Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

Ρε πονανε τα μυαλλλα μας ρε με το Ειρηνακι το Μερκουρακι.Σε λλλεω.

και έχει και καλή φωνή από ότι έχω ακούσει. Σύντομα ελπίζω και από κοντά 8)

Ναι εχει,μια χαρα τραγουδαει περα απ την πλακα.Για αλλη μια φορα επισης επαληθευτηκε το ρητο που λεει οτι στα σκυλαδικα οι μουσικοι βγαζουν το αχτι τους.Ειδικα κιθαρα και ντραμς ηταν σεμιναριο τα παιλικαρια…κολαφος.

Κιάμο,Γονίδη,Ζήνα,Τερζή,Νότη,Βέρτη κλπ κλπ

Μιά χαρά είναι και τα σκυλάδικα…:stuck_out_tongue:

Το κάθε είδος μουσικής στην ώρα του βέβαια…:wink:

Νίκος Βέρτης - Πες το μου ξανά :oops:

Αντε θα πώ και γω τις ντροπές μου…

Λοιπόν εγο πέφτω στα βαριά… Ζαγοραίος, Στράτος, Στέλιος, Φλωρινιότης, Μπουγας,Πανταζής και άλλα παρακμιακά!!! Γλοίοδη σκουπίδια η παρακμή η ίδια και γι αυτό μου αρέσουν… Βέβαια δεν τα ακούω πολυσόβαρα αλλά εκεί που μαζευόμαστε να ψήσουμε κάνα μπρίζολίδι (μου χουν λείψει αυτά εδω στην σουιδία…) πανε και γίνεται πολυ κέφι:D :smiley: . Τώρα πιο σοβαρά Μητροπάνος και Ζαμπετας και τα παλια μαστούρικα ( ο πόνος του πρεζάκια τα σπαει άγρια) είναι τρελή φάση…

Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα???
Εντε λα μαγκέ ντε βοτανίκ!!!
Βάλε το μαύρο σου το String
Το ν’απατάς τον άντρα σου είναι συνιθισμένο, μα ν άπατάς τον εραστή πού το δες πια γραμμένο???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σκυλάδικα όχι. ΜΕΡΙΚΑ ξένα pop όμως ναι.

Γιαννη Βασιλειου,Βλαση Κολλια,Γιωργο Μαρινη,Γιωργο Μπεκιο κτλ κτλ κτλ…

Αυτό ακριβώς. Καζαντζίδης, Μητροπάνος και τα παλιά ρεμπέτικα είναι απίστευτα! Και τα τέρμα καμένα που ανέφερε ο/η AEROBITCH για τις δύσκολες ώρες. :lol:

ακουστε μαρινη ρεεεε καρασκυλαδικο… τα σπαει ο ανθρωπος…

Θελεις μπουζουκια παμε,θελεις μπαρακια παμε,οσα εχω να τα φαμε πες μου το ναι και παμε…:lol: :lol: :stuck_out_tongue: #-o

Μαλλον εχεις παραποιησει τον ορο ‘‘σκυλαδικα’’. Δεν περιλαμβανεται ολη η ελληνικη μουσικη εκει μεσα, ουτε ο,τι εχει μεσα μπουζουκι…

Απο κει και υστερα ενας ειναι ο θεος του θρεντ.

Απανω σε χαλια
σε μαγικα χαλια
μαζι σου θα καωωωωωω
σαν τσιγαροοοοοοοοοο
:dance:Λεπας ρουλς.:expressionless:

Είσαι Θεός ρε, αυτο το τραγουδί, το προσκυνάω !!! 8O

ντρεπομαι.τι να πω.τετοιο τοπικ?τοση παρακμη?δεδομενο οτι ολοι ακουνε σκυλαδικα ε.απο τωρα?τεσπα δεν εχω λογια.καταντια απλα.

τωνης βαβατσικος

οχι ακριβως σκυλλαδικο αλλα νταξει τι να κανουμε εχει πλακα.μας αφησε και προσφατα οποτε r.i.p

ε νταξ ρε φιλε σκυλαδικα ακουμε δεν ακουμε και μανογουορ

Εμ φυσικά, το παν είναι η διασκέδαση και το τζέρτζελο με κάθε δυνατό τρόπο, όταν το σηκώνει η κατάσταση.
Και ως αναφορά σ’ αυτό που είπες, μια φορά είχα δει σε clubάκι τυπά με αμάνικο Manowar να χορεύει τσιφτετέλι.:smiley: (και δεν είχα κινητό με camera γμτ)

O Tσαλίκης μια φορά είχε πάει στη Μενεγακη με μπλουζακι Motorhead.

Και η Βίσση είχε βγει κάποτε με μπλουζάκι St. Anger :stuck_out_tongue:

+rolling stones. Aυτη ειναι αρκετα τρου ρε :Ρ