Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

Σκυλαδικα οχι δεν ακουω (με αξαιρεση ισως τον Τερζη αν μπορεις να χαρακτηρισεις τα τραγουδια του σκυλαδικα). Δε θα ντρεπομουν να το παραδεχτω αμα ακουγα. Εδω παραδεχομαι οτι ακουγα (και ακομα μου αρεσουν μερικα κομματια) Backstreet Boys :stuck_out_tongue:

Ρεμπετικα/εντεχνα, ναι. Χαρις Αλεξιου ας πουμε, Μητροπανο, Καζατζηδη. Αλλα σκυλαδικα του στυλ: αιντιμαλε, εχω πεταξει μαζι σου κλπ, τα ακουω και θελω να δειρω καποιον [-X

Εγω ακουω ΜΟΝΟ σκυλαδικα!

Αν δε δω φώτο με σπλιτ 7" Λεπά με Κωνσταντίνα θα συνεχίσω να σε κατατάσσω στους wannabies.

Aκριβως.

μονο μητροπανο αν και δεν πιστευω οτι ειναι στα σκυλαδικα

α!και ο πλουταρχος εχει καποια ωραια

Τσεκάρετε ένα πολύ “ροκ” κομμάτι από πετρέλη: http://www.youtube.com/watch?v=Mm2MTcMCiIs… Για τα δεδομένα του πολύ ροκ. χαχα…

‘Aκουω ρεμπετικα αλλα οχι σκυλαδικα’’ δεν σημαινει οτι εισαι καποιο ειδος
εξεζητημενου διανοουμενου, επειδη το διαβαζω συχνα στα παραπανω post.
Μιλαμε για μουσικη με προτυπα καποιους καμενους απο τα τσιγαριλικια συνθετες
που τραγουδανε παρομοιους στιχους με τα περισσοτερα σκυλαδικα και δεν εχουν τοσο
γελοια κ ατεχνη μουσικη.Εχω την εντυπωση οτι υπο την μονιμη επιρροη χασισιου
δεν εχει παραξει καποιος ενα μουσικο αριστουργημα.

Επισης μουσικη που ακους ενω πινεις κ καπνιζεις στα τραπεζια απο κατω
ειναι το ιδιο σαν να πηγαινει καποιος στο θεατρο και να κατεβαζει ουισκια κ ξηρους
καρπους.Η μουσικη δεν υπαρχει για να τη βιαζουμε.(Αυτο κολλαει στο παω σε ρεμπεταδικα
αλλα ποτε σε σκυλαδικα)

εκτος 3ημερης και 5ημερης 2 φορες εχω παει σε σκυλαδικα και ειδικα για την 2η το μετανιωσα

αυτο το “για την παρεα” αποφασισα εκτοτε να το κοψω γιατι δε βολευε.
καταλαβα πως αν η παρεα γουσταρει αποκλειστικα σκυλαδικα και καφετεριες αναλογου υφους, τοτε μαλλον ειμαι στη λαθος παρεα.
λιγο καιρο αργοτερα η παρεα επανηλθε με διαφορετικο στυλ. δεν γινανε και μεταλαδες αλλα τουλαχιστον δεν επαναληφθηκε το αρχικο χαλι

Κυρίως Τερλέγκα και τον Μητροπάνο

ελα ρε, ο Μητροπανος δεν ειναι σκυλας.

παντως σε ρεμπεταδικο, με κρασι χορους κτλ, με καλη παρεα ειναι γαματα

Ενω τα μετσαλς συγκροτηματα ειναι ολα καλα παιδια?

Μην βλεπω Μητροπανους, Αλεξιου και τετοια εδω μεσα και συγχυζομαι.

ναι αλλα ο Βαμβακαρης μονος του χωνει το μισο και βαλε μεταλ. μαζι με τους immolation.

επισης το να ακους μουσικη ενω πινεις και καπνιζεις παρατηρειται μονο σε σκυλαδικα ε?.

το μουσικο αριστουργημα πως το εννοεις ακριβως? μπορεις να μου αναφερεις πολλα μεταλ αλμπουμς ξερω γω που να θεωρουνται αριστουργηματα απο τον ευρυτερο χωρο της μουσικης και οχι μονο απο τους οπαδους?

Παιδια τα σκυλαδικα “μαγαζια” που αναφερετε δεν ειναι αυτο που εχετε στο μυαλο σας να το ξερετε.

Λειώνω ανετα δισκογραφία Αντύπα…

Δεν ακούω σκυλάδικα προσωπικά… Μ’αρέσουν όμως τα παλιά (ως επί το πλείστον) βαριά λαϊκά (στυλ Καζαντζίδη, Γαβαλά κλπ) και τα ρεμπέτικα. Τίποτε απ’αυτά δε ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι μ’αρέσει! :slight_smile:

Θα πάω όμως και μπουζούκια με φίλους άν το κανονίσουμε κ θα περάσουμε κ καλά… Απλά εννοώ δεν τ’ακούω σπίτι μου. Αυτά που ανέφερα τ’ακούω κάλλιστα κ σπίτι. :wink:

γενικά σιχαίνομαι τους ελληνικούς στίχους που έχουν να κανουν με αγάπες και λουλούδια… μου φαίνεται εμετική τόση καψούρα πια.
τα ρεμπέτικα είναι τα μόνα που ακούω απο λαικά ακριβώς γιατι δεν έχουν γλυκανάλατη θεματολογία στην πλειοψηφία τους…
Σύγχρονα σκυλαδικα πρεπει να παρω ναρκωτικά για να τα αντέξω αν και δεν κατηγορώ όσους γουστάρουν με γεια τους με χαρα τους και γω ακούω Stormtroopers of Death…:lol:

[SIZE=“4”]Εδω ειμαστε![/SIZE]

http://www.youtube.com/watch?v=Wud0k57vH3o…ααχχχ το χριστηνακι το κολετσακι…

I see dead people!

μπααααα…δεν ακούω καθόλου και ούτε μπουζούκια γουστάρω…βαριέμαι φρικτα

–> Το’να τ’άλλο τι να λέμε τώρα <–

Τα άπαντα τούτου και του εικονιζόμενου άνωθεν και αριστερά αυτού του ποστ

(έτσι για να σπάει το ΧΑΡΝΤΚΟΡ)