Φήμες: Καλοκαίρι 2007!

ante ke tou xronou rainbow:D

Αν εξαιρέσουμε τους Sabbath που είναι ευχής έργον να τους δούμε και Ελλάδα με Dio, όλο το υπόλοιπο bill είναι επιεικώς απαράδεκτο! Έλεος πια με τον κάθε πεταμένο που φέρνουν κάθε χρόνο για να συμπληρώνουν το δήθεν φεστιβάλ τους. Για να μη μιλήσω για τα pitch και φάω edit απ τους mod του φόρουμ! :x

oxi δεν εχω αγορασει.

Ηθελα να ήξερα πώς γίνεται μπάντες όπως οι Dream Theater, Iced Earth, Anathema να θεωρούνται “πεταμένες” όταν οι H & H είναι 50φευγα κι 60έλα χρονών, δεν έχουν κυκλοφορήσει κάν άλμπουμ και η περιοδεία είναι στα πλάσιια reunion… Μάλλον κάποιος αδυνατεί να καταλαβει ότι άλλο το “καλό” και άλλο το “μου αρέσει” Αλλά ως συνήθως, στου κουφού τη πόρτα…

χεχε οι sabbath me dio ειναι οι δευτεροι που θα ηθελα περισσοοτερο να δω απο οποιοδηποτε αλλο group…ασφαλως πρωτοι oi RAINBOW!!!

Μάλλον εσύ τους έχεις δει πολλές φορές φαίνεται τους Sabbath με Dio και σ έχουν κουράσει. Απ την άλλη οι Anathema που δεν βρίσκουν ούτε εταιρία να τους υπογράψει και έχουν παίξει Ελλάδα μόνο 15 φορές, με set: ηλεκτρικά, ηλεκτρακουστικά, ακουστικά, woofer, ηλεκτρικές σκούπες, τσατσάρες, πατατάκια τσακίρης κλπ είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά όταν θα παίξουν το καταμεσήμερο για να πάρουμε όμορφα τον μεσημεριανό μας υπνάκο με τα νανουρίσματα τους.
Αλλά “Μάλλον κάποιος αδυνατεί να καταλαβει ότι άλλο το “καλό” και άλλο το “μου αρέσει” Αλλά ως συνήθως, στου κουφού τη πόρτα…”.

Α ρε μαλάκα Έλληνα μια ζωή σε γ***ν και σ αρέσει και από πάνω!!!

Εγώ πήγα να αγοράσω χθές!
2 εισιτήρια για την πρώτη μέρα!
Σύνολο 132,83 ? με παραλαβή από το box office του Idroscalo!
Συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν και αριθμό πιστωτικής κ.τ.λ. και στο τέλος μου βγάζει “there was an error during the process”…:frowning:
Προσπάθησα και άλλες 2 φορές, αλλά τα ίδια! Και το αφήνω!

Και σήμερα ανακαλύπτω ότι η κάρτα μου έχει χρεωθεί με 400 ? !!! (132,83 ? επί 3 φορές) :x :x :x
Θα τους κάψω τους κ@*#ιταλούς!!! :twisted:

Το μόνο ενθαρυντικό είναι ότι μέσα στο site το order status λέει “Cancelled”, οπότε θα περιμένω λίγες μέρες μήπως αποδεσμευτούν!

Δεν μου έχουν απαντήσει στα mail από το πρωί! :evil:

θα αναβιώσει το έπος του '40, αν μου φάνε τα λεφτά!:lightsabre:

Ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα καταλάβαινες…

Προς Starstruck που ρωτησε και ολους γενικα που εχουν την απορια.

http://www.ticketpro.gr/plan.html

To ότι δεν βρίσκουν οι Anathema εταιρεία δεν μου λέει τίποτε. Είναι τεράστιο γκρουπ και μακάρι να έρχονται συνεχώς. Έτσι κι αλλιώς δεν έρχονται μόνοι τους στην προκειμένη περίπτωση. Πραγματικά πολύ θετική έκπληξη η πρώτη μέρα. Το κακό είναι ότι τη μέρα των Metallica δεν προβλέπεται τίποτα καλό

