α ρε Lemmy που τους χρειάζεται…
και γω εχω τρεντυ μπλουζακι μοτορχεντ με λαχανι και πορτοκαλι ριγες. γαμαει
τι με θυμησες τωρα! Όταν είχε βγει αυτό το τραγουδι, η αδερφή μου είχε πάθει μια Βέρτο-πορωση, οπότε στα γενεθλια της την πηγαμε εκει. Κι επειδη η πορωμενη εορταζουσα ηθελε κι αυτογραφο, πηγαμε και καμαρινι. Δε μπορω να πω, γλυκιά φάτσα ο Βέρτης. Μου θυμηζε τον Bugs Bunny:p :lol: #-o
Η καλυτερη ωρα πάντως ήταν η ωρα του λαικου προγραμματος που σηκωνονται να χορεψουν στην πιστα ολοι:lol: Τα ευτραπελα δινουν και παίρνουν:lol: (ιδιαιτερα οι πτωσεις:twisted: )
Μας είχε κάνει μεγάλη ζημιά στο Λύκειο…:-s
Έχω αυτόγραφο Πέγγυς Ζήνα:roll:
Aπό προσωπική πείρα το λες?
βερτης-για σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενα. μουαχαχαχαχαχα!
ειλικρινα δεν μπορω να κατσω να ακουω τετοιες μπουρδες…μου ρχεται να ξερασω(χωρις πλακα).Ανακατευεται το στομαχι μου:dizzy: …το πολυ στην προηγουμενη ζωη μου να πεθανα ακουγοντας σκυλαδικα.δεν εξηγειται αλλιως:lol:
ακομη και ορισμενα τραγουδια των πιξ λαξ σε συνεργασια με αλλους σπαστικους καλλιτεχνες(με μπουζουκι μεσα ελεος)μου τη σπανεεεεεεεεεεεε…αααααααα
o νοτις τα σπαει!
…τα τζαμια!!
μια φορα πηγα σε σκυλαδικ στην τετραημερη και το μονο πραγμα που μου αρεσε ηταν η τραγουδιστρια:wink:
παντως μετα απο 2-3 ποτα δεν σε νοιαζει η μουσικη, και λεπα να πας θα περασεις γαματα
Έχω αυτόγραφο εθνικού.Σ’ έχω.
δεν ξερω αν συγκαταλεγεται στα σκυλλαδικα (βασικα δεν συγκαταλλεγεται ) αλλα ο Κοτσιρας ειναι η πιο κοντινη μου σχεση με τη mainstream ελληνικη σκηνη.
έντεχνο φιλαράκο ΑΝ θες να τα πάμε καλά.
ειναι ποστ-λαικο αυτο? :-s
πέστο κι έτσι
:lol3:
Όχι ρε συ. Το λέει και ο όρος έντεχνο = techno οπότε αν το πάμε λίγο παραπέρα είναι Jazz/Fusion λαικό. Το Post είναι πιο minimal.
:lol: :lol: :lol:
δλδ πήγες την είδες, σ’αρεσε και το ζήτησες ?#-o
Eγώ έχω Κοκκίνου. Σχωράτε με, αλλά είχα πιει κάμποσο και δε σκεφτόμουν και πολύ καθαρά