Μα δεν τους ψάχνουμε… φαίνονται τα ονόματα στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης,
οκ… ο Ρασπούτιν ίσως και να τους ψάχνει
:lol:
Μα δεν τους ψάχνουμε… φαίνονται τα ονόματα στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης,
οκ… ο Ρασπούτιν ίσως και να τους ψάχνει
:lol:
Πού φαίνονται?
Αμα δεν εχεις ψηφισει, φαινονται. Αμα εχεις ψηφισει, το πουλι. Σιμπλ.
Η δημοσκόπηση είναι του Λεντ… άρα φαίνονται και αφού έχεις ψηφίσει… απλά πάτα τον αριθμό των ψήφων.
Ψήφισα Μουρίνιο γιατί είναι ψώνιο και για να είμαι σίγουρη πως έχω δίκιο
O Freedom!#-o
εσενα να κρεμασουμε γιατι αντι να διαβαζεις για εξεταστικη καθεσε και ανοιγεις μαλακοθρεντ…
Ο Freedom…Ε βεβαια ποιος αλλος θα εκανε τα παντα για να απαρνηθει τους ΘΕΟΥΣ…??
Εχει μια ταση αυτο το παιδι να με τσαντιζει αλλα επαναλαμβανω στα ιδια πλαισια…Θατου δειξω εγω,θα δει τι θα παθει…Που να μην πας Maiden ρε σκουληκι πρωτοπορε των post…lol…!!
Συμμερίζομαι την κατάρα σου!!!
Άμα ήταν θεοί δε θα βρίσκονταν στο πολλ:p
Maiden θα δω ρε μπούστη, που να σκάσεις εσύ κι ο λέρις:!: Και για 2η φορά. AC/DC πόσες έχεις δει?:har:
[FONT=“Comic Sans MS”]αυτό είναι χτύπημα κάτω απ’τη μέση… :lol: [/FONT]
Έχω να κάνω μία πααααρα πολύ σημαντική παρατήρηση.Που είναι ο Γιώργος Αυτιάς?Πως μπορέσατε να μην τον βάλετε στο poll? Ντρόπή και αίσχος[-X
+665,98
Καμια ρεεεεεεεεεε καμια καμια καμια καμια…
Αυτο ειναι ομως που με κανει να περιμενω σαν τρελος…Ωρες ωρες η αναμονη ειναι τοσο γαματη…Και ξερεις κατι…??..Οταν ερθουν , γιατι θα ερθουν , δεν θα φυγω ζωντανος απο εκει και θα το απομυζισω μεχρι τελους γιατι θα ξερω πως ισως να ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα…
Because TNT explodes the Evil That Men Do…Και τωρα αν θες Inject Your Venom γιατι εγω εχω Big Balls to write your Trooper…
Και γαμώ τις απαντήσεις Χρηστάρα.
λειπόν πάμε ένας ένας (από το poll)
Φωτουλης Σεργουλοπουλος-Μαρια Μπακοδημου
είναι μαζί παντού!!σε κάθε δραστηριότητα
έχουν ξεπεραστεί
έχουν καταντήσει αηδία
ουστ!
Οι αντιηρωες της σειρας Παραπεντε
έβλεπα την σειρά , ναι ναι ήμουν και γω θύμα…μου άρεσε η σειρά αλλά ως εκεί.
αρκετά γραφικοί οι πρωταγωνιστές
μου την έδωσε που ο κακός δεν κατάφερε να τους σκοτώσει ποτέ:twisted: :twisted: :twisted:
Θεμος Αναστασιαδης
άσε μας ρε Θέμο…τι έγινε με τα 5 εκατομμύρια???
Βυρων Πολυδωρας
αυτόν να κρεμάσουμε!!!γάμησε όλη την δημόσια τάξη…τα σχόλια περιττέυουν…
Josh Hartnett
Πολυ ξεπλυμμενο μουνι ρε παιδια. Μονιμως σα να του εχουν βιασει την μανα ειναι η μουτσκα του, δεν τον μπορω, σκιστε τον. Ή μαλλον ασε, δεν θα ειμαι κακος μαζι του γιατι ειναι αρρωστος. Εχει οξεια αταλαντιτιδα.
+1
απαράδεκτος και ως ηθοποιός
Neri Castillio
πουσταρά Νέρι!!
αν είχες λίγο μυαλό θα είχες φτάσει ψηλά (αν και δεν σου αξίζει γιατί σε βρίσκω εκτός από μαλακιστήρι έναν υπερεκτιμημένο παίκτη) αλλά εκεί μέσα σκατά μόνο υπάρχουν…
Jose Murinho
είρωνας , ψωροπερήφανος αλλά είναι κορυφαίος…αν δεν είχε μερικά κολλήματα θα ταν ακόμη καλύτερος.
τώρα αρααααααάααααζει…και πληρώνεται με λεφτά που 1500 μέσες οικογένειες δεν τα βγάζουν σε μια ζωή.
Richie Blackmore
θα στα χαλάσω Νίκο…
εντάξει συμφωνώ ότι δεν ήταν των riff , αλλά για μένα είναι ένας πολύ καλός κιθαρίστας.
Λακης Λαζοπουλος
τον παώ καλός είναι , αλλά με βρώμικο παρελθόν…
ΑC/DC
Οχι, ενταξει, αυτους τους εβαλα για να δω τον Crabsody να μην ψηφιζει AC/DC σ’ενα δημοψηφισμα.
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
ε έχω και άλλες προτάσεις , αλλά βαριέμαι τώρα να τις γράφω , θα επανέλθω αργότερα
bump.ειναι ψαγμενο θρεντ:p
[SIZE=“5”]υπερ-ποστ δεκαετιας[/SIZE] :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τον θεμο αναστασιαδη.
Αυτο το ηλιθιο υφακι του ειναι απο τα ελαχιστα πραγματα στον κοσμο που μπορουν να με εκνευρισουν.
[SIZE=“5”]ΣΙΧΑΜΑΑΑΑΑ[/SIZE]
η μεγαλυτερη λερα της τηλεορασης…
Λερα ναι,η μεγαλυτερη δε νομιζω(οΤριανταφυλλοπουλος τον συναγωνιζεται σε αυτο το τομεα).