Με χαρά βλέπω ότι είμαστε πολλοί οι καμένοι!!!
(Τα youtube θα τα τσεκάρω άλλη ώρα και θα γράψω τα διθυραμβικά μου σχόλια!!!)
Για τοΤερζή, λίγα τα λόγια σας!!! Απέραντο respect στον άνθρωπο, γιατί παίζει πολύ καλό μπουζούκι και έχει φωνάρααααα!!! Ο Μακρόπουλος, σας δικαιολογώ, είναι πολύ πιο underground για εμάς τους ροκάδες. Άποψη μου όμως ότι τα δύο Live album που ανέφερα, κάνουν το καλύτερο κέφι!!!
Μέσα σε όλα, μόλις γύρισα από γάμο συγγενικού προσώπου, όπου στο γλέντι έγινε το “έλα να δεις”. Έπαιξε μουσική από όλη την Ελλάδα!!! Τσάμικο, καλαματιανός, συρτάκι, χασαποσέρβικο, νησιώτικα, ζεϊμπέκικα και όλα τα καλούδια!!! (Εννοείται το έδεσμα που τα συνόδευε ήταν αρνί της σούβλας με κρασί). Στο τέλος, ενώ στάζαμε από τον ιδρώτα, μπαίνουν .και τα καψουροτράγουδα του είδους μουσικής που λέμε λαϊκοπόπ. Εκείνη τη στιγμή, 100000% οτιδήποτε άλλο θα ήταν πολύ χειρότερο!!!
(το τραγούδι πριν μπει ο γαμπρός και η νύφη ήταν από τη ταινία “Ρέκβιεμ για ένα όνειρο”, αλλά του τη χάρισα του DJ, γιατί μας είχε όρθιους όλο το βράδυ :lol: :lol: :lol: )
Λοιπόν, “Της Γερακίνας γιος” ---------> τα σπάει
Ένας αϊτός καθότανε (τσάμικο) -------> έπος
“Ο Μενούσης” ------------> τρομεροί στίχοι (το ξέραμε αυτό εξάλλου)
Όσο για σχόλια για το λαϊκοπόπ, ο καθένας ψάχνεται και ακούει. Το να απορρίπτεις το σύνολο των σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών επειδή δε σου αρέσουν αυτά που παίζει το MAD, είναι το ίδιο στενόμυαλο με το να απορρίπτεις όλο το σύγχρονο ροκ γιατί δε σου άρεσε ο James Blunt που είδες στο MAD… :!: :!: :!:
Υ.Γ.1: Επειδή τον ξέχασα, Νότης Σφακιανάκης… Φωνάρα, έχει κομμάτια της ροκ στα τραγούδια του δίχως να χαθεί ο λαϊκός χαρακτήρας τους, συνεργάζεται με καταπληκτικούς στιχουργούς και απλά είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές λαϊκές φωνές… (ο χαρακτήρας του δε με νοιάζει και για αυτό δεν έχω άποψη για τα όσα ακούγονται…)
Υ.Γ.2: Όποιος βρει την ευκαιρία να δει παραδοσιακούς χορούς σε κάποιο φεστιβάλ, του συνιστώ να προσέξει τους χορούς της Καπαδοκίας. Μιλάμε για μικρά ηθογραφικά δρώμενα, απίστευτα εντυπωσιακά…