Μάλλον εσύ τους έχεις δει πολλές φορές φαίνεται τους Sabbath με Dio και σ έχουν κουράσει. Απ την άλλη οι Anathema που δεν βρίσκουν ούτε εταιρία να τους υπογράψει και έχουν παίξει Ελλάδα μόνο 15 φορές, με set: ηλεκτρικά, ηλεκτρακουστικά, ακουστικά, woofer, ηλεκτρικές σκούπες, τσατσάρες, πατατάκια τσακίρης κλπ είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά όταν θα παίξουν το καταμεσήμερο για να πάρουμε όμορφα τον μεσημεριανό μας υπνάκο με τα νανουρίσματα τους.
Αλλά “Μάλλον κάποιος αδυνατεί να καταλαβει ότι άλλο το “καλό” και άλλο το “μου αρέσει” Αλλά ως συνήθως, στου κουφού τη πόρτα…”.

Α ρε μαλάκα Έλληνα μια ζωή σε γ***ν και σ αρέσει και από πάνω!!!

Δηλαδή η αξία μιας μπάντας φαίνεται από το σε ποιά εταιρεία ανήκει; Και όσο μεγάλη η εταιρεία, τόσο μεγάλη και η μπάντα; Κάτσε γιατί αμα είναι έτσι και ο Πετρέλης σε μεγάλη εταιρεία είναι, να αλλάξω το playlist μου από Anathema σε Πετρέλη;

Για το μεσημεριανό που λες έχεις δίκιο. Αλλά τα support σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απλά για να συμπληρώνουν το χρόνο. Τι να προλάβεις να ακούσεις 45 λεπτά από Anathema και πως συνάδει η μουσική τους με τον καλοκαιρινό ήλιο να σε χτυπάει κατακέφαλα; Για να μη μιλήσουμε το πόσο σχετίζονται Iced Earth με Anathema , Dream Theater και Heaven and Hell.

Για Iced Earth : προσωπικά σταμάτησα να ακούω από τη στιγμή που έφυγε ο Barlow. Φωνάρα ο Ripper, σαφέστατα, αλλά εντελώς διαφορετικό στυλ από τον Barlow. Και για τους Earth θα προτιμούσα μια βαριά φωνή που να ταιριάζει στο σκοτεινό ύφος της μπάντας παρά τον Ripper που -αναπόφευκτα- το γυρίζει σε πιο επικό (Glorious Burden ή Glorious Mpourden κατά πολλούς) και γενικά σε πιο power. Τώρα το κατά πόσο είναι "πεταμένοι" όπως λες, αυτό είναι στην κρίση του καθενός . Σίγουρα είναι σε πτωτική πορεία.

Για Dream Theater: “πεταμένοι” οι Dream Theater;!:!:! Χμ…

Για το pitch +1.

Αυτό έγραψες σ αυτό απάντησα. Αν εννοούσες κάτι άλλο sorry, αλλά να είσαι πιο σαφής.

Δεν έγραψα για το πόσο καλή και άξια είναι η κάθε μπάντα. Είναι παντελώς άσχετο. Εδώ εξετάζουμε το billing ενός φεστιβάλ. Και το φετινό billing είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Άλλωστε όλοι εσείς που κάνετε χαρούλες τώρα (δεν αναφέρομαι σε σένα συγκεκριμένα Mulder), είστε αυτοί που γκρινιάζετε πριν τα φεστιβάλ επειδή βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια και τρώμε στη μάπα τα αποφάγια της Ευρώπης. Οι ίδιοι είστε επίσης που μετά το φεστιβάλ γκρινιάζετε για την άθλια διοργάνωση, ήχο κλπ κλπ. Αλλά καλά σας κάνει η Didi και η κάθε Didi και σας (με) ξεζουμίζει κάθε χρόνο, αφού έχει βρει τα κορόιδα. Πάρτε άλλη μια μερίδα απ τα ίδια και φέτος και καλή όρεξη. Κρίμα που δεν έφεραν και Twisted Sister πάλι, under public demand πάντα! :lol2:

Εδώ εξετάζουμε το billing ενός φεστιβάλ. Και το φετινό billing είναι επιεικώς απαράδεκτο.

