Τι ακούτε από σκυλάδικα? (Αφήστε τις ντροπές...)

μπουγας και sick of it all το ιδιο βραδυ ειναι η ονειρωξη σου φανταζομαι

αυτό συμβαίνει γιατί το μεταλ ήταν και είναι ακόμη ένα παρεξηγημένο μουσικό είδος . ενώ τα λαϊκά π.χ. έχουν ένα κατεξοχήν μεγαλύτερο κοινό .

για να είμαι και ον τόπικ σκυλάδικα δν ακούω , ούτε καν για πλάκα . ούτε και τα ελαφρολαϊκά δεκ 60-70 με συγκινούν ιδιαίτερα . αυτό π πάω με τα χίλια είναι τα ρεμπέτικα . ακριβώς γτ δν έχουν αυτούς τους γλυκανάλατους στίχους όπως τα προηγούμενα .

Ανέστης Δελλιας - Σούρα και μαστούρα

Black Label Society - Stoned and Drunk

άντε γειά :har:

Μπουγάς και Κάνσερ Μπατς για την ακρίβεια.

μυθος. οταν λεω “απο τον ευρυτερο χωρο της μουσικης” δεν εννοω απο τη μαζα. και για κανεναν πραγματικο μουσικοφιλο δεν υπαρχουν παρεξηγημενα ειδη. απλα αν θελουμε να παρουμε κυριολεκτικα τον ορο “αριστουργημα” τοτε θα ξεχωρισουμε απο ολοκληρο τον αιωνα 20 καλλιτεχνες ξερω γω που αλλαξαν τον τροπο που παιζεται η μουσικη. αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα υπολοιπα ειναι για πεταμα.

και να θυμισω οτι ενα απο τα καλυτερα μεταλ αλμπουμ που εχουν βγει ποτε πρεπει να γραφτηκε υπο την επηρεια αρκετων ουσιων.

1.άσε με να συνεχίζω να έχω τις αμφιβολίες μου.

2.τα κριτήρια είναι εντελώς αντικειμενικά => άδικα .

:rockon:

Νομίζω οτι όλοι οι Έλληνες γούστάρουμε καμιά πενιά κάπου κάπου… :roll:

(διπλοπενιά) :wink:

συμφωνώ .

θθα πηγαινα ΛεΠα για hardcore καταστασεις\m/

τα σκυλιά που γαβγιζουν στις 2-3 το βραδυ κάτω απο το μπαλκόνι μου πιάνονται; :stuck_out_tongue:

μονο αν κανουν ΣΕΞ

ξερουμε αν υπαρχει καποιο φορουμ για λαικοσκυλαδικα σαν το rocking?

Βασικα 'νταξει, το θρεντ εχει γινει θρεντ στο οποιο μιλαμε γενικα για λαϊκα, οποτε θα τα βαλω ολα σε ενα σακι και θα τα γραψω εδω. Εγω απο μπεμπης, μεγαλωσα σε σπιτι που ακουγονταν παλια λαϊκα, επιλεκτικα καποια πολυ mainstream σκυλαδικα, και πολυ ροκ (γεια σου ρε πατερα). Ετσι λοιπον, στο υποσυνειδητο μου περαν απο το ροκ και μετα το μεταλ, περασε και το παλιο καλο λαϊκο-ρεμπετικο, το οποιο ακουω παρα πολυ ακομα και τωρα με αγαπημενο μου καλλιτεχνη τον Στρατο Διονυσιου. Χορευω αλλωστε και ζεϊμπεκικο και θυμαμαι οτι μου μαθαινε ο πατερας μου και ο παππους μου με υποκρουση το “σωμα μου” του Νοτη. :smiley:

Τωρα για να ειμαστε και εντελως ον τοπικ, το σκυλαδικο για χαβαλετζιδικη φαση με παρεα κλπ ειναι πολυ τζετ, αν και τα καινουρια, ειναι εντελως γτπ και ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ δεν ειναι λαϊκη μουσικη…εκτος κι αν ο λαος οδηγαει Corvette, Bentley, BMW 7 series και λοιπα “αμαξακια” που ειναι παρκαρισμενα εξω απο τον Βερτη και την αδερφη τον Ρεμο…στην χαβαλετζιδικη φαση μου λοιπον, εχω χορεψει και περασει γαματα με Χριστοδουλοπουλο, Στανιση, Γονιδη, Τερζη, Νοταρο, Καρρα, Πανταζη, Αντυπα και χαλαρα θα πηγαινα με καλη παρεα σε τετοιο μαγαζι για πιωμα και μπαλαμουτι σε τιποτα κουνιστα γυναικεια κωλαρακια.

Παντως, να αγορασω δισκο, η να βαλω να ακουσω μονος μου, ουτε καν.

ΥΓ Να 'χεις τελευταια ωρα στο σχολειο αρχαια, και με την αλητοπαρεα να τραγουδατε σκυλαδικα…ανεκτιμητο και ΤΙΓΚΑ ΓΕΛΙΟ

εχω παει 3-4 φορες μπουζουκια λογω παρεας και εχω φυγει μεθυσμενος,γιατι δεν αντεχω.8)
κατα τ αλλα ατελειωτο ρισπεκτ σε ρεμπετικα,διονυσιου,τσιτσανη κτλ κτλ
τις προαλλες ειχα μια συζητηση σχετικα με τον ξεπεσμο το ελληνικου τραγουδιου και πως ολα τα τραγουδια που προβαλλονται ειναι ενας να ραπαρει και καλα και ενα τσουλακι να τραγουδα.ειναι αυτα σκυλαδικα?δεν ξερω.τον πουλο οπως και να χει.

σκυλάδικα; τι ακούω…;

absolutely NOTHING…

Τι ακουω απο σκυλάδικα; Τιποτα! Απολύτως τιποτα! Ακομα πιστευω οτι στην μουσικη παιζει ρόλο το ταλέντο και η μορφη του καλλιτέχνη και οχι αποκλειστικα το στυλ του! Προτειμω να ακουω τους “άπλυτους” Ramones και το junkie τον Mustaine που έχουν κάτι να προσφέρουν ως ήχο-μουσίκη, παρα νε βλέπω ενα τσουλάκι να κουνάει τον ωραιο του κωλο και να ονομάζεται καλλιτέχνης χωρις να έχει ίχνος μουσικων ικανοτητων και ταλέντου! Εννοείται πως οι χαρακτηρισμοι “άπλυτοι” και “junkie” ειναι τραγελαφικοι καθως οι καλλιτέχνεσ ΣΠΕΡΝΟΥΝ!

Ρε ποιά ρεμπέτικα;Aκούστε Κόλλια.Συμφώνα με ένα φίλο μου πρόκειται περί progressive σκυλαδικου:lol:.

Παραθέτω 2 κλασικά κομμάτια:
http://www.youtube.com/watch?v=ao4jdJpw4zI

http://www.youtube.com/watch?v=IFf1LIwXRJQ&feature=related

[B]ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B]

[B]ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ[/B]

Koμματάρα αφψέχαστη. Πούσαι μωρέ;

ΑΪΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