Φήμες: Καλοκαίρι 2007!

Heaven and Hell, Dream Theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic την 1η μέρα του Rockwave… 2 Ιουλίου Scorpions Fest & Rockwave, 3 Ιουλίου Metallica, Jethro Tull, μάλλον Rolling Stones και εγώ θα είμαι σκοπιά στον Έβρο !!!:frowning: Τα νεύρα μου !!!

ELA RE ARRWSTIA!!! :respect: stous 8eous!!!

:drunk: :bow:

Βαθιές εισπνοές, εκπνοές… ψυχραιμία!! :stuck_out_tongue:
Εγώ επειδή θα τα σκάσω Metallica, ελπίζω να μην έρθει τίποτα καλό 1η Ιουλίου γιατί θα βαράω το κεφάλι μου… Χεχεχε!

WTF από που αυτά ???

κατά τα άλλα συλλυπητήρια φίλε #-o

Χμμμ… μάλλον βιάστηκα να απαντήσω! Τώρα είδα ότι ανακοινώθηκαν, και μάλλον μπορώ να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!!! Ζζζζζντουπ!

Χμμμμμ κάνε κάτι καλύτερο … :stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”]ληστεία σε τράπεζα κανείς???[/SIZE]

Δεν βοηθάνε… :frowning:
Αν σου πώ τι μου έτυχε σήμερα, θα δείς ότι ούτε εσύ θα ήσουν ψύχραιμη…

Koita tous baglamades, den valane tous Iced Earth opws poly logika eprepe tin idia mera me tous Metallica giati pane na tin skapoularoun me kana support typou Star-Star kai na xoume pali 2 band festival. As doune xamila tin propwlisi kai na deis pws tha alalksoun grigora- grigora ta pragmata! :lightsabre: :twisted:

Οk! Είμαι μέσα! Χεχεχε! Ασ’τα να πάνε… πάντα κάτι θα θυσιάζουμε, τι να κάνουμε… σνιφ σνιφ…

Καλά… δε θα γίνω περίεργη να ρωτήσω! :stuck_out_tongue: Έχεις τη συμπαράστασή μας πάντως!! Τι άλλο να πω; :?

χμ. οντως πολυ καλο πακετο. θα παω σιγουρα. τους εχω δει πανω κατω ολους, αλλα σαν πακετο ειναι γενικα αρκετα δελεαστικο. count me in

ripper θεε, παρε την παε…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

λιγο νεροβραστη η πρωτη μερα ε??αν εξαιρεσουμε τους heaven and hell…

Θα σου εξηγήσω σε private message, για να μην βγούμε πάλι off topic…

[SIZE=“1”]… περίεργη …[/SIZE] :stuck_out_tongue:

[-X [-X [-X [-X [-X 8O :-s :!: :?

μαγκες συγκινηθηκα…θα δω sabbath με dio…τελικα γινονται ακομα θαυματα…

:drunk: =D> :yahoo: :metal: :stereo: :band:

Μολις γυρισα σπιτι και το ειδα!
Γαματο!!
Αλλα μαλλον θα πρεπει να διανυκτερευσω Αθηνα,δεν λεει να πηγαινοερχομαι…
Αντε να δουμε τι θα εχουμε και 2 Ιουλιου!

Καλουτσικο το εισιτηριο(50 ευρω),αλλα με το κωλοpitch τι θα γινει γμτ,συνηθεια θα το κανουμε?

Ωραια πραγματα αν και τους Dream Theater,ως φανατιλας οπαδος,δεν γουσταρω να τους δω σε φεστιβαλ,θα θελα το 3ωρο σετακι που κανουν συνηθως,αλλα τι να κανεις,δεν μπορουμε να τα χουμε ολα!Ελπιζω μονο να ειναι co-headliners και να παιξουν ιδιας διαρκειας σετ,οπως θα γινει και στο Μιλανο.

Έχεις αγοράσει εισιτήρια για το Gods Of Metal ή όχι ακόμα;

Γιατί ξέρουμε για τις 3 Ιουλίου; (εκτός από Metallica) :-k

Εχω κραξει απειρες φορες την didi, αλλα το σημερινο ηταν αφοπλιστικο. Δεν περιμενα με τιποτα τετοιο πακετο. 2 συγκροτηματα που θα μπορουσαν να ειναι headliners, 4ο γκρουπ οι Αναθεμα, 3ο γκρουπ οι Iced Earth που θα μπορουσαν να τους βαλουν 2ους την μερα των Μεταλικα. Μια χαρα, ολα τα γκρουπ μ’αρεσουν, θα παω σιγουρα.:slight_smile: