Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

Aυτός είναι βασικά:http://www.youtube.com/watch?v=fdO6nfZdjeE
:lol:

Kαι ο Καφασης βεβαιως βεβαιως.:p:lol:

Γενικώς, αν ακούσω, θα είναι μόνο για την παρέα. Προτιμώ φυσικά παλιά καλά ρεμπέτικα και δημοτικά (εξαιρούνται τα νησιώτικα-τα μισώ).

ΔΕΝ μπορω να ακουσω σκυλαδικα
[-X[-X[-X[-X[-X

Προβλημα σου…:stuck_out_tongue:

xmmm… για να δουμε… απο σκυλαδικα δεν μ’αρεσει κατι συγκεκριμενο αλλα κατα καιρους ακουω κατι εμπορικα ελληνικα που βγαινουν και μου αρεσουν :oops: Γενικα ακουω ομως τα παντα μεχρι και κλασσικα κοματια πολλες φορες, οτιδηποτε με τραβαει το ακουω δεν θετω ορια στο τι πρεπει να ακουσω ειναι ανουσιο.

δεν ακούω σκυλάδικα… αλλά πάω σε μπουζούκια που και που… Το καλό λαϊκό και ρεμπέτικο είναι σταθερές αξίες (πόσες φορές δε χορέψατε ΝΤΙΡΛΑ με τους κολλητούς σας το “Είμαστε αλάνιαα”). Πήγα πάντως Τερζή-Παπαρίζου-Πυροβολάκη και ήταν respect (αν εξαιρέσεις τους ΠΟΛΥ αγενείς σερβιτόρους)

Και τα πανακριβα φιστικια επισης.:stuck_out_tongue:

Τουλαχιστον ενας φιλος του father ετσι μας ειπε.

you brought it upon yerself!!!

mimis gioulekas:lol2:

Stratos Laskaridis - Anestises ton Pethameno live @ Gagarin

:lol:

skuladika;;;uparxei tetoios oros;;;plaka mas kaneis;;;

Και στα κεντρα που τραγουδαει εχει τρελαθει να φοραει μπλουζακια με αταμπες ΑC/DC, Pink Floyd, Motorhead…H μουσική δεν εχει όρια ξεκολλήστε!!!:wink:

Εγώ είμαι κολλημένος, δεν ακούω τέτοια.

Ποια μουσική?

Μάλλον η μόδα δεν έχει όρια… #-o[-X

Πες τα ρε φιλε!Πως ειναι δυνατον να μην εκτιμα καποιος τις-απιστευτης εμπνευσης-συνθεσεις του Φοιβου για παραδειγμα…Μουσικη!Μπορεις αποψε να βγεις με ολες τις τσουλες της γης!Μουσικη λεμε,ανοιξτε τα μυαλα σας…

εγω δεν ακουω τετοια.ασε που ειναι του ατανα μουσικη

Όσον αφορά στο Τσαλίκη, πιάνονται τα ροκ μπλουζάκια που είναι κεντημένα με παγιέτες και swarowski?? :lol:

(αν και συμφωνώ ότι η μουσική δεν έχει όρια κλπ…)

Βασιλης Καρρας 4 ever βρεεεεεεεε

POTE DEN AKOUSA TETOIA PRAMATA!
MAKRIA KAI AGAPOIMENOI!

Το να γουστάρει κάποιος να ακούει σκυλάδικα στο σπίτι του δεν είναι (και πάρα πολύ) κακό. Το τραγικό είναι που αυτά ακούγονται παντού αλλού. Μπαίνεις σε ένα σουπερ μάρκετ, σε ένα εμπορικό κέντρο ακούς Φοίβο. Παίρνεις ένα ταξί ακούς Γονίδη. Πάς σε ένα δισκάδικο βλέπεις φάτσα κάρτα γιγαντοαφίσα του Κιάμου (ποιανού?). Το χειρότερο είναι ότι και σε αυτό το χώρο επικρατούν οι πιο φελλοι απο τους φελλους τα τελευταία 15 χρόνια που έχει γίνει της μόδας. Κάποιες καλές φωνές εξαφανίζονται σε άθλιες μουσικές (ο θεός να της κάνει).
Δεν μου αρέσει τίποτα συγκεκριμένα, αλλα άμα τύχει πάω άνετα στα μπουζούκια. Στάνταρ θα παίζουν γκόμενες στο τραπέζι όποτε περισεύει άφθονη μπόμπα για εμάς που το χρειαζόμαστε περσσότερο για να πνίξουμε στο ποτό την ψυχική και ηχητική μας οδύνη…

τιποτα…

βασικα οχι λογω μουσικης οσο στιχου και ποιοττητας φωνων - ανθρωπων και κουλτουρας.

Δεν πρεπει ναμαστε κολλημενοι αλλα η μουσικη ειναι τροπος ζωης…σκυλαδικο = διασκεδαση=λαλαλαλαλαλο=ολα καλα αγαπη μου γλυκια=γιατι με αφησες και ειμαι μονος=γκομενες ανεβειτε στα τραπεζια=τελος…δεν εχει προεκτασεις…:!: