Ποιον να κρεμασουμε απ'τα τετοια του, α?

Ο Λαζοπουλος καποτε ειχε ταλεντο με τους 10 μικρους μητσους. Πλεον δεν ξερω τι του βρισκετε και ειναι και γελοιος ωρες ωρες.

ναι…χεχε…λαθος μου.η καρυδη μου αρεσει παρα πολυ,αλλα οχι στο συγκεκριμενο ρολο.
και δεν εννοω εμφανισιακα,αλλα ερμηνευτικα…

Σε ποιον αρέσουν αυτές οι τύπισσες?

ε,ή έχει ή δεν έχει.
μερικά πράγματα δε του βγαίνουν,άλλα του βγαίνουν.
η επιτυχία του τώρα βασίζεται κυρίως στη…φόρα που πήρε τον 2ο και 3ο χρόνο του τσαντιριου.
σαν καλλιτέχνη σ’αυτό που κάνει τον θεωρώ καταπληκτικό

Σε οσους εχουν γουστο.

δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν οι άντρες σε μάτια όπως αυτά της Καρύδη

Καλά καλά,τι να πώ…

ον τόπικ

Ελα ντε!
Δεν ειναι καν σχιστα…

Εδιτ: Mods, σβηστε το αποκατω ποστ! Σοβαρα τωρα…

Δεν έχει σχέση
απλά είναι σαν να σε κοιτάζει κάποια
που μόλις έχασε το μισό της εγκέφαλο
αλλά και με ολόκληρο ήταν προβληματική
καλύτερα να μασάει παρά να γελάει

αφήνω κάτω το φτύαρι για την ώρα

Φιλε ο λαζοπουλος κανει σοβαρη αντιπολιτευση μεσω της εκμπμπης του και επειδη χτυπαει θεαματικοτητας δεν τον γουσταρουν και θελουν να τον ριξουν. παρ ολα αυτα αυτος κραταει αυτο εγω το λεω μαγκια

Σοβαρη αντιπολιτευση δεν κανει, αλλα εστω κι ετσι, καλο ειναι να υπαρχει στις μερες μας εστω ενας καλλιτεχνης που να μιλαει και να μην αναλωνεται σε αμπελοφιλοσοφιες…

σωστός ο κριςπ:)

ακριβως…
ο λαζοπουλος ειναι απ τους λιγους που τα λενε σταρατα,εστω και με τον χιουμοριστικο αυτο τροπο
και οπως εκανε παντοτε ετσι και τωρα εκφραζει τον κοινονικο σφηγμο,τα προβληματα που μας αφορουν αμεσα και δε μπορουμε να τα φωναξουμε!!!

Ε οχι και σοβαρη αντιπολιτευση ο Λαζοπουλος, αυτο λεγεται καταπτωση της πολιτικης. Λεει τα αυτονοητα ακολουθωντας το ρευμα. Οσο για την εκπομπη του καθαυτη, ειναι ακομα ενα παραδειγμα του ποσο μπορει να γελασει ενα κοινο μ’ενα χιλιοπαιγμενο βιντεο. Κατα τ’αλλα τα σχολια του μου φαινονται τρομερα κρυα κι αδιαφορα. Το οτι πιανει τετοια ποσοστα το αποδιδω εν μερει και στην κατακορυφη πτωση της ποιοτητας στην ελληνικη τηλεοραση. Καποτε αξιζαν 3-4 εκπομπες. Πλεον ουτε οι μισες.

ε,ναι,τι σχέση έχει η αντιπολίτευση ρε παίδες?:-s
τα αυτονόητα και μόνο αν εφάρμοζε η πολιτική ηγεσία δε θα μιλούσαμε για κατάντια της ελληνικής κοινωνίας διζ ντεηζ.Άρα,ναι μεν λέει τα αυτονόητα,τα οποία όμως κανείς (από πολιτική και ΜΜΕ) δε λέει ούτε και υπερασπίζεται εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.
τα ποσοστά της AGB είναι άλλη ιστορία,ο ίδιος τα είχε αμφισβητήσει και ούτε ποτέ πάτησε πάνω σ’αυτά,όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε λογικός άνθρωπος όταν δεν υπάρχει αξιοκρατία σε τέτοιου είδους μετρήσεις.

Σημερα πιστευω οτι καποιος πρεπει να πει τα αυτονοητα τα οποια δεν λεγονται πουθενα αλλου αν το προσεχεις. Και εγω σου λεω μην βλεπεις την εκμπομπη του σαν σατιρα σαν χιουμορ η κατι τετοιο προσπαθησε να δεις τη νοημα βγαινει απο εκει

+665,9

Το παρά 5 είναι 100% σκατά (ούτε σύγκριση με το ΥΠΕΡΤΑΤΟ 50-50)

Άλλοι 2 ψήφισαν ΈιΣι/ΝτιΣι! Σκοτώστε τους!!!:lightsabre:

Θα μας κlas… ta arx…a :lol: :lol: :lol:
:stuck_out_tongue:

Βρέθηκε ο ένας…:wink:

Josh Hartnet στο χαλαρο.