μέταλ. Είμαι φολς. :frowning:

φανταζομαι η αγαπημενη σου μπαντα ηταν οι A Perfect Circle.

είχανε κάνει κάτι βάρβαροι επιδρομή στο χωριό μας και η μάνα μου ήταν έγκυος τότε.
ε ,σπάσαν και τα νερά και τα υπόλοιπα περιγράφονται παρακάτω:

:") :") :")

Ε τι ντιτειλς μωρε.Τα χουμε πει, για τη γενια μου και τις κοντινες σ’αυτη γενιες το πρωτο υποσεινηδητο ερεθισμα ηταν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=8pQYtmb-f0w Then came Maiden κι η αναγκη να πηδησουμε.

FTFY [COLOR=“White”]…[/COLOR]

Περα απο το οτι των Rangers πρεπει να το ακουσαμε πριν απ’του Saber(δε παιρνω κι ορκο αλλα νομιζω οτι γενικα το ειδαμε πριν απο οτιδηποτε του Junior TV), ειναι και θεμα ηχου.Του Saber ειναι κομματαρα, μελωδικη, χαρντροκιζει και λιγο.Αλλα το αλλο εχει ριφφ τευτονικου μεταλ, εχει ταπινγκ, ειναι χεβι μεταλ.

Χαχαχα μεγαλη κουβεντα το Saber Rider !
Ο σπορος ειχε φυτευτει απο νωρις με το brainwash της γενιας της TV.

Στο δεύτερο που λες συμφωνώ. είναι πιο χέβι το πάουρερ ρειντζερς. Αλλά το άλλο ήταν πρώτο. Οι ρέηντζερς έπαιζαν νομίζω από το '94. το άλλο ήταν αρκετά χρόνια πριν στο junior.

αλήθεια είναι αυτό. ερέθισμα ο χάλφορντ εποχή resurrection. pain and pleasure + silent screams [την πιάνετε τη σύνδεση φαντάζομαι] + photoshoots με δερμάτινα, μου γεννήθηκε μια έντονη επιθυμία να του τον σφυρίξω. δεν τα έχω καταφέρει ακόμα, μέχρι να γίνει όμως… ΜΟΝΟΜΕΤΑΛ (έχουμε τις καλύτερες μονώσεις, δεν μπάζουν από πουθενά!).

οι θαντερκατς και η ληντ κιθάρα τους ήταν πριν από όλα αυτά,νιώστε.

πιτσιρικος εκει που αραζα στα σοκακια της νεας της υορκης με βρισκει ο Ιωσηφ (ντεμαιος) και μου λεει re file akou ayto και μου βαζει το battle hymn.

ε, του το πεταξα στη μουρη και πηγα συναυλια slayer. γκουντ ταημς

Το θεμα ειναι με ποια σειρα τα ειδαμε ομως ρε(δε ζουσαμε οταν πρωτοβγηκαν ουτε το ενα ουτε το αλλο)…εχω χασει λιγο το track μ’αυτα τα πραγματα.To ιντρο Θαντερκατς δεν ειναι μεταλ ρε, ειχε τρομπετα και πιανακι.Ισως epic aor η κατι.Απλα η θεματολογια σκλαβωσε την υπο αναπτυξη τοτε επικη ψυχη του Ελρικ.

ενας φιλος μου ειχε γραψει καποτε μια κασετα με επιλογες offspring
ηταν η πρωτη μπαντα που ακουσα στο χωρο της rock/metal μουσικης
εε μετα ηρθαν deep purple,pink floyd,the doors,him,iron maiden bla bla bla
ωσπου εφτασα και στο black metal8)

Όλα αρχισαν πρώτη γυμνασίου με τους Evanescence, τους green day και τους my chemical romance που με πηγαν σε λιγο πιο “σκληρά” δεδομένα της μουσικης. Από το mad φυσικά. Μετά έβαλα ιντερνετ και μπήκα σε περιέργεια για το ποιοι είναι αυτοί οι metallica που ηταν ζωγραφισμενοι σε ενα θρανιο. Και μετα ένας συμμαθητής μου μου έδωσε το subliminal verses και το deliverance να ακουσω. Και μετα αγόρασα και το painkiller γιατι ακουγα πολλά γι αυτους τους judas priest. E και μετα κολλησα κι άρχισα να το λιώνω περισσότερο.
(Εβλεπα κι εγω thundercats και saber rider αλλά παραδόξως, δεν κόλλησα από εκεί)