Λοιζος, Χατζηδακις κι όλοι που έγραψες δεν εχουν καμιά σχέση με σκυλάδικα…
ποια ειναι η ώρα ρε παιδιά του σκυλάδικου; Ή τόχεις ή δεν…[-X
Τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ όσο τίποτε άλλο. :lightsabre: :thumbdown:
:ban:
Το μεγαλύτερο αίσχος, καλλιτεχνικά και αισθητικά. Σκατά σ’αυτήν την κουλτούρα και όσους την υποστηρίζουν! Μηδέν
σκυλάδικα και σκατα…μα σκυλάδικα???
ε όχι βέβαια!!!΄
βέβαια είναι επίσης ιεροσυλία να συμπεριλαμβάνουμε τα ρεμπέτικα σε αυτήν την ν κατηγορία.
τα ρεμπέτικα στηνη ελλάδα ήταν το ΜΟΝΟ είδος μουσικής που έκανε αυτό που ήθελε χωρίς να υπολογίζει τις απαγορεύσεις. τσιτσάνη προσκυνώ.Ο άνθρωπος έχει γράψει κομματάρες.
καζαντζίδη στην πυρά…αίσχος[-X
Αφηνοντας την ελλειψη ποιοτητας στη μουσικη, το στιχο, και τη γενικοτερη (υπο)κουλτουρα μου προφανως δε γουσταρουμε, ειναι ντροπη να παραδεχτουμε οτι μας αρεσουν μερικες μελωδιες σκυλοτραγουδων;
Και οτι δεν τα έχουμε σιγοτραγουδήσει κι όλας.
Γιατί? :blink:
:p:p:p
Το να μην ακούει κάποιος σκυλάδικα είναι τόοοοσο απίθανο και γι’αυτό δεν βρίσκεται στις επιλογές του poll;
Τα μονα σκυλαδικα που μπορω να ακουσω ειναι το σκυλο μου οταν γαυγιζει…
Ακουω τη νονα του γιου του Κρις Κορνελ!!!:D:D:D
Ισως να ειναι λιγο ασχετο αλλα απο τους περισσοτερους μεταλλαδες που γνωριζω ακουνε πολυ περισσοτερα ειδη εκτος του μεταλ (και τζαζ και μπλουζ κλπ κλπ)ενω αυτοι που κατα κυριο λογο ακουνε σκυλαδικα,ακουνε μονο αυτα αντε και κανα παλιο λαϊκο…και μετα λενε εμας στενομυαλους ενω αν τους μιλησεις για τζαζ,ποστ η οτι αλλο σε κοιτανε σα χαζα…ειναι καλο που ζουμε σε μια χωρα με τεραστια μουσικη παραδοση αλλα ρε γαμωτο αυτος ο απολλωνας χαθηκε να παιζει power chords στην αρπα του???(κι οπως ειχε πει ενας φιλος:ο μεγας αλεξανδρος στις εκστρατειες του πρεπει να ακουγε boltthrower…honour valour pride και η μαχη ειναι δικη μας)
ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ FOR EVER!!! Aλλά όλο κ κάτι ελαφρολα’ι’κά, που κ που λόγω παρέας!!! Μητροπάνος όμως…πολύ καλός!!! Αρε πατέρα…Αυτος ευθύνεται κ για τα μεταλ ακούσματα μ κ τα ελληνικά…ποιότητος πάντα…όχι χαζόσκυλαδικα
Ακούω μόνο σκυλάδικα. Μόνο. Παρεξηγημένη μουσική.
Ναι αλλα τα ρεμπετικα δεν ειναι σκυλαδικα.
Ειναι γαμημενα χιεβι μουσικη. 8)
well said!!=D>
To oτι καποιος ειναι σκυλας και ακουει σκυλαδικα δεν περιμενα οτι μπορει να ειναι τοσο ασχετος ωστε οταν του βαζεις να ακουσει το paranoid η το unforgiven να μην αναγνωριζει απο ποιο συγκροτημα ειναι αυτα τα κομματια. Κι εγω δεν ακουω σκυλαδικα αλλα αν με ρωτησεις τα πιο γνωστα τα ξερω.
Συγκεκριμενα ετυχε να ακουω στο κινητο το unforgiven και το φιλαρακι μου μου λεει “Τι ειναι αυτο,KISS?”,μου πηρε 3-4 sec να συνελθω απο το αρχικο σοκ…:lol::lol:#-o#-o Μετα αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον να μην ξερει το unforgiven και να μην το εχει ακουσει ποτε…:? :-s
χωρις καθολου ντροπη σιχαινομαι μονο και μονο που ακοω αυτη τηλεξη…