θενκ γκαντ φορ δις θρεντ, φέτος τρόμπαρα πολύ και άκουσα πολύ λίγη καινούρια μουσική δυστυχώς.
γειά σου φλόρουμ, τι κάνεις
θενκ γκαντ φορ δις θρεντ, φέτος τρόμπαρα πολύ και άκουσα πολύ λίγη καινούρια μουσική δυστυχώς.
γειά σου φλόρουμ, τι κάνεις
Θα μπορούσε κάποιο καλό παιδί να γράψει την λίστα των καλύτερων δίσκων από το ελληνικό Metal Hammer; Να πάρουμε μάτι και εμείς οι ξενιτεμένοι…
20.CULT OF LUNA
19.WARDRUM
18.FATES WARNING
17.UNIVERSE 217
16.BACK SABBATH
15.WARLORD
14.ENFORCER
13.CLUTCH
12.LEPROUS
11.SATAN
10.PORTAL
9.ORANSSI PAZUZU
8.AUDREY HORNE
7.BEASTMILK
6.MONSTER MAGNET
5.AVATARIUM
4.ATLANTEAN KODEX
3.IN SOLITUDE
2.GHOST
1.CARCASS
[I]“Η συντακτική ομάδα τού Metal Hammer τράβηξε στιλέτα, περίστροφα, ρόπαλα και σφεντόνες, έκατσε κάτω να συζητήσει πολιτισμένα και κατέληξε στους δίσκους που σημάδεψαν τη χρονιά που μας πέρασε.
Η λίστα με τους 20 (συν 10) καλύτερους δίσκους τού 2013 σύμφωνα με το Metal Hammer, αποκαλύπτεται στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί!
Bonus, η προσωπική 20άδα τού κάθε συντάκτη για να ξέρετε πού να στείλετε τα love letters και τις βόμβες.”[/I] - Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ.
Μπορείς, ωστόσο, να κοιτάξεις τη λίστα του rocking.gr και τις λίστες των μελών της, πάνω απ’ το δικό σου ποστ. Έχουν αναφέρει πολύ αξιόλογες δουλειές τα παιδιά εδώ μέσα. Ειδικά στις τελευταίες τρεις σελίδες. [SPOILER]Μόνο θερμή παράκληση, μακριά από τα ποστ μου εδώ μέσα, μπορεί να μείνεις αόμματος.[/SPOILER]
Α, και κάτι τελευταίο, να ακούσεις το τελευταίο Blood Ceremony και Subrosa. 8)
εδιτ - εύγε ρε θεούλη Nefilim.
Η μετριότητα(στην καλύτερη) των Carcass πως στο διάολο βγήκε πρώτη?
Oranssi Pazuzu ενατο ?! Τι φαση ?
Καλά των Carcass το θεωρώ σχεδόν χαριστικό το ότι του έδωσαν 1η θέση.
Οκ γούστα είναι αυτά αλλά ήμαρτον.
Δεν προσφέρει και τίποτα τρομερό εν έτει 2013.
Αφού δεν έβγαλαν και των Sabbath, πάλι καλά.
Το Oranssi Pazuzu, είναι ψυχεδελικό, industrial, post, ambient, noise rock, black metal. Δισκάρα.
Μωρε τους ΟΡ τους ξερω απο το πρωτο τους αλμπουμ.Απλα μου προκαλει εντυπωση που το
βαλανε σε λιστα στο χαμμερ.Δεν τους το ειχα καθολου να ακουνε τετοια πραγματα.
Ghost στο 2, με τις τσουγκρανες φευγει το σανο
Αν μπορεί και κάποιο καλό παιδί, τη λίστα του Αγόρου πλιζ…
Περιττό να πω ότι ξέρω μόνο ένα όνομα απ’ τη λίστα
Θενκς!
Γάμησε πάλι ο άτιμος. Fleshpress, Psyke Project, Haapoja και Great Falls στη 10άδα. Ωραίος!
λίγα και καλά, χωρίς σειρά
[B]Worms of the Earth - Azal’ucel
Muhr - Messiah
Wardruna - Runaljod - Yggdrasil
Toner Low - III
Taipuva Luotisuora - 8
Monkey3 - The 5th Sun
Hivelords - Cavern Apothecary
Fleshpress - Tearing Skyholes
Ensemble Pearl - Ensemble Pearl
Bong - Idle Days On The Yann
The Body - Christs, Redeemers
Aidan - The Relation between Brain and Behaviour
Howl - Bloodlines
[/B]
Riverside - Shrine of New Generation Slaves
Rotting Christ - Κατά τον δαίμονα εαυτού
Carcass - Surgical Steel
Motorhead - Aftershock
…αυτά είναι τα πιο αγαπημένα μου για φέτος…απ’τις φετινές κυκλοφορίες που έχω αγοράσει,
:):!:
Την τελική μου λίστα μπορείτε να τη βρείτε [B][U]εδώ[/U][/B] (εκεί που λέει Κληρονόμος), απλά θα προσθέσω άλλη μια δεκάδα με δισκάρες που είτε παρα τρίχα δεν μπήκαν, είτε τις άκουσα/εκτίμησα πολύ αργά.
Haapoja και Agrimonia είναι μεγάλες δισκάρες τελικά όντως.
Ειδικά το αλμπουμ των Agrimonia νομίζω θα το εκτιμήσουν από πάνκηδες μέχρι post-sludge-metallερς (!)
Καρδούλες για το Arabrot !
Βγάζουν σταθερά καλούς δίσκους.
Τις επόμενες ημέρες θα ποστάρω κι εγώ τα προσωπικά αγαπημένα.
πιστεύω ηταν μια πολυ καλη χρονια για τα ακούσματα μου, έμειναν απ’ εξω αρκετα αγαπημένα αλμπουμ! Αλλα φετος μπορώ να πω οτι έλιωσα περισσότερο soundtrack παρα κανονικές κυκλοφορίες.
Top 5 OST
1.Gustavo Santaolalla - The Last of Us? (VG)
.
2.Jamie Christopherson- Metal Gear Rising: Revengeance (VG)
3. Power Glove - FarCry3 blood dragon (VG)
4.Shiro Sagisu - Magi (anime)
5.M83 - Oblivion (movie)
Οι πρωτοι απο αυτους του γνωστους-αγνωστους ηταν οι Ruined Families. Οχι μακρια απο τα ακουσματα μου, οπως αλλα δισκακια, απλα για καποιο λογο δεν ειχα προλαβει να του δωσω χρονο. Πιθανολογω οτι ευκολα θα μπορουσε και με αρκετες ακομα δικες μας (απο καθε αποψη) μπαντες στις οποιες δεν εχω βαλει το χρονο που θα 'θελα.
Ξηγημενο hardcore με μελωδιες που σε παιζουν τεννις αναμεσα black και punk/post-punk και στιχαρες που δειχνουν πως η οργη μετατρεπεται σε δημιουργια …περιττο να πω οτι πουλευει τα παντα εκτος απο την αδιαπραγματευτη (σχεδον) πρωτη φετινη 5αδα μου.