Δεν δικαιολογει την τιμη και παλι αν και θεωρω οτι κανανε ενα βηματακι πισω. Απεχει πολυ απο τα εξοδα τους ακομα. Συμπιεστε τους ακομα μαγκες …

Κατά τη γνώμη μου (και κάπου το είχα γράψει κιόλας περσι σε κάποιο forum) ο μοναδικός λόγος που το lineup φέτος φαίνεται πιο αξιοπρεπές - (Metallica, Heaven and Hell, Theater και ποιός ξέρει τι αλλο) είναι η ΑΠΟΤΥΧΙΑ του περσινου rockwave. Και μιλάμε για αποτυχία όταν το 2005 οι Sabbath μάζευαν 30.000 κόσμο, που με το ζόρι μάζεψαν πέρσι (και αν ) οι 3 μέρες του εορταστικού rockwave.

Δεν τους έπαιρνε και φέτος να τη βγάλουν με public-demand αναμασήματα.

ελεος παντως για τα pitch. δηλαδη καποιος που θελει να βλεπει και να ειναι μπροστα, πρεπει με λιγα λογια να δωσει 70+80=150 ευρο. εν τω μεταξυ, στο γειτονικο gods of metal εχουν heaven and hell, dream theater, anathema, μαζι με ενα καρο ομως αλλα ονοματα. ο ενθουσιασμος μου αρχισε να καταλαγιαζει…

δηλαδη αν και η δευτερη μερα (2/7) λεμε τωρα ειναι μεταλ, ποσα θα πρεπει να δωσει ενας μεσος μεταλ οπαδος;βαλε αλλα 70 πχ,=220 ευρω. αν βαλεις και μεταφορικα με πουλμαν και φαγητα και ποτα, εχεις το ακριβες ποσο που θα δωσω για να παω ιταλια συν τη διαμονη και το φαι-πιοτο!!!ημαρτον!

Απεχουν πολυ ακομα με τις τιμες τους και καταλαβαινω τη λογικη τους με τα ονοματα el sid γιατι και εγω με την ακτινογραφηση του ελληνικου κοινου αυτο θα εκανα αν ηθελα να βγαλω ενα σκασμο χρημα. Θα τσιμπαγα χωρις πρωτοτυπια απο κανενα διπλανο φεστιβαλ οτι εχουν προχειρο γιατι το να ψαχτω και να φερω δικα μου ονοματα θα μου κοστισει παραπανω και θα εβαζα το εισιτηριο οσο ηθελα. Νομιζουν οτι ανακαλυψαν την αμερικη αυτοι?

Χθες άκουσα στην εκπομπή του Rock Hard στον Ατλαντίς ότι το Rockwave θα γίνει στις 29/6, 1/7 και 3/7 και ότι για τις 29/6 έχουν κλείσει Europe.

Kαι εγω θα παω… Παντως θελω Iced Earth headliners:( :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:
Ξερει κανεις αν υπαρχει εισητηριο για δηιμερο,ή θα σκασουμε 70+80=150 ευρω?

Καλό κι αυτό. Φεστιβάλ μέρα παρά μέρα. Για να ξεκουραζόμαστε στη μέση…Χοχοχοχο!

Etsi gia tous filous apo Thessaloniki…
Apo to na katevaite Athina gia tous Maiden pigainetai stin Sofia, kai pio konda kai pio oikonomika

27.02.2007
IRON MAIDEN Live in Sofia at the Arena Muzika Fest!

Sofia Music Enterprises confirmed today, on Adrian Smith’s 50th birthday, that Iron Maiden shall headline this year’s edition of the Arena Muzika Festival on June 4 at the Locomotive Stadium in Sofia.

Tickets for the show shall be available from next week and shall cost between 30 and 60 leva, which means only 15 to 30 Euro!

The other bands to take part in the event shall be announced soon.