Ποιον να κρεμασουμε απ'τα τετοια του, α?

Ε, όχι και η μεγαλύτερη.
Βρίσκεται σίγουρα στην ουρά με χαρτάκι προτεραιότητας, αλλά υπάρχουν και κάτι τριανταφυλλόπουλοι, κάτι πρετεντέρηδες, που διεκδικούν επάξια την εν λόγω θέση.

εντιτ
χαχ, σχεδον διασταυρωθηκαν οι σκέψεις μας με τον προηγούμενο

κολληταρια ηταν.
τουλαχιστον ο μακης κανει και καποια καλα θεματα.
ο αλλος ο χοντρος, αισχρος σεξιστης, ειναι τιγκα στα φραγκα απο εκεινη την υποθεση πριν κανα 2 χρονια…
εφηβος λεει, ηταν αντιεξουσιαστης και μετα μαοικος!!! :lol:

Ολους + Τριανταφυλλοπουλο :stuck_out_tongue:

Εμένα πάλι αυτό μ’ ανησυχεί περισσότερο.

Τα’χουμε καλά με όλους, τους πάνω, τους κάτω, τους ενδιάμεσους και κινούμαστε ελεύθερα κατά πως μας βολεύει. Παίρνουμε και την κοινή γνώμη με το μέρος μας κάνοντας κανα πιασάρικο θεματάκι άμα λάχει.

Τεσπα πολύ το σοβάρεψα για οφτοπικ. Ανέλαβε εσύ το θέμο, για μάκη και λοιπούς, υπάρχουν εθελοντές. :smiley:

Μ.(αλάκας) Καψής, σκότωμα.

Ψήφισα παρέα του παρά πέντε γιατί όσο έβλεπα να το διαφημίζουν τότε, οπου και να γυρνούσα άκουγα να το συζητάνε, μου γύριζε το στομάχι.

Δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο.

ο λακης λαζοπουλος ειναι τραγικα μαλακισμενος (και για αυτο πηρε την ψηφο μου) αλλα και παλι θεωρω πως υπαρχουν ακομη μεγαλυτεροι μαλακες σε αυτο τον πλανητη

παρα 5 ανετα. Το μονο παρεακι που τους κοντραρει ειναι αυτο του εμεις κ εμεις.

Ολους

Τον Θέμο δαγκωτό.
Μέχρι να μάθει την σωστή εκφορά του λόγου…και να μην χρειαζόμαστε υπότιτλους όταν μιλάει.

Τον “ω δείτε πόσο ΛΟΥΓΚΡΑ είμαι / παίζω συνέχεια τον ίδιο ρόλο” ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ

Μας κουράζει τα μάλα

Θλιβομαι . . εγω τον αγαπουσα τον Νερι, και ας ηταν κωλοπαιδι.

υγ βαλε και τον Μιλος μεσα ρε ! ! !

Την Κατερινα Ζαριφη. Ειμαι σιγουρη οτι εχει για να την κρεμασουμε.
(Ανοιγεις με δικη σου ευθυνη φιλε γιουζερ)

[SPOILER][/SPOILER]

Χαλαρα Λακη Λαζοπουλο

Πωωωω, πωωωω μπουτάρες, πωωω χερούκλες, πωωωωω βυζάρες… !!!

Να σου δώσει μπουνιά αυτή, να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη!! Με σχωρείτε κιόλας δεν είμαι ρατσίστρια με τους παχουλούς, κάθε άλλο, και γω παχουλούλα είμαι… Αλλά… που πας κυρά μου με τις ζαρτιέρες(:wink: να κάνεις εντύπωση;;;

“Φωτουλης Σεργουλοπουλος-Μαρια Μπακοδημου” ανετα! αν κοιταξεις στο λεξικο τη λεξη “Χαζοχαρουμενος” θα δεις τη φωτο τους διπλα…

η επιλογη αλλος δεν υπαρχει?
υπαρχουν πολλοι που επρεπε να μπουν στη λιστα

Τον βλάκα τον λαζόπουλο…

Ντροπή να έχεις τους ΑC/DC